Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Άρτεμις Τ.Σ. 27.2.2014 - ΠΑΝ.ΛΆΜΠΡΟΥ για ΚΕΛ


Πρόκειται για την άποψή του σχετικά με Δελτίου Τύπου που εξέδωσε το
Γραφείο Τύπου του Δήμου Σπάτων, Αρτέμιδος σχετικά με το Αποχετευτικό.

7 σχόλια:

  1. Έτσι κ. Λάμπρου έχετε δίκιο κάτι κρύβεται 'κει.Προσοχή μην ευφησυχάζετε . Να το παρακολουθείτε το θέμα ΚΕΛ .Θα σκάσει.....!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ "ΛΑΜΠΡΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ;Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΔΕΞΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΑΜΑΡΚΟΥ,ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΣΙΓΚΟΥΝΑΡΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ.ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑ ΖΕΣΤΟ "ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ"ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΟΑΛΑ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΑ ΑΝΝΑ,ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΚΛΑΜΜΑ,ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΟΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ,ΜΕ ΧΡΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα δουμε τι αλλο θα δουμε! Τοποθετηση για το ΚΕΛ κανει ο ανθρωπος και τον βριζουν! Αντι να λεμε βλακειες για τον καθε υποψηφιο και επειδη ολοιοπως λεει και ο παραπανω σε χωριουδακι ειμαστε ας κοιταξουμενα στηριξουμε το θε οχι ΚΕΛ στο πλατυ χωραφι γιατι μονο αυτο μιλησε στο Τοπικο Αρτεμιδος. Απο βρωμες για τον καθε υποψηφιο οσο πλησιαζει η ωρα θα ακουσουμε πολλες ακριβως επειδη ειμαστε χωριουδακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρεπει να προσεξουμε γιατι αν σε αυτες τις εκλογες επιλεξουμε λαθος ατομα θα μας κανουν ΚΕΛ και πρωτοβαθμιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΣ ΣΤΙΣ 22.22 ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!Ο ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΜΑΡΚΟΥ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ "ΔΙΑΣΩΣΤΗ","ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΣ""ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ",ΟΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ5 Μαρτίου 2014 στις 8:53 π.μ.

    ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΠΛΟΓΙΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ.
    Εσυ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ που κατεβαινετε μονοι σας, να μας ΣΩΣΕΤΕ,που θα το ριξετε στον β γυρο?Εχετε κανει συμφωνιες εκει στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ που εκθεσατε εγερθητως το αρχαιοελληνικο σας πνευμα ,παναθεμα με που το καταντησατε αγραμματοι.
    ΕΚΕΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ?
    Δεν τσιμπαω μαγκα μου ,ριξτα αλλου....ο λογος σου σε προδιδει και νομιζεις οτι ΚΡΥΒΕΣΑΙ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ,γιατι σας φταιει ΕΙΔΙΚΑ αυτος και οχι ο τσαλαπετεινος που πεταει πανω απο τα κεφαλια σας.Για εξηγα μου και εμενα ..τα πουλια σας δινουν δουλεια στα ΩΡΑΙΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑκαι σας πληρωνουν με το κοματι?
    Και μην μου απαντησεις για τον Μαρκου ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ .Η μαιμουδια με ενδιαφερει που βρηκε οτι για ολα ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΡΙΧΩΝ.ΤΡΙΧΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ....αυτα που γραφεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απίστευτο το επίπεδο πολιτικής αντιπαραθεσης στην Αρτέμιδα! Απόλυτο δίκιο έχεις Αριστογείονα!
      Δεν ασχολούνται με τη μεθόδευση που εξυφαίνεται ώστε να στηριχθεί ο νυν τελείως αποτυχημένος Δήμαρχος μαζί με το σάπιο σύστημα φυσικά, ούτε με τον άθλιο νονό της παραλίας και της ντροπής.
      Ασχολούνται οι χαμένοι, με τη σωματική εμφάνιση υποψηφίων! Πολύ χαμηλό το επίπεδο αυτών των σχολιαστών, αλλά δεν πρόκειται να τους περάσει, έστω και αν τα μπλογκ δίνουν βήμα σε τέτοιους (που δε θα έπρεπε).

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου