Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (μέλος ΟΓΕ)
Τηλ. 6942-295397, 6934-762101,
e-mail: chrogerp@gmail.com
Η ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (μέλος ΟΓΕ), θέλει να ευχαριστήσει τα Φαρμακεία της Ραφήνας αλλά και ιδιώτες οι οποίοι εξέφρασαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, προσφέροντας φαρμακευτικό υλικό για παιδιά.

Την Τρίτη 15/3/16, παραδόθηκε το υλικό που μαζέψαμε στο Υγειονομικό του Στρατού στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων στον Αγ.Ανδρέα, κατόπιν παράκλησής τους καθώς υπήρχε έλλειψη φαρμάκων για παιδιά.
Συνεχίζουμε να συλλέγουμε υλικό για μετανάστες και πρόσφυγες.




Απαιτούμε ανθρώπινους και αξιοπρεπείς χώρους προσωρινής φιλοξενίας τους και μέτρα για άμεση μεταφορά τους στα κράτη προορισμού τους, με ευθύνη της Ε.Ε και του Ο.Η.Ε.

Οι πρόσφυγες, οι συνάνθρωποί μας περνούν τα σύνορα για να γλυτώσουν από τις βόμβες, τις σφαίρες, και την καταστροφή στην Συρία και στην ευρύτερη περιοχή. Φεύγουν από την χώρα τους για να σώσουν ότι έχει απομείνει από την ζωή τους, που έχει ρημαχτεί από το ανελέητο κυνήγι των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων για το μοίρασμα των αγορών και τα κέρδη τους.

Τα είδη που συλλέγονται είναι τα εξής:

ΤΡΟΦΙΜΑ: παστεριωμένο γάλα μακράς διάρκειας (χάρτινο εκτός ψυγείου), εμφιαλωμένα νερά, βρεφικά γάλατα, φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκότα, μέλι και μαρμελάδες(ατομικές μερίδες), τσάι(φακελάκια), ξηρά τροφή.
ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ: μωρομάντηλα, πάνες για μωρά, σερβιέτες, σαμπουάν και υγρό σαπούνι, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες.
ΦΑΡΜΑΚΑ: αντισηπτικά (betadine), αντιπυρετικά, παυσίπονα, χαρτοβάμβακο.
ΛΟΙΠΑ ΕΙΔΗ: πλαστικά ποτήρια, πιάτα και μαχαιροπήρουνα μιας χρήσης, θερμικά ποτήρια, χαρτοπετσέτες, βρεφικός ρουχισμός.

Τηλ. επικοινωνίας: 6974-751962

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου