Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Ενημέρωση Παρατάξεων Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Σπάτων- Εορταστικές Εκδηλώσεις Αποστόλων Πέτρου και Παύλου

ΠΡΟΣ: - ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
«Ο ΞΕΝΟΦΩΝ» ΔΗΜΟΥ
ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
- Κυρία ΜΑΡΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤOΣ
«Ο ΞΕΝΟΦΩΝ» ΔΗΜΟΥ
ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΚΟΙΝ.: - Κύριο ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΡΚΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
- ΜΕΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΠΑΤΩΝ
- ΜΕΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
Ημερομηνία: 31- 05 -2014
Αίτηση
ΘΕΜΑ: Ενημέρωση Παρατάξεων Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Σπάτων-
Εορταστικές Εκδηλώσεις Αποστόλων Πέτρου και Παύλου

ΣΧΕΤ.: α. Νόμος 2690/1999
              β. Νόμος 3230/2004
              γ. Νόμος 3852/2010
  1. Στις 29 Ιουνίου 2014 εορτάζουμε τους πολιούχους της πόλης των Σπάτων Αποστόλους Πέτρο και Παύλο. Μέχρι πριν λίγα χρόνια στην διάρκεια των τότε τριήμερων εορτασμών υπήρχε σωρεία εκδηλώσεων και πανήγυρη στο αστικό ιστό της πόλης μας. Τα οφέλη για την πόλη μας από αυτές τις εκδηλώσεις ήταν πολλαπλά, τόσο σε οικονομικό όσο και σε πολιτιστικό, ψυχαγωγικό επίπεδο. Με ευθύνη της νυν Δημοτικής αρχής, μετά την ανεξαρτητοποίηση του Προέδρου και ενός μεγάλου αριθμού συμβούλων της δημοτική κοινότητας Σπάτων (Τοπικό Σπάτων), δεν υπήρξαν οι ανάλογες διοικητικές ενέργειες και παρατηρείται δυσλειτουργία στις εργασίες του εν λόγου συμβουλίου και παντελής έλλειψη ενημέρωσης. Ουσιαστικά το Τοπικό Συμβούλιο Σπάτων δεν λειτουργεί!
  2. Οι ανωτέρω εκδηλώσεις/ εορτασμοί είναι επιτακτικό να οργανωθούν με το καλύτερο και αρτιότερο τρόπο και να πραγματοποιηθεί ένα σύνολο εκδηλώσεων απευθυνόμενο στο ευρύ κοινό, στο κέντρο του αστικού ιστού της πόλης μας (αγορά)! Ελπίζω ότι κατανοούμε όλοι την ανάγκη να αποκτήσει η πόλη μας «ζωή», έστω αυτό το τριήμερο! Η πόλη μας παρουσιάζει «ερημική εικόνα», οι περιουσίες μας και οι επιχειρήσεις μας απαξιώνονται! Ας ξεκινούσε από τα απλά, που γίνονταν πάντοτε μέχρι και πριν λίγα χρόνια!
  3. Αιτώ όπως ενημερωθώ για τις προθέσεις/ προγραμματισμό του Δήμου, σε σχέση με τις ανωτέρω εορταστικές εκδηλώσεις. Παρακαλώ επίσης όπως μου διευκρινίσετε, εάν προτίθεστε να πραγματοποιήσετε ανοικτές εκδηλώσεις και πανήγυρη στον αστικό ιστό της πόλης μας (αγορά).
  4. Αναμένω την ανταπόκριση σας επί των προεκτεθέντων, το συντομότερο δυνατόν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συνεργασίας σας και παραμένω στην διάθεση σας, για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.
Μετά Τιμής
Φράγκου Ελένη
Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Σπάτων

44 σχόλια:

  1. "Στις 27 Ιουνίου 2014 εορτάζουμε τους πολιούχους της πόλης των Σπάτων Αποστόλους Πέτρο και Παύλο"

    Στις 29/6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΤΕΙΛΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕ 29/6. ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΠΟ COPY PASTE ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΖΩΝΤΑΝΕ ΕΠΙΤΑΦΙΕ,ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΝ ΓΙΩΤΑ,ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΚΑΝΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΑΚΟΜΑ,ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΙΝΕΣ.

      Διαγραφή
  3. ANΩΝΥΜΗ ΑΔΕΛΦΗ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ. ΤΙ ΗΘΟΣ. ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΑ. ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΤΗΝΟΣ; "ΑΝΩΝΥΜΟΣ". ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΠΙΟ... "ΕΠΩΝΥΜΟΣ" ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΤΙΚΙΝΤΟΓΚΑ ΓΥΡΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ,ΠΟΥΣΤΑΡΩ....ΓΟΥΣΤΑΡΩ,ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ Π@ΣΤ@Ρ@ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΙΝΑΣ.Η ΑΛΛΗ Η ΚΟΥΔΟΥΝΑΤΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ,ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΠΟΥΡΓΚΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΝΩΣΤΟΣ,ΠΛΗΡΩΝΕΙ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ

      Διαγραφή
    2. Ο γνωστός, ο ένας άγνωστος σχολιαστής/στρια, που υβρίζοντας χυδαία πιστεύοντας ότι κάνει πολιτική παρέμβαση! Ένα άτομο με έντονη προσωπική εμπάθεια προς συγκεκριμένα άτομα που δυστυχώς για αυτόν μη βρίσκοντας τι αρνητικό να καταλογίσει ασχολείται με το ντύσιμο τους τα μπιζού τους και φτάνει στο ακρότατο σημείο να βρίζει ένα άτομο λόγω του προβλήματος υγείας που παρουσιάζει ως «τέρας». Επίπεδο χαρακτήρα και ψυχολογικό υπόβαθρο μηδέν. Δυστυχώς λόγω της «αλητείας» που επιδεικνύεται στον λόγο σας κύριε/ρια ανώνυμε αναιρείστε και απαξιώνεστε!

      Διαγραφή
  4. ΚΑΛΑ,ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΔΕΝ
    ΥΠΑΡΧΕΙ κ.ΦΡΑΓΚΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΗ Η ΓΡΙΟΞΕΦΤΥΛΑ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΠΑΤΩΝ.ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΗΣ.

      Διαγραφή
    2. απο τα σχολια και μονο ειναι φανερο οτι μονο ομαδα ιατρων [ψυχιατρος-ενδοκρ/ος-παθολογος] ισως βοηθησει αν οχι ...οτι κανει η θρησκεια

      Διαγραφή
  5. Δεν είμαι από τα κοριτσάκια που θα με κάνετε να σωπάσω με τις ύβρεις. Θα με βρίσκεται μπροστά σας συνέχεια. Δεν «ψαρώνω» και δεν επηρεάζομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ανωνυμος χυδαιος σχολιαστης ειναι γνωστη κυρια που ψαχνει ακομα τη ψηφο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα αφου ξερεις δωσε λιγες πληροφοριες,να την βρουμε και εμεις,οι αγνοουντες τα κρυφα μυστικα.Ποια ειναι η υποψηφια που εχασε την ψηφο της,και βγαζει χολη;Πολυ Γουσταρω.

      Διαγραφή
  7. Εσείς ως τοπική σύμβουλος ή οι συνάδελφοί σας στο κεντρικό ΔΣ, τι πρωτοβουλίες πηρατε και τι προτάσεις καταθεσατε σχετικά τα προηγούμενα 3 χρόνια?
    Δουλεια σας δεν είναι να αιτείσθαι να ενημερωθειτε, αλλά να προτεινετε λύσεις, δεν το καταλάβατε 3 χρόνια?
    Και μη τολμησετε να μας πείτε οτι πολιτιστική δραση και ανάδειξη λαογραφικών στοιχειων είναι τα παζάρια τύπου "χαλβάς, βρακια, Στρινγκ και Βέρα Λάμπρου μεταμεσονυχτια".
    Και όταν βαζετε σχετικα σε ενα εγγραφο καλό είναι να αναφέρετε τις διατάξεις που επικαλεισθε και όχι όλο το νομο με τα 200 και βάλε άρθρα του, δηλώνει ημιμαθεία και οκνηρία μελέτης.
    Και φυσικά ο σχολιαστής που βρίζει, εκθέτει αθεράπευτα τον εαυτό του και την ανύπαρκτη παιδεία του (απόδειξη οτι το διαδίκτυο είναι προσιτό και στους αμόρφωτους)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαθαίνοντας τις διαδικασίες και την πραγματικότητα κάνουμε πιο εύστοχες παρεμβάσεις σαν σχολιαστές οι οποίες και χρειάζονται για να ασκείται πίεση έστω και αυτή η ελάχιστη. Καλό είναι πριν θέτουμε τις απόψεις μας χωρίς να είμαστε ενήμεροι!



      Προτάσεις υπήρξαν πολλές δεκάδες από το Τοπικά στο κεντρικό συμβούλιο. Δυστυχώς δεν εισακούστηκε καμία.
      http://spata-artemis.gr/index.php?module=decisions&type=user&func=view&cid=10033
      http://spata-artemis.gr/index.php?module=decisions&type=user&func=view&cid=10028
      Η ενημέρωση για ένα σύμβουλο είναι απαραίτητη για το έργο του χωρίς αυτή είναι άχρηστος. Στα Τοπικά συμβούλια δεν υπήρχε καμία απολύτως ενημέρωση των συμβούλων για αυτό και έκαναν αιτήσεις όπως οι πολίτες και δεν πρέπει να ξεχνάμε τις περιπτώσεις Ντίνου Κατσούλη και Νίκου Μάρκου που έφτασαν να ενημερώνονται μέσω εισαγγελικών εντολών που ακόμα και αυτές ο Δήμος αγνοούσε. Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσετε και από την αρθογραφία αυτού του blog. Καλή η θεωρία για συμβούλους που δεν ρωτούν, αλλά πράττουν, αλλά αυτά γίνονται στις Βρυξέλες και όχι στα Σπάτα και την Αρτέμιδα. Οι σύμβουλοι στα Σπάτα Αρτέμιδα δεν ενημερώνονται πάνε στα τυφλά και οι προτάσεις πετιούνται επιδεκτικά στα σκουπίδια. Η κατάσταση αλλάζει μόνο όταν είσαι στην εκαστοτε διοικουσα ''κλίκα''. Τα σχετικά είναι ο νόμος του Καλλικράτη και ο κώδικας διοικητικής δικαιοδοσίας και μπαίνουν στις αιτήσεις καθώς ορίζουν τα χρονικά όρια των απαντήσεων. Στον ΚΕΔΥ που ορίζει το πώς γίνεται η αλληλογραφία με τις δημόσιες υπηρεσίες δεν αναφέρεται πουθενά ότι πρέπει να υπάρχει αναφορά των άρθρων του νόμου αλλά του μόνο του νόμου στα σχετικά και αυτό για να μην είναι τα σχετικά δύο σελίδες. Επομένως σωστά είναι γραμμένα.

      Διαγραφή
    2. Ναι αλλα εφυγε ο Λουδοβικος,και φεραμε τον Μουγγο εκλογομαγειρα,προχθες εγινε Δ.Σ.και μουγγα στην στρουγκα.Καλα ο Λουδοβικος αναμενομενο,αλλα ο ΜΟΥΓΓΟΣ τακτικη Λουδοβικου,απο 25-05-14 ειναι Δημαρχος λειπει το τυπικο,και πρεπει να κινειται σαν Δημαρχος ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ μηπως εννοη απολυτου σκοτους?Μικρα πολυ μικρα πραγματα φανερωνουν τι μελλει γενεσθαι,μηπως μας φανει η θητεια ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ Παραδεισος?Ο ΜΟΥΓΓΟΣ στραβα πηγαινε,και αρχισε την θητεια του με απολυτο σκοτος,που αν το συνεχισει θα τον φαει.Ή ειναι ανικανος να ειναι ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ή πιστευε οτι ποτε δεν μπορει να γινει ΔΗΜΑΡΧΟΣ,οποτε εφτασε απροετοιμαστος,ή ολα μαζι.Εσεις βλεπεται καποια εστω μικρη κινηση που να δειχνει οτι οι συνηθειες του παρελθοντος θα αλλαξουν?
      ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ Α' παρεδωσε σε ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ Β' μεγαλη ερωτηση μικρη απαντηση. ΝΑΙ-ΙΣΩΣ-ΟΧΙ...

      Διαγραφή
    3. Δεν πιστεύω ότι είναι ίδιοι άνθρωποι. Επειδή όλοι είναι υποψιασμένοι από την διοίκηση Κοτσαλίρου θα φανεί αμέσως αν θα έχουμε μια από τα ίδια.

      Διαγραφή
  8. ΣΙΓΑ ΜΩΡΗ ΚΟΥΔΟΥΝΑΤΗ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΚΑΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ.ΑΝΤΕ ΕΧΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡΙΣΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά κάνει η Φράγκου και ρωτάει εγγράφως. Γιατί στον καθένα λένε για το πανηγύρι όλο αυτό τον καιρό αυτά που θέλει να ακούσει, για να μην στεναχωρήσουν κανένα. Υπάρχουν επιχειρηματίες που πρέπει να κάνουν παραγγελίες και να οργανωθούν. Ρωτάς το έναν σου λέει Α, τον άλλο σου λέει Β, τους υπαλλήλους σου λένε Γ. Να απαντήσουν επισήμως για να ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά κάνει η Φράγκου και ρωτάει εγγράφως. Γιατί στον καθένα λένε για το πανηγύρι όλο αυτό τον καιρό αυτά που θέλει να ακούσει, για να μην στεναχωρήσουν κανένα. Υπάρχουν επιχειρηματίες που πρέπει να κάνουν παραγγελίες και να οργανωθούν. Ρωτάς το έναν σου λέει Α, τον άλλο σου λέει Β, τους υπαλλήλους σου λένε Γ. Να απαντήσουν επισήμως για να ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΠΑΝΗΓΥΡΙ μονη της,σιγα να μην την νοιαζει για τα κοροιδα μαγαζατορες.Αυτη θελει να παει στο ΠΑΝΗΓΥΡΙ ολα τα αλλα...ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ.Το ΜΟΥΓΓΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ της και ΔΗΜΑΡΧΟΣ πλεον γιατι δεν αναλαμβανει ΔΡΑΣΗ;Στην ΚΟΥΔΟΥΝΑΤΗ δεν απαντουν σεμας δεν απαντουν,αρα πρεπει ο ΜΟΥΓΓΟΣ να καταλαβει οτι δεν τον καναμε ΔΗΜΑΡΧΟ για να το εχει καμαρι,ααλλα να δουλεψει γιαμας.Σιγα ο ΜΟΥΓΓΟΣ να μην αχοληθει με Αρβανιτοπανηγυρια,τον αφηνει η ΛΑΙΔΗ ΑΝΤΑ;Πως θα παει το ξυλαγγουρο στο Πανηγυρι πολυ Βλαχια,μπας κλας.Μονο η ΚΟΥΔΟΥΝΑΤΗ ΕΛΕΝΗ των ΣΠΑΤΩΝ και κατι βλαχαδερα σαν και εμας θα παμε να γλεντησουμε με ξυδια,και κλαρινα,μεχρι το πρωι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εάν στοιχειοθετούνται αδικήματα σύμφωνα με το Νόμο λόγω ύβρεων, συκοφαντιών κλπ., η κυρία Φράγκου και όποιος άλλος πλήττεται, μπορεί να αποταθεί αρμοδίως. Η ανωνυμία πέφτει τάχιστα και τιμωρούνται καί οι σχολιαστές καί τα μπλόγκ με βαρειές ποινές, αλλά και καταβολή αποζημιώσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ δεν εισαι νομικος,αλλα ο ΝΟΜΙΚΟΣ του Δ.ΜΑΡΚΟΥ που μαλλον θα νοιωσεις πρωτος την πιεση.

      Διαγραφή
  13. Αφήστε τους υβριστές να ξεφτιλίζονται να φαίνεται ο κομπλεξισμός και το μορφωτικό επίπεδο κάποιων. Να βλέπουν και οι υπόλοιποι αναγνώστες τι ανθρώπους και καταστάσεις συναντούσαν και συναντούν όλοι αυτοί που ‘ενοχλούν’ το σύστημα. Το μήνυμα του τοπικού συστήματος εξουσίας ήταν ότι πρέπει να είσαι ανύπαρχτος αθόρυβος για να επιβιώσεις. Το κατάφεραν όμως ο Γιαννάτος, η Φράγκου, ο Ν. Μάρκου και μερικοί άλλοι να επιβιώσουν παρόλο που αντιδρούσαν και έκαναν θόρυβο και αυτό στο σύστημα τους έχει στοιχίσει. Δυστυχώς δεν είναι μαζί τους και κάποιοι άλλοι Ποθουλάκης, Καντερές. Τον Δημήτρη Μάρκου τον τρέμουν νόμιζαν ότι το ήξεραν αλλά μετά τη αντίδραση του το Σάββατο το βράδυ πριν τις εκλογές φοβήθηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και εγώ νομίζω ότι πρέπει να τιμωρηθούν όσοι κάνουν χυδαία σχόλια και όσοι τα φιλοξενούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανοητε ανθρωπε εχεις παει ποτε σε Δικαστηριο,μαλλον οχι και σου ευχομαι να μην χρειαστει να πας ΠΟΤΕ.Ρωτα καποιον με σχετικη εμπειρια,και θα καταλαβεις.

      Διαγραφή
  15. ΝΑΙ ΡΕ ΜΛΚ 22.56 ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ,ΚΙΜ ΙΛ ΓΙΟΥΝΚ,ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΕΑ.ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για να τελειωνουν τα παραμυθια περι Δικαστηριων,και μπλεξουν ανθρωποι χωρις πολλα λεφτα,σε περπετειες,οσο Δικαιο να εχεις πρεπει να το αποδειξεις,αλλα αυτο μετα απο 6-7ετη που θα δικαστει Πρωτοδικα,και αλλα 10 εφετειο,και φυσικα συνεχεια πληρωνεις τον Δικηγορο,αναβολη,επαναφορα,και αλλα Δικονομικα τερτιπια.Οποιος εχει χρημα-χρονο για πεταμα ας δοκιμασει.Εγω που εχω καει,και ξερω σας λεω ουτε για αστειο Δικαστηρια,χασατε την ζωη σας.
    ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ σωστά τα λέει ο κύριος που είναι νομικός. Και η ανωνυμία πέφτει και τιμωρία ποινική και μεγάλη αποζημίωση άμα γράφεις ψέμματα βρισιές κλπ. Και είναι και σε χρόνο ντε τε όλα αυτά. Και εμείς οι αναγνώστες να απαλλαγούμε από ένα σωρό κατάπτυστα αντιαισθητικά σχόλια. Και μην ακούτε περί εξόδων. Κυνηγάτε τους αλήτες και τα παράσιτα. Μια ερώτηση στο δικηγόρο σας και στην ΕΛΑΣ και θα σας τα επιβεβαιώσουν όλα αυτά.
    Μάλιστα άμα υπάρχει υποψία αδικήματος, το όνομα του ανώνυμου το μαθαίνεις αμέσως!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο το dt μπορεις να το μεταφρασεις σε ετη,και χρημα;Αυτα που ονειρευσαι σε ταινιες τα εχεις δει,εδω ισως για τρομοκρατη κανουν λιγο πιο γρηγορα να τον αποφυλακισουν,η να τον χασουν.Στην ιδια χωρα ζουμε;η μονο εγω ο ατυχος ειμαι στην Ελλαδα,και εσεις σε καποια ταινια.Ακομα και Αυτοφωρο για εξυβριση,κλπ,κλπ,θααααα παρει δικασιμο,θα παρει αναβολη ενα δυο ετη,και παει λεγοντας,και συνηθως δεν Δικαζονται ποτε και Εφετειο γιατι ερχεται μια αποφαση Υπουργου,και παραγραφει ολα τα αδικηματα με ποινη εως ενα ετος,κλπ.Μαθε πρωτα και μετα.Δοκιμασε εσυ να εχεις και προσωπικη εμπειρια...

      Διαγραφή
    2. Και σύ τί φοβάσαι; Τραβάς κανένα ζόρι αν επιληφθεί η Δικαιοσύνη; Σιγά μην ακούμε τί λές εσύ και ο κάθε άσχετος του καφενείου!
      Ένα ερώτημα στη ΓΑΔΑ ή στο δικηγόρο μας και θα διαφωτιστούμε πάραυτα. Αμόμα και να μη θελήσει κανείς αποζημίωση και ποινικά, το ονοματάκι του ανώνυμου που τον βρίζει και τον συκοφαντεί, θα το μάθει. Και έτσι πρέπει. Και τότε θα δουν τί σημαίνει ασυδοσία.

      Διαγραφή
    3. Εσυ ποια εισαι?Ο κ#ρ#τας?ή ο π##στης?Οχι για να ξερουμε ποια ενοχληθηκε περισσοτερο,για στατιστικους λογους μονο.

      Διαγραφή
  18. Εγω λοιπον, πουν εχω πληρωσει τα μαλλιοκεφαλα μου σε ολων των τυπων τα δικαστηρια ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ πχ
    του ΙΚΑ.του δημου Αθηναιων ,της; κρατικης ασφαλιστικης Εθνικη .Της city bank ,ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ σας λεω οτι, η ευχαριστηση που παιρνεις οταν τους τα ΠΑΡΝΕΙς και το γλυψιμο που σου ριχνουν μετα ΑΞΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ που εχεις ριξει.Ασε που δημιουργεις προηγουμενο
    και φοβουνται και σωζεται και κανενας αλλος δυστυχης.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ και τρεξιμο και καλο δικηγορο
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ εεεεοχι πολυ του παει να του στειλεις σοβαρο δικηγορο....ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΩ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ.Αυτη ειναι βασικη μου αρχη αρκετη τιμωρια ειναι να ειναι οπως ειναι και ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ να μην το αντιλαμβανεται καν.Αν μπορουσαν κατο τετοιοι ,να το αντιληφθουν, μπορει και να αυτοκτονουσαν..οποτε η σοφη φυση φροντισε, να ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ και να το βλεπουν μονον ολοι οι αλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΥΓ ΤΟ ΣΚ...δεν το παταμε γιατι βρωμιζει το παπουτσι απλα το αποφευγουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστογείτων για τις διαδικασίες που αναφέρεσαι, ναί, χρειάζεται πράγματι υπομονή,πείσμα, έξοδα κλπ.
      'Ομως για να μάθει κανείς από τα ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΑ ΙΧΝΗ, το όνομα του υβριστή, του συκοφάντη και όποιου τον δυσφημεί, αποτελεί απλή διαδικασία. Μετά έπεται συνέχεια μέσω ποινικών και αστικών δικαστηρίων για όποιον είναι αποφασισμένος. Πάντως η καμπάνα πέφτει και η αποζημίωση κάμποση!
      Το έχω επιβεβαιώσει και από το αρμόδιο τμήμα της ΓΑΔΑ και από δικηγόρους και ειδικά εδώ για τα χάλια της Λούτσας, συστήνω ανεπιφύλακτα να προχωρήσουν οι θιγόμενοι.
      Ά και κάτι άλλο: Την πληρώνει και το μπλογκ!

      Διαγραφή
    2. Λιγουρια απο τετοια ψαχνετε να ζησετε.Τι θα πεις οτι ειπαν κουδουνατη,και τερας την αλλη,και ποιο δικαστηριο θα το δικαση αυτο;Ο Αριστος μιλα για καραμπινατες ιστοριες,αλλα εσεις θελετε να στριμωξετε το μπλογκ που εχει λεφτα,αλλα το μπλογκ δεν γραφει τιποτα,ειμεις σας τα σερνουμε,και οτι ωρα θελεις γινομαστε καποιοι επωνυμοι ,αν αυτο εχει καποια σημασια.Οτι ωρα εχεις τα λεφτα πες μου να ξεκινησουμε δικαστικο αγωνα αλλα με στοιχημα 5οοχιλ.ευρω ποιος θα κερδισει,περιμενω λιγουρη.

      Διαγραφή
    3. ΣΚΑΣΤΕ ΡΕ ΣΚΑΤΙΑΡΙΔΕΣ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΕΙΛΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΑΝ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ! ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΞΙΑ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΤΕΤΤΕ ΜΕ ΔΕΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ. Υ.Γ. Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ "ΕΠΩΝΥΜΟΣ" ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥ.

      Διαγραφή
    4. Είδατε για πότε τους έπιασε πανικός, όσους βρωμίζουν τα σχόλια; Άρχισαν να λένε, μην πάτε δικαστήρια, θα έχετε έξοδα κλπ. Πάνω τους τα κάνανε!
      Λοιπόν, θρασύδειλα όντα και δικαστήριο να μη σας πάνε, αν βαριούνται να συνεχίσουν, το ονοματάκι σας το μαθαίνουν σύντομα και μπορεί αυτό να αρκεί....!

      Διαγραφή
    5. επιμενω τα σκ...δεν τα παταμε .....τα αποφευγουμε μπορουμε να αποφυγουμε και το μπλογκ στοχερι μας ιναι.....

      Διαγραφή
    6. ειναι ,να ανεβαζουμε η να κατεβαζουμε ενα μπλογκ.Γιατι τα μπλογκ τα φτιαχνουν οι πολλοι μπλογκιτες .......δεν τα φτιαχνει ενας αρρωστος που μπορει να μεινει ολομοναχος.....να βουρλιζεται.....Αντε βοηθεια σας, εγω σε αναρτηση που γραφονται τετοιες χυδαιοτητες δεν συμμετεχω,Δεν μου επιτρεπουν τα παπουτσια μου να παταω σκ..... ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΓΑΛΟΤΣΑ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΝΕΡΑ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ.....

      Διαγραφή
    7. Η ΓΑΛΟΤΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΡΥΠΙΑ,Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ,ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ Σ/Κ ΜΟΥΓΓΑ...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΡΥΠΙΑ ΓΑΛΟΤΣΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?

      Διαγραφή
  20. Η ΚΟΥΔΟΥΝΑΤΗ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΕ?ΑΛΛΑ Ο ΜΟΥΓΓΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ........ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ,Η ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ.ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?Η ΜΟΥΓΓΑ ΤΕΛΟΣ.ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΣΤΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ,ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΛΚΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ...ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανουσια σχολια που χρηζουν ψυχιατρικης εκτιμησης. Ενας σχολιαστης-στρια που ασχολειται με βραχολια συμβουλου και προσπαθει να αλλαξει το παρατσουκλι του Δημαρχου. Πολλα λογια καμια ουσια αποδειξη του οτι δεν εχει τιποτα να καταλογισει σε κανενα και λογικο γιατι δεν εχουν κανει τιποτα μεμπτο. Ουσιαστικα ανερει το ευατο του γιατι πες πως αργοτερα διαπιστωσει κατι λογο της προσωπικης εμπαθειας που εχει δειξει δεν θα τον-την πιστευει κανεις. Η μικρη κοινωνια των blog κυριως ειναι λογικα σκεπτομενα ατομα και πολιτικες υβρεις και προσωπικων επιθεσεων δεν περνανε. Ειδικα οταν μιλαμε για ενα και μονο υβριστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΙΓΑ ΜΩΡΗ ΚΟΥΝΙΣΤΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ,ΜΗΝ ΣΕ ΜΑΓΚΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ.Ο ΜΟΥΓΓΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ?ΚΑΛΑ Η ΚΟΥΔΟΥΝΑΤΗ,Η ΑΜΕΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ?Ο ΜΟΥΓΓΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου