Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Άρτεμις - Συντριπτική νίκη Ν.Μάρκου & Κ.Κατσούλη

Μέχρι και σήμερα οι υπηρεσίες του Δήμου δεν έχουν συμμορφωθεί. Ακόμη δεν έχουν παραδώσει τα έγγραφα που τους έχουν ζητήσει οι Τοπικοί Σύμβουλοι προβάλλοντας κάθε είδους προφάσεις.
Τελικά, είναι αλήθεια ότι δεν φοβούνται ΚΑΝΕΝΑΝ και ΤΙΠΟΤΑ!!!
Πρώτη δημοσίευση: 02.2014
Η Αλαζονική συμπεριφορά του Λουδοβίκου, μέχρι σήμερα, έχει δώσει πολλά τεκμήρια για την επερχόμενη ιδρυματοποίηση του. Έβαλε τον εαυτό του πάνω από τους νόμους και τους
θεσμούς και καταπάτησε αυθαίρετα κάθε δικαίωμα αιρετού να εκπληρώσει τα καθήκοντά του. Αυτό οδήγησε τους Συμβούλους που ανήκουν στην παράταξή του να διεκδικήσουν, πλέον, σε υψηλότερο επίπεδο τα αυτονόητα δικαιώματά τους. Και για να το πούμε "χοντρά" όπως το έκανε "χοντρά" και ο Λουδοβίκος, "ήρθε μια γερή σφαλιάρα" γι' αυτόν που τον αναγκάζει να συμμορφωθεί και να φανερώσει επιτέλους ποιους οφειλέτες του Δήμου καλύπτει και τους αφήνει ανενόχλητους, την στιγμή που ο Δήμος χρειάζεται, όσο ποτέ άλλοτε, πόρους.
Ξεσκεπάζει και όλη την Αντιπολίτευση που έμειναν και πάλι αδρανείς ή συνένοχοι του Λουδοβίκου για να μην πειράξουν τα πιθανά "κουκιά" τους.
Για να γίνουμε πιο σαφείς διαβάστε παρακάτω:
Στο άρθρο μας: «Σπάτα, Άρτεμις δεν τους τρομάζει ούτε ο Εισαγγελέας» είχαμε αναφερθεί αναλυτικά πως ο Λουδοβίκος αρνήθηκε να παραδώσει «αντίγραφο ονομαστικού καταλόγου
οφειλετών του Δήμου (σε φωτοτυπία ή σε ηλεκτρονική μορφή) και στο οποίο να αναφέρεται το οφειλόμενο ποσό, η αιτία και λοιπά στοιχεία, σύμφωνα με την Απόφαση 90/2009 της Αρχής προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και του Νόμου 2472/1997. Τα παραπάνω στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο στην προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου μας."», με την 3556/30-01-2013 αίτηση τους.
Τελικά είχαν καταφέρει με εισαγγελική παραγγελία να πάρουν κατάλογο, αλλά με σβησμένα ονόματα. Έτσι το έργο τους δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί.
Ο λόγος που είχε αρνηθεί ο Δήμαρχος ήταν:
«Η ιδιότητά σας, ως τοπικοί σύμβουλοι, δεν σας παρέχει την δυνατότητα επεξεργασίας των παραπάνω στοιχείων, σύμφωνα με την αναφερόμενη στην αίτηση σας, 90/2009 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένου Προσωπικού Χαρακτήρα...»
Δυστυχώς, όμως, για αυτόν ήρθε η Αρχή Προστασία Προσωπικών Δεδομένων να τον διαψεύσει και να φανερώσει για άλλη μια φορά περίτρανα το μέγεθος της αλαζονείας.

Διαβάστε και δείτε ποιοι, τελικά καταπατούν προσωπικά δεδομένα...

Συγκεκριμένα αναφέρει, μεταξύ άλλων: «...ο δημοτικός σύμβουλος θεωρείται εκ της ιδιότητός του ως "ενδιαφερόμενος"...για την πρόσβαση σε έγγραφα που αφορούν την άσκηση των αρμοδιοτήτων του δήμου και των οργάνων αυτού...συνεπώς  χορήγηση στοιχείων σε δημοτικούς συμβούλους δεν αποτελεί διαβίβαση σε τρίτους.»

Τώρα ο κατάλογος αυτός θα φανερώσει πολλά, διαφωτιστικά στοιχεία...

2 σχόλια:

  1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ17 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:22 π.μ.

    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ....Ο ΚΑΤΣΙΛΙΡΟ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑ.....
    Αυτο το με σβυσμενα τα ΟΝΟΜΑΤΑ ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια.Ποιος του το κελαηδησε?ΟΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΣ Η Ο ΚΟΡΑΚΑΣ?Οσο για τους καταλογισμενους και τους ακαταλογιστους της αντιπολιτευσης.....
    θα μετρησουν τα κουκια τους στις εκλογες και θα ειναι ΕΥΚΟΛΟ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ για β γυρους, γιατι ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ,των προηγουμενων εκλογων,τοτε επι του αλησμονητου ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και στην Σπαταρτε μνησια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Way cool! Some very valid points! I appreciate you penning this write-up and the rest of the website is very good.


    Have a look at my web-site machines a sous

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου