Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Περιπετειώδης καταδίωξη για κλέφτες αυτοκινήτων

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε, έπεσαν με μεγάλη ταχύτητα με το κλεμμένο όχημα σε μια σειρά από άλλα!
Γης Μαδιάμ τα έκαναν τρεις νεαροί τσιγγάνοι στο Άργος, όταν έκλεψαν ένα αυτοκίνητο και προσπάθησαν να κλέψουν και δεύτερο αλλά έγιναν αντιληπτοί. Κατά την διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε, έπεσαν με μεγάλη ταχύτητα με το κλεμμένο όχημα σε μια σειρά από άλλα!
Αρχικά, οι τρεις δράστες ηλικίας 26, 27 και 31 χρόνων έκλεψαν το αυτοκίνητο ενός Αλβανού και με αυτό κινήθηκαν στην πόλη του Άργους, όπου αποπειράθηκαν να κλέψουν και δεύτερο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας μιας γυναίκας. Εκείνη τους πήρε είδηση και ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή. Όμως, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..




Οι τσιγγάνοι πάτησαν γκάζι και προσπάθησαν να διαφύγουν από τους διώκτες τους με κατεύθυνση προς την περιοχή Προσύμνη, πέφτοντας διαδοχικά σε αρκετά αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στους δρόμους του Άργους και προκαλώντας τους σημαντικές ζημιές. Τελικά, το κλεμμένο Ι.Χ. ακινητοποιήθηκε μισοκατεστραμμένο σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών και οι επιβάτες του συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, οι οποίοι τους παρέδωσαν στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου