Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Πρόγνωση καιρού Δευτέρα 28-3-2016

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη Βόρεια Κρήτη τις πρωινές ώρες και στα δυτικά μετά το απόγευμα περιμένουμε τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016. Η ορατότητα τις πρωινές
ώρες ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 9 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 6 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 11 έως 15 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 8 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.




Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ, στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, όπου βαθμιαία και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς, ενώ στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και πρόσκαιρα θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια του νομού περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες και πιθανόν κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

http://www.meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου