Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Πολύ όμορφες για να κάνουν πωλήσεις στις διαφημίσεις - Τις ασχημαίνουν λίγο για να μοιάζουν με τον μέσο όρο

"Βάσανα" έχουν ελκυστικά μοντέλα που χρειάζεται να τα ασχημίσουν για να βρουν δουλειά, αφού σύμφωνα με τους διαφημιστές πρέπει να κυμαίνονται κοντά στο μέσο όρο και να
δείχνουν "κανονικοί άνθρωποι". Οι διαφημιστές από τη μία προσλαμβάνουν ελκυστικούς ανθρώπους για να καλυτερέψουν της πωλήσεις τους, αφού η ομορφιά πουλάει, όμως χρειάζεται να τους "μεταμορφώσουν" σε κανονικούς ανθρώπους, διατηρώντας βέβαια τα δυνατά τους σημεία.Η συνήθης τακτική περιλαμβάνει λιγότερο makeup, φαρδιά ρούχα, χαλαρό χτένισμα και φόρμες εργασίας.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα:

Η Μεξικάνα Fernanda Romero ενώ είναι όμορφη στο διαφημιστικό για τα McDonald's στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο όμορφή.


Τα πιασμένα μαλλιά, το makeup και η φαρδιά μπλούζα κατεβάζουν επίπεδο τη Μεξικάνα καλλονή και την κάνουν να μοιάζει με "κανονικό άνθρωπο".

Η Mercedes Cornett είναι μοντέλο και ηθοποιός σε διαφημίσεις όμως το look της στην διαφήμιση αυτοκινήτων Lincoln απέχει έτη φωτός από το πως είναι στην πραγματική της ζωή.


Η Nadine Heimann δείχνει σαν ένας απλός άνθρωπος που λατρεύει τα σκυλιά όμως στη διαφήμιση της Pronyl tick/flea repellent όμως στην πραγματικότητα η Heimann είναι μία πανέμορφη ηθοποιός που έχει συμμετάσχει σε music videο της Katy Perry και του Timabaland.


Πηγή: www.newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου