Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΣΠΑΤΑ, ΆΡΤΕΜΙΣ - KAΦΕ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΝΑΣΣΑ»

ΣΠΑΤΑ, ΆΡΤΕΜΙΣ - KAΦΕ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΝΑΣΣΑ»
Την Πέμπτη, 8.5.2014, στις 19.00 καφέ με την ΑΝΑΣΣΑ στο café de flore όλες οι γυναίκες από Αρτέμιδα
και Σπάτα συναντήθηκαν για να γνωριστούν και να συζητήσουν τα προβλήματα της πόλης μας και θέματα που απασχολούν τη θέση της γυναίκας στη κοινωνία μας!
«Η ανταπόκριση στο κάλεσμα της ΑΝΑΣΣΑΣ ήταν μεγάλη! Γνωρίσαμε καινούργιες φίλες. συναντήσαμε παλιές και περάσαμε ένα όμορφο χαλαρό απόγευμα. Μας έδωσε χαρά και δύναμη η παρουσία των γυναικών και της Αρτέμιδας και των Σπάτων να συνεχίσουμε και όλες μαζί να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη!»

4 σχόλια:

  1. Πάμε σε καφέ κυρία μου ελέγχοντας πρώτα αν είναι καφέ ή νυχτερινό κέντρο και μήπως τυχόν έχει διαλύσει τους ανθρώπους γύρω του με τα διαπασών. Ότι εκδηλώσεις κάνατε μέχρι τώρα, τίποτα δεν ελέγξατε και ούτε που σας ενδιαφέρει.
    Αλλά ούτε και μας, μας ενδιαφέρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρω. Βαφτίζουν τα μαγαζιά διασκέδασης καφέ! Στο κέντρο της πόλης έχουμε τρελλαθεί. Βαράνε μέρα νύχτα. ¨οταν πολιτευόμενοι συχνάζουν εκεί είναι για φούμο.

      Διαγραφή
  2. ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΜΩΡΕ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗ ?χορευεται το τσιφτετελι σε κανονικο καφε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκεινα τα φερ φορζε απο ταινια με την Βουγιουκλακη τα ξεσηκωσατε?Εκεινο το βιντεο με τα σκουπιδια ειναι απο την ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ?
    Βρε εντελως ετεροχρονισμενοι ειστε?Ειπαμε να βλεπει ο κοσμος παλιο ελληνικο σινεμα δεν ειπαμε να το ψηφιζει για δημαρχο ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ .....
    ΕΛΑ ΠΑΝΤΑΝΕΣΣΑ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣ ΤΑΣ ΛΟΥΤΣΑΣ
    ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 50 - 60 ....ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ SHOW......
    ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΗ ΥΠΕΥΘΥΝΕ τοσα λεφτα παιρνεις τι ειναι τουτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου