Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Στην Ύδρα ο αγώνας ανοικτής θαλάσσης του ΠΟΙΑΘ την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Στην Ύδρα ο αγώνας ανοικτής θαλάσσης του ΠΟΙΑΘ την επέτειο της 25ης Μαρτίου
Ο αγώνας θα διεξαχθεί προς τιμήν του Παναγιώτη Τέτση - Αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότερα από 60 ιστιοπλοϊκά
Στη μνήμη του μεγάλου εικαστικού ζωγράφου Παναγιώτη Τέτση που έζησε και εμπνεύστηκε στη μαγευτική Ύδρα, αποφάσισε να αφιερώσει τον «43ο ιστιοπλοϊκό αγώνα της Ελληνικής Επαναστάσεως - Ύδρα 2016» τo Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ) που θα διεξαχθεί από 25 έως 27 Μαρτίου.




Μετά τις μεγάλες καταστροφές που υπέστη το νησί τον Οκτώβριο του 2015, και με την ολοκλήρωση του καθαρισμού και της εκβάθυνσης του λιμανιού, τα σκάφη που θα λάβουν μέρος στον αγώνα του ΠΟΙΑΘ, θα είναι τα πρώτα που θα ελλιμενιστούν στο γραφικό λιμάνι του νησιού.

Στον αγώνα που ανοίγει και επίσημα την αγωνιστική χρονιά του 2016 αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότερα από 60 ιστιοπλοϊκά, ενώ το παρόν θα δώσουν και όλα τα σκάφης της σχολής ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης του ΠΟΙΑΘ, με τους μαθητές να παίρνουν μία πρώτη γεύση από αγώνες.

Στην φιλόξενη και απαράμιλλα γραφική Ύδρα, πού πλέον αρχίζει να βρίσκει τον ρυθμό της οι ιστιοπλόοι θα βιώσουν την μοναδική φιλοξενία, ενώ θα έρθουν σε επαφή και θα περπατήσουν στα σοκάκια που ενέπνευσαν τον μεγάλο εικαστικό δημιουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου