Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Ανήλικος ξάφριζε χρήματα και τιμαλφή από καταστήματα στις Σέρρες

Ανήλικος ξάφριζε χρήματα και τιμαλφή από καταστήματα στις Σέρρες
Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και πάνω του βρήκαν λεία από προηγούμενη ληστεία - Κατηγορίες αντιμετωπίζουν και οι γονείς του. Μακριά... χέρια είχε ένα ανήλικο Ελληνόπουλο
που έμπαινε σε διάφορα καταστήματα στις Σέρρες, αναζητώντας την κατάλληλη ευκαιρία για να «βουτήξει» ό,τι είχε κάποια αξία. Στην δεύτερη κλοπή του, όμως, τον τσάκωσαν επ’ αυτοφώρω οι υπάλληλοι ενός καταστήματος στου οποίου το ταμείο έβαλε «χέρι».




Οι υπάλληλοι ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι συνέλαβαν τον  17χρονο και βρήκαν πάνω του το χρηματικό ποσό που είχε αρπάξει από την ταμειακή μηχανή. Μαζί με τα χρήματα, όμως, βρήκαν και δύο... δαχτυλίδια! Όπως αποκαλύφθηκε από την προανάκριση που ανέλαβαν οι άνδρες της Ασφάλειας, τα είχε κλέψει νωρίτερα από το κατάστημα μιας 46χρονης στην οποία αποδόθηκαν. Ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενος για κλοπές, ενώ σε βάρος των γονιών του σχηματίστηκε δικογραφία για την πλημμελή εποπτεία του.

*** Του «γυάλισαν» οι... δωροκάρτες που προσέφερε στους πελάτες του ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην Άρτα και άρπαξε δύο, συνολικής αξίας 100 ευρώ, ένας 37χρονος Έλληνας! Όμως, η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που ξεκίνησαν αναζητήσεις και ο δράστης συνελήφθη λίγο αργότερα.

Στην κατοχή του βρέθηκαν οι κλεμμένες δωροκάρτες, αλλά και μια συσκευασία που είχε μέσα διάφορα κοσμήματα, τα οποία δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στα χέρια του και κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπής. Οι αστυνομικοί αναζητούν τους ιδιοκτήες των κοσμημάτων, ενώ ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας κατηγορούμενος για κλοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου