Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Μάικλ Τζάκσον θα βγάλει άλλα 750 εκατ. δολάρια ακόμα και πεθαμένος

Πώς ο Μάικλ Τζάκσον θα βγάλει άλλα 750 εκατ. δολάρια ακόμα και πεθαμένος
Πλουσιότερος κατά 750 εκατ. δολάρια αναμένεται να γίνει ο Μαίκλ Τζάικσον μετά την ανακοίνωση της Sony Corp ότι υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία διαχείρισης της περιουσίας
του τραγουδιστή για την εξαγορά του μεριδίου που κατείχε στην Sony / ATV Music Publishing.




Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η συμφωνία προβλέπει τον έλεγχο της Sony στην κοινοπραξία που ο ίδιος ο Michael Jackson και η Sony δημιούργησαν το 1995.
Τον Σεπτέμβριο του 2015, η Sony ζήτησε από την εταιρεία που διαχειρίζεται τα περιουσιακά στοιχεία του εκλιπόντος τραγουδιστή να αγοράσει την περιουσία του από την Sony / ATV Music Publishing.
«Αυτή η εξαγορά θα επιτρέψει στη Sony να προσαρμοστεί πιο γρήγορα στις αλλαγές της έκδοσης μουσικής» δήλωσε ο Michael Lynton, Διευθύνων Σύμβουλος της Sony Entertainment.
Σύμφωνα με την Sony η συμφωνία με την εταιρεία διαχείρισης των περιουσιακών στοιχείων του Τζάκσον αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Μαρτίου.
Τον Οκτώβριο, η Wall Street Journal ανέφερε ότι η Sony είχε σχέδιο ώστε να πουλήσει το ήμισυ της Sony / ATV Music Publishing, και η εκτιμώμενη αξία ανερχόταν σε περίπου 2 δισ. δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου