Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Χρήστος Μαρλαντής: "Το παλάτι των Σπάτων"

Πρώτη Δημ. 4/10/2014
ΔΗΛΩΣΗ
«Σε συνέχεια του σχολιασμού και προβληματισμού σχετικά με τις αποφάσεις που ψηφίστηκαν στο Δ.Σ. του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος, στις 23.09.2014 θα ήθελα να θίξω ένα ακόμη θέμα που με προβλημάτισε.

Στον δήμο μας όλοι λίγο πολύ έχουμε χτίσει ένα σπίτι και αν όχι εμείς προσωπικά, έχουμε γνωστούς ή φίλους που έχουν. Ίσως να μην έχουμε αλλά έχουμε όνειρο να το πραγματοποιήσουμε και έχουμε κοστολογήσει
πόσο θα μας στοίχιζε ένα τέτοιο εγχείρημα.
Η πιο ακριβή τιμή που ακούστηκε, στην εποχή της απόλυτης άνθησης της οικοδομής, λόγω της εύκολης δανειοδότησης, σε δικό μας οικόπεδο, είναι 1.000-1.100 Ευρώ/τετ.
Το καλύτερο ακίνητο που έχει πουληθεί, ακόμη και παραθαλάσσιο δεν έχει υπερβεί τα 1.180 Ευρώ/τετ. μαζί με τον κήπο του και πισίνα.
Στην σημερινή εποχή η υψηλότερη τιμή είναι 650 Ευρώ/τετ και η χαμηλότερη 450-480 Ευρώ/τετ.

Μέχρι τα 2.500 που ψήφισαν και ενέκριναν είναι μεγάλη η ψαλίδα και πολύ το περιθώριο των ποσών που μπορεί να μην μπορούν από τα γεγονότα να δικαιολογηθούν.

Το κέντρο ημερησίας φροντίδας ηλικιωμένων από 2.539 Ευρώ/τετ αρχικά που το δημοπράτησαν, ζήτησαν και το κατάφεραν να το αναθεωρήσουν, σε 2.787,73 Ευρώ/τετ.
Η αιτιολογία ήταν ότι οι νέες εργασίες θα δείξουν την έντεχνη!!! και άρτια κατασκευή του έργου (ύδρευσης -απορροή των όμβριων - της πυρανίχνευσης τις σωλήνες τις αποχετεύσεις) λες και μιλάμε για κανένα μέγαρο μουσικής η μουσείο!!!!! Με τόσα αρχικά λεφτά, 2.539 έπρεπε να τα κάνουν δωρεάν!!!!! και όχι να το αυξήσουν στα 2.787,73
Η οικονομική διαχειρίστρια της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, αφού έπλεξε το εγκώμιο του εαυτού της για την προηγούμενη θητεία της, συνέχισε και μας είπε ότι αυτό το ποσό είναι μια πολύ φυσιολογική τιμή για την οικοδομή του έργου στα Σπάτα ο δε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ζητούσε να ψηφίσουμε γρήγορα γρήγορα και ομόφωνα και να προχωρήσουμε παρακάτω λες και αν του πρότειναν για το σπίτι του αυτή την τιμή, θα το πέρναγε τόσο γρήγορα.
Κρίμα, γιατί ξέρω πόσο τίμια και ασκητικά ζει.

Εάν αυτό δεν είναι ΣΠΑΤΑΛΗ του δημοσίου χρήματος, τότε τι είναι;
Φυσικά η ΑΝΑΣΣΑ αυτό και τα άλλα σκάνδαλα, θα τα παρακολουθεί στενά, κάτι που έπρεπε να κάνει και ο Δ. Μάρκου πριν αναλάβει, αλλά προφανώς δεσμεύεται μιας και αρκετοί σύμβουλοί του έρχονται από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Όλοι οι υποψήφιοι και οι εκλεγμένοι της ΑΝΑΣΣΑ δεν είχαμε ποτέ, ούτε εξ αποστάσεως, σχέση με την διαχείριση κρατικού χρήματος.

Επειδή στο Δημοτικό Συμβούλιο όλα περνούν με συνοπτικές διαδικασίες και μεθοδευμένα!!! εμείς βρήκαμε αυτό τον τρόπο να τα γνωστοποιούμε στους πολίτες του δήμου.»

60 σχόλια:

  1. Εγω απορώ με κάτι άλλο.... Γιατι τα θεματάκια δεν τα έθιξε ο ΜΑΡΛΑΝΤΟΜΟΥΓΓΟΣ στο συμβούλιο εκείνη τη στιγμή? Εγω αυτο που είδα ειναι οτι καθότανε και απλα συμφωνούσε με την κοκκινομάλλα του! ΜΑΡΛΑΝΤΟΠΟΥ.....Α κακο στον εαυτο σου κάνεις αυτη τη στιγμη, καταλαβαίνει ο κόσμος πόσο απόν ήσουν στο συμβούλιο. Ποσο σας/σε λυπάμαι..... Κρίμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου κανεις λαθος ο μαρλαντης και ολοι η παραταξη αννασα το καταψηφισε σκεφτειτε τι αλλο μας περιμενη

      Διαγραφή
    2. Προδοτη κουκουλοφορε ντροπη σου για τα αισχρα λογια σου.Ν Τ Ρ Ο Π Η

      Διαγραφή
    3. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ....... ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ??? ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ !!6 Οκτωβρίου 2014 στις 12:24 π.μ.

      ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ 3.24, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

      Διαγραφή
    4. Ειχε μουγγαθει ο καρφάκιας εκείνη τη στιγμή? ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΡΑΠΤΩΣ? ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΓΑΤΟΥΛΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ?

      Διαγραφή
    5. ΤΩΡΑ ΜΙΚΡΗ ΜΑΙΜΟΥ
      ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΟΥ Γ Κ Ο ΜΙΛΑΣ .
      ΜΟΥΓΚΟΣ ΚΑΡΦΑΚΙΑΣ
      Η ΜΟΥΓΚΟΣ ΟΜΕΓΑΑΑΑΑΛΟΣ
      Παντως εσυ θα παραμεινεις η ΜΑΙΜΟΥΔΙΤΣΑ δεν θα μεγαλωσεις φαε την μιλουπα σου παλι.
      ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
      ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ?
      Αντε γραψε παλι ΙΔΟΥ η μαιμου για εσενα το εβαλα το ψευδωνυμο και ΤΣΙΜΠΗΣΕΣ ΧΑΖΟ....ΑΡΙΣΤΟΜΠΟΓΙΟΙΩΑΝΝΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ
      Ειπαμε δεν ξενυχτανε τα βρεφη
      ΑΥΠΝΙΕΣ ΕΧΕΙΣ Η ΤΑ ΚΟΠΑΝΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΓΑΜΜΑ ?

      Διαγραφή
  2. Η Φασιστοσυμμορια μουγγου,και ολο το πανηγυρι δς δεν επετρεψαν σε κανεναν να πει κατι παραπανω.Αποφασιζουν διαταξουν ψηφιζουν τελειωσε.Αυτο λεει ο μαρλαντομλκς οτι στο δς ειναι ενα πανηγυρι,και κανεις δεν μπορει να πει κατι,και αν πει μεχρι να βγουν τα πρακτικα,κλπ,κλπ,εχει χαθει το θεμα.Τοσο αδυνατο ειναι να διαβασεις τι γραφει; Και αν τα πει στο πανηγυρι εμεις ποτε και πως θα μαθουμε τις ληστειες;Γραφει ενα δελτιο και εξηγει ποιοι μας τρωνε τα φραγκα.2877,43 το τ/μ μλκ δεν κοστιζει ουτε το προεδρικο μεγαρο,οχι μια παραγκα στα σπατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΜΟΥΓΚΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΕΡΤΑ,ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΕΣΤΑ ΣΤΟ ΔΣ ΠΟΥ ΑΠΟΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΕΓΝΑ ΣΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ? ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΑΘΗΚΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ???????
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΘΕΣΟΥΝ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τωρα καταλαβαινουμε γιατι πεταξαν υην Α Ν Α Σ Σ Α εξω απο την οικονομικη επιτροπη. Να περνανε τα θεματα αυτα χωρις κανενα προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαν θεμα ο Μαρλαντης εχει δικιο για την υπερτιμηση της κατασκευης. Βεβαια γενουνται δυο ερωτηματα γιατι δεν τα ειπε αυτα στο συμβουλιο που δεν αθρωσε κουβεντα σε ολη την διαρκεια του, τωρα ειναι αργα και η παρεμβαση εχει μονο επικοινωνιακο χαρακτηρα. Το δευτερο γιατι η Ραφτοπουλου ως μηχανικος οταν ηρθε η μελετη για ψηφιση προπερσι δεν παρενεβει για τα καταγγειλει την υπερτιμολογηση και την καταγγελει δυο χρονια μετα. Παντως ειναι η πρωτη ουσιαστικη αντιπολυτευση που κανει η ΑΝΑΣΣΑ και εγω ως ψηφοφορος του Δημητρη Μαρκου αναμενω να ακουσω μια καλη απαντηση που να δικαιολογει ως τελευταιο ευρω την τιμολογηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μου ειπε ενας φιλος μου οτι δεν κανουν προσυμβουλιο οπως οι αλλες παραταξεις αλλα υστερα κανουν μετασυμβουλιο μετα το δημοτικο συμβουλιο. Λιγο καλυτερος συντονισμος ωστε να εχουμε απαντησεις μεσα στα δημοτικα συμβουλια ανακοινωσεις μετα ειναι αχρηστες και σιγουρα πρεπει να το στειλεται το θεμα για ελεγχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλοι μου πρεπει νσ καταλαβουμε οτι αυτα θα τα πληρωσουμε εμεις σαν δημοτες και μπραβο στον μαρλαντη που το ειπε εγω παντως περιμενω απαντηση να μας πουν οτι δεν ειναι λαμογια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΠΑ. ΑΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ Η κ. ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον δεν ξερεις ποια ειναι η διαχειριστικη αρχη!!!!αμα εσυ φιλε μου θελεις να πληρωσης τις μιζες εγω δεν θελω παντος εκτος εαν πηρες και εσυ για να υποστιριζεις τοσο καθετα!!!!αρε λαμογια βουρδουλα που θελετε

      Διαγραφή
    2. Τα πολλα λογια ειναι φτωχια.Ειναι η δεν ειναι παραλογη η αυξηση .Ειναι η δεν ειναι στα πλαισια συμφωνιας των δυο Μαρκου το σκανδαλο αυτο? Πρεπει η δεν πρεπει να το επαναφερει στο συμβουλιο η Α Ν Α Σ Σ Α ?

      Διαγραφή
  10. δε μας λες που πουλανε ακινητο με 450 ευρω το μετρο να παρουμε και μεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ψαξεις λιγο στο δικτυο δεν θα ξερεις τι να πρωτοαγορασεις....Αλλα με 2800ε/τμ μονο στο Λονδινο Παρισι Ν.Υορκη στις καλυτεροτερες γειτονιες.Ο ψευτοδημαρχος ειχε γαμο-εκλογες,ερχονται και αλλες,η χοντρη δεν θελει να μειωθςι το επιπεδο πολυτελειας που ζει,σιιιιιγαααα την αρπαχτη που εκαναν,αυτη ηταν να βγει η γιορτη και 28η οκτωβρη.`````άρπαγες,λυσσασμένοι!!!!!

      Διαγραφή
  11. Εκτός από άσχετος με το γραπτό λόγο είναι και άσχετος με το αντικείμενο.
    Τώρα ζυγίζει τα κόστος κατασκευής με μαύρα μεροκάματα και ανασφάλιστους εργάτες με αυτό των δημόσιων κτιρίων που ούτως ή άλλως έχουν υπερπολλαπλάσιες απαιτήσεις.
    Επίσης αν αγνοεί ότι οι προϋπολογισμοί των δημόσιων έργων δε βγαίνουν από το καφενείο αλλά από νομοθετημένα τιμολόγια ας ρώταγε να μάθαινε.
    Επίσης μιλά για σπατάλη σε αντικείμενο που δε γνωρίζει, όταν έρθει η ώρα για τα τιμολόγια του περιβάλλοντος χώρου να μας φωτίσει με τις γνώσεις του (αλλά και με τις συμβάσεις που είχε για χρόνια με το δήμο).
    Επιπόλαιος και άστοχος. Τη μια οι γάμοι, την άλλη οι θέσεις στις επιτροπές, τώρα οι υδρορροές, δεν πάει μια βόλτα στο γήπεδο να μιλήσει για το αντικείμενό του να τον πάρουμε στα σοβαρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το κοστος το ζυγιζει με τον σημερινο πραγματικο κοστος,θελεις να βαλουμε και 20% υπερ αρπαχτης,δεν μπορει οικοδομη με τα καλυτερα συμβατικα υλικα και νομιμη εργασια να ξεπερασει τα 1100-1200 ταβανι.Το 2800 ειναι πραγματικα τρελο,πρεπει να εχει χρυσο-πλατινα,ιριδιο,και τετοια εξωτικα υλικα καποιου πετρελαιοδολαρια,η κποιοτ δημαρχου που θελει να γινει βαθυπλουτος,με μια αρπαχτη.Οταν και αμα τελειωσει το μπαγκιχαμ των σπατων,χωρις καμμια νεα αναπροσαρμογη,θα εχει κοστισει 1,394,500 ευρω!!!!! ΠΑΛΑΤΙ,και εξωτερικοι χωροι,κατι ατελειες,κατι κατασκευαστικα λαθη κατι αστοχιες,σιγουρα θα περασει τα 3εκτ ευρω.Τωρα αν εσυ το αντεχεις να σου αρπαζουν τον ιδρωτα σου απο την τσεπη,για να γινουν πλουσιοι χωρις εργασια καποιοι γουστο σου.Εμεις οι κουρασμενοι να πληρωνουμε τεμπαληδες θελουμε οικονομικο εισαγγελεα,να τα ελεγξει,κατι που επρεπε να κανει ο Δημητρης,μολις ανελαβε,και οχι να παραλαβει αρον-αρον,και να βαλει στην οικονομικη επιτροπη τα δυο κορυφαια στελεχη της ληστειας την χοντρη,και τον κατσαλιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ζησε μαη με τον ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ δεν το ειχε προυπολογισει με 2 500 ?Η ΖΗΣΕ ΜΑΗ το ξανα υπολογησε παλι με αυτους που ψηφισατε και το εβγαλε ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
      ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ ........
      Τωρα γιατι το καρφακι μαλλι δεν τα λεει στο ΔΣ και μας τα στελνει εδω εεεεε αλλο ενα μουγκο..
      ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΤΗΛΕ ΔΙΑΣΚΕΨΗ να την πουλανε και να βγαζουν τα ΕΞΟΔΑ .Να πλακωνεται η ζησε μαη με το καρφακι και να ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.
      Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΓΚΟΝΖΙΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ
      Ανασσα την γελοιοποιηση εσυ θα την πληρωσεις.Στομα δεν εχεις να μιλησεις ΜΕΣΑ? ΤΙ ΔΙΑΒΑΛΟ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΑ ΚΑΡΦΑΚΙΑ ΣΟΥ ?
      ΖΗΤΩ ΤΑ ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΦΑ ΝΕΑ ΗΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ......

      Διαγραφή
  13. Ρε παιδια τι να λεμε τωρα η μιση απο εδω μεσα ειναι λαμογια αφου υποστηριζουν απο εδω μεσα ειναι ολα νομιμα ;αλλα να τους δουμε που θα μπει ο οικονομικος εισαγγελεας τι θα λενε μετα!!ο κοσμος πειναει και υποφερη και εσεις θελετε κτηρια πανακριβα ωρε τι θα παθετε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ
      ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ.
      ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ.
      ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ 50 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ
      ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ...ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ Κατσαλιροσυμβουλους....και τους ανταμειψατε για τα σαλτα που εκαναν.Την επομενη φορα να ΞΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟ Ως ειδικο επι των κατασκευων στην ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ.
      Το κτιριο ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΤΟ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΜΕ 2600 ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΦΩΩΩΩΩΩΝΑΖΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ...ΑΛΛΑ ΠΟΥΟΥΟΥ?Τωρα σας επιασε ο πονος?εεεε λοιπον να μου το θυμηθεις δεν θα ΦΤΑΣΟΥΝ και θα στοιχισει παραπανω μεχρι να φτασει το πνευματικο της Ραφηνας Και ρωτα να σου πουν που εφτασε το ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΕΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.....
      Στοιχιζει οσο στοιχιζει και το ΕΝΟΙΚΙΟ του δημαρχειου ΤΙΜΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ.
      Εγω φιλε ειμαι ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥς ΜΙΣΟΥΣ που δεΝ στραβωθηκα ακομα.Τα ιδια ψηφισατε τα ιδια θα παρετε .

      Διαγραφή
  14. Ξεχνάει ο κ. Μαρλαντής η δεν το γνωρίζει ότι, αυτό το κόστος το υπολόγισε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή και το ψήφισε και η κ. Ραφτοπούλου, αν δεν απατώμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΕΕ αυτο λεμε.Ο λουδοβικος με την χοντρη το εστησαν το ψηφισε ο δημητρακης τοτε,και τωρα με την χοντρη και τον λουδοβικο στην οικονομικη επιτροπη βαζει την τζιφρα του να αρπαξει και αλλα.Αντι να παρει τον φακελο ολο και τρεχοντας να τον παει στην δικαιοσυνη,θελει να φαει και αυτος..

      Διαγραφή
  15. Ο επικοινωνιακός σύμβουλος της ΑΝΑΣΣΑ ,πάλι άργησε..Έδωσε το γραπτό στον Μαρλαντή μετά από 10 μέρες Πολλή χλιδή , να έχεις συμβούλους για τους συμβούλους της μικρής αντιπολίτευσης .Να μή μπορούν να αρθρώσουν λέξη από μόνοι τους! Κύριε Μαρλαντή αφού ξέρατε τι θα συζητηθεί , γιατί δεν ρωτήσατε στο δημοτικό συμβούλιο ώστε να σας απαντούσε ο πρώην δήμαρχος , γιατί το ποσό πληρώθηκε εγκεκριμένο επι της θητείας του. Να σας απαντήσει ο νυν δήμαρχος σε τι ;;;Τις πατάτες που σας βάζουν να πετάτε ..καλύτερα να τις φυτεύετε...!!! Η ασχετοσύνη έχει και όρια.!Εεε ξυπνήστε ο δήμαρχος άλλαξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΕΕΕ ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ? Ο ΚΑΤΡΑΡΗΜΑΔΟΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑΙ ΟΧΙ.ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΨΗΝΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΣ.ΠΑΡΕ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΑ.ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Π@@ΛΙ@.ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ.

      Διαγραφή
    2. ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΡΟΖ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΓΓΟΥ,ΤΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ,ΠΟΣΟ ΠΕΙΝΑΣ ΑΡΠΑΧΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    3. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΜΑΙΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ..ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΙΔΟΥ Ο ΜΑΙΜΟΥΔΟΣ
      ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ

      Διαγραφή
  16. Οπως παντα ηλιθιος εσκεμμενα,μηπως χαθει η μπαλα σαν τα λεφτα.Κηπουρος ειναι και δουλευει στον ιδιωτικο τομεα,οχι κατ επαγγελμα αργομισθος δυ σαν τον δημαρχουλη σου.Εστω και αργα το σταυρωσε το λαμογιο γιατι ο Ρουλης δεν πηρε τον φακελο να τον στειλει στο οικονομικο εγκλημα? Απαντηση τα δυο κορυφαια λαμογια που εστησαν την αρπαχτη χοντρη κατσαλιρος,ειναι στην οικονομικη επιτροπη,και ερχεται ο Ρουλης να αυξησει και αλλο το κοστος,να παρει καμια μιζα να κανει γιορτη.Η χοντρη ξερει πως αρπαζει μιζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ? Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΤΕ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΠΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΣΚΑΜΝΙ,Η ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο μόνος που μίλησε τότε ήταν ο Γιαννάτος που απόρησε γιατί σε μια άλλη περιοχή η ίδια κατασκευή του ΚΗΦΗ κόστιζε πολλά λιγότερα το τμ. Τότε κανένας δεν μίλησε ούτε η Ραφτοπούλου που το ψήφισε. Απόρησα που ο Γιαννάτος σε αυτό το συμβούλιο δεν πήρε θέση για το θέμα περιμέναμε να τοποθετηθεί. Πρέπει να υπάρξουν λογικές απαντήσεις αλλιώς είναι όλη συνένοχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Γιαννάτος μίλησε τότε που είχε αξία να μιλήσει για να προλάβει. Τώρα και να μιλούσε για ένα πληρωμένο έργο της περασμένης δημοτικής αρχής , τι αξία θα είχε ; Έτσι για το μπάχαλο ; Όποτε μιλούσε ο Γιαννάτος στο τοπικό είχε ουσία. Μπαχαλάκηδες το τοπικό δεν ήταν ποτέ. Η κυρία μηχανικός πού ήταν τότε να το αποτρέψει , που ήταν η πλέον αρμόδια , και να συμφωνήσει με τον Γιαννάτο; Τι μας το παίζει τώρα και βάζει άσχετους να σχολιάζουν για ένα εγκεκριμένο και πληρωμένο πλέον έργο .Αμάν ρε Αννούλα , πότε θα γίνεις ΑΝΝΑ ; Για πόσο ακόμα θα είσαι ετερόφωτη ; Ο Γιαννάτος 12.07 έχει δώσει αποτυπώματα .Ίσως είναι το μοναδικό ανάχωμα που σε αυτόν ελπίζουμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εγω προτεινω ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ να τοποθετουνται στο μπλογκ της μαιμους και να πηγαινουν στο Δημαρχειο ΑΠΛΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ...
    Δεν χρειαζεται ΔΣ υπαρχει η ΜΠΑΡΑ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ για να κανεις αντιπολιτευση ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ......ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ;......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα 2500 ευρω το τμ ήταν της προηγούμενης δημοτικής αρχής, η αύξηση 257 ευρω τμ όμως, ήταν της τωρινής δημοτικής αρχής που ψήφισε κανονικά και δεν στέλνει το θέμα για έλεγχο. Αυτό ρωτούμε δεν έφτασαν τα 2500 ευρω το τμ και χρειάζονταν άλλα 257 αυτό πρέπει να απαντηθεί και γιατί το έργο δεν πάει για έλεγχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΟ ΕΡΓΟ για το οποιο ειχαν φερει αντιρρησεις ως προς το κοστος ΔΙΑΦΟΡΟΙ και δεν ηταν η Κ Ραφτοπουλου ΑΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ πρωτα οφειλει να τελειωσει.Τι προτεινετε κ Μαρλαντη?Να σταματησει και να καταληξει ΣΑΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ Ραφηνας ΔΗΛΑΔΗ ΡΗΜΑΔΙΟ ?Ξερετε ποσο κρατανε οι ελεγχοι στην Ελλαδα?Αν δεν ξερατε γιατι δεν ρωτατε διπλα σας στην Ραφηνα που κοστισε 5000 το μετρο και κειτεται ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ 6 χρονια ?
    Αρα πρεπει να τελειωσει ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ που θα αφορα κατα 10% την νυν δημοτικη αρχη που ηταν ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ και κατα 90 % την τεως δημοτικη αρχη ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ.
    Εκει σας θελω κ Μαλανδρη ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ
    Αντι να στελνετε διαγγελματα στα ΜΠΛΟΓΚ να κανετε κατι ΟΥΣΙΑΣ να το καταγγειλετε εκει που πρεπεικαι μετα ΜΑς ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ.
    Αναρωτηθηκατε κ Μαλανδρη αν ολοι στελνουν τις αντιρρησεις τους εδω ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΔΣ ..τι θα προκυψει?
    να σας πω εγω λοοιπον
    ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ Κ ΜΑΛΑΝΔΡΗ
    Γιατι βεβαια δεν το αναρτησατε για να μοιρασθειτε τον προληματισμο σας ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κ Μαλαντρη απαιτει διαλογοι δεν απαιτει ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ καπου φαινεται λογω απειριας εχετε χασει τον μπουσολα...
    ΚΑΙΡΟς ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ .....
    Επειδη λοιπον ξερω οτι ειμαι στο μπλογκ της μαιμους
    υπογραφω ΕΔΩ
    Π ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ απλη συνωνυμια ....
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ
    Και αυτος μπηκε στην μπαρα....επανειλημμενα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7.000 ευρώ έχει κοστίσει το τ.μ. του Πνευματικού Κέντρου Ραφήνας έως σήμερα και παραμένει γιαπί.

      Διαγραφή
    2. παναγια μουουουου
      βρε την πυραμιδα του ΧΕΟΠΑ εφτιαξε για ταφο ο Ραφηνιωτης?εεεεενα τον θαψουν εκει μεσα να βγαλει τα λεφτα του σαν ο ακριβοτερος ταφος μετα την Αμφιπολη.....
      ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΝΟΙ... φτωχο πραγματα σας φτιαχνουνε.....ενω ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ...ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ .....

      ΙΔΟΥ ΤΟ ΘΑΥΜΑ

      Διαγραφή
    3. Το να κρυβόμαστε πίσω από τις αργές διαδικασίες της δικαιοσύνης δεν είναι λύση στην διαφθορά αλλά κάλυψη της. Ας πούμε ότι η δημοτική αρχή δεν στέλνει το έργο για έλεγχο γιατί σκοπεύει να το τελειώσει πρώτα, τότε γιατί δεν κάνει έστω καταγγελία της υπερτιμολόγησης σε πολιτικό επίπεδο κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου που έφερε την αύξηση των 257 ευρώ και να δεσμευτεί για έλεγχο με τα το πέρας του έργου, γιατί τέτοια σιωπή. Γιατί δεν δικαιολογεί πλήρως την αύξηση των 257 ευρώ. Λογικό είναι να μη μας αρέσει το γεγονός. Αυτά που λέγονται εδώ στο blog έπρεπε να είχαν ειπωθεί στο δημοτικό όταν η Ραφτοπούλου το κατήγγειλε, έστω και τώρα καθυστερημένα.

      Διαγραφή
    4. H Ραφτοπούλου γιατί δεν αντέδρασε πριν δύο χρόνια στο μεγάλο ποσόν, όταν ο Γιαννάτος προβηματίστηκε για το κόστος ; Αυτό το κέντρο ήταν πρόταση του τοπικού γι'αυτό ήταν όλοι οι σύμβουλοι ενημερωμένοι για τα κόστη.Αλλά φαίνεται ότι την κυρία Αρχηγό σας την απασχολούσαν άλλες σκέψεις για το πολιτικό της μέλλον, τότε, με ποιούς θα πάει και ποιούς θα αφήσει , και δεν ήθελε να σπάσει αυγά ....Τώρα μιλάει , για νάχαμε να λέγαμε, ένα μεγάλο δήθεν ..για 'ενα έργο πληρωμένο και εγκεκριμένο. Ασε μας κουκλίτσα μου!

      Διαγραφή
    5. H ANNOYLA tote htan sto mantri toy Mhtsou,tvra exei diko ths mantri,

      Διαγραφή
  23. Ξεχασα να σας πω κ Μαλανδρη οτι η ΥΠΕΡΕΚΘΕΣΗ αν δεν ειστε ανθρωπος ΤΩΝ ΘΕΑΜΑΤΩΝ βλαπτει την πολιτικη καρριερα.ΥΠΕΡΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΟ.....δεν χρειαζεται φανταζομαι να σας δωσω παραδειγματα πολιτικων που εχουν γινει ΝΟΥΜΕΡΑ.....
    ΒΡΙΘΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΑΘΗΚΕΝΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ...ΝΟΥΜΕΡΟΥ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ
    ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑς ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ
    ΠΑΝΤΩΣ ΩΣ ΒΟΥΒΗ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΕ ....ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙ .

    ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ...ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΤΩΝ ΛΩΤΟΦΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΛΑΚΑ θα μου πειτε και θα ειναι το μονο δικιο που θα εχετε και εσεις και ο σοφος ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ....
    ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΡΟΔΟΣ Κ ΣΥΜΒΟΥΛΕ
    ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΠΑΝΔΡΑΚΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ6 Οκτωβρίου 2014 στις 3:18 μ.μ.

    Δεν εχεις αδικο,οτι ολα αργουν πολυυυ,στο ελληνικο δημοσιο,αλλα αυτη τη φορα οι επαναληπτικες εκλογες,ηρθαν γρηγορα,ο Κατσαλιρος ειναι τελειωμενος,τελειωσε και ο Μουγγος,γιατι να μην διεκδικησει η ΑΝΑΣΣΑ την Δημαρχεια? Οι συνθηκεσ την ευνοουν,και ο Μαρλαντης ποιος σου λεει οτι θα συνεχισει την δημοτικη πολιτικη καριερα? Θα γινει Αντιδημαρχος της ΑΝΝΟΥΛΑΣ της ΛΟΥΤΣΑΣ και θα αποσυρθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H ANASSA ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ

      Διαγραφή
  25. ΟΝΕΙΡΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ....
    ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ
    Αντε να μην παρει 61 %
    και ποσο θες να παρει?
    ΑΜΑΝ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ γκοντζιλακι εισαι κοινως το μαιμουδακι με την μιλουπα ?
    Τι διαβολο δεν βαρεθηκες ?
    ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΔΑ ...ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΗΡΕ.....ΚΑΤΑΚΟΥΤΕΛΑ ....Η ΑΝΑΣΣΑ .
    Βρε τι πλακα που εχεις κακομοιρο μαιμουδι....
    Γιατι βρε δεν με παριστανεις οταν γραφω ως ΑΝΩΝΥΜΟΣ ?
    ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΣΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΧΟΝΤΡΗΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ,ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ,ΚΑΘΑΡΙΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ,ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΗΣΤΕΙΑ,ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πραγμτικοτητα της Ανοιξης θα ειναι οι εκλογες! Αλλα ο ΜητσοΜαρκου μπορει να ειναι εκπτωτος υποδικος πολυ νωριτερα λενε κατι σκυλια του πολεμου.Το οτι μεσα σε ωρες κατορθωσε να ειναι για γιαρτουμα ειναι απιστευτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ......
    Εδω γλυτωσε ο κατσαλιρος και θα ειναι υποδικος ο Δημητρης?
    Τα σκυλια ΑΠΛΑ ΣΚΥΛΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΞΑΝ
    ΕΕΕΕΕ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙ ΛΥΣΣΙΚΟ...Η ΑΣ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΜΠΟΓΙΑΣ ..Η ΑΣ ΠΙΟΥΝ ΞΥΔΙ .ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ
    ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΞΥΔΙ ΑΝΗΡΤΗΣΑΝ
    ΑΣ ΤΟ ΠΙΟΥΝ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ και δεν θα χρειαζεται να τρεχουν για ενστασεις.....
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ας ξαναγινουν εκλογες αντε το 61 να γινει 58 ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ?ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ 61 % ΣΕ ΤΡΕΙς ΜΗΝΕΣ?Ουτε ο λεφτα υπαρχουν δεν το καταφερε χρειαστηκε σχεδον δυο χρονια....Αν βεβαια το να φαντασιωνεις σε ΦΤΙΑΧΝΕΙ εεεε βρε φιλε υπαρχει και λουτσεικη φουντα δεν ειναι αναγκη να το παιζεις 10 φορες την ημερα αλλαζοντας ψευδωνυμα ...
    Αφου φαινεται ΕΙΣΑΙ Η ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΓΟΜΕΝΑ τι θελεις πια ?βγει δεν βγει σε εσενα δεν γυριζει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ νομίζω λέτε ψέμματα.Ο Καταλίρος δεν γλύτωσε ακόμα,αλλά γλυτώνει τα ισόβια,γιατί ο Δημήτρης φοβάται,ή έκανε συμφωνία μαζί του.Η Λύκαινα να φυλά πάλι πρόβατα?

      Διαγραφή
    2. ΤΟ 61% ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 10%? ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΗΓΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΤΟ 61% ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΥΝΤΑΛΟΜΠΕΜΠΕΚΟΥ...

      Διαγραφή
    3. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ?
      ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Η ΑΝΑΣΣΑ?
      ΓΙΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥΠΟΨΗΦΙΟ?
      ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ .....αλλα να πεφτει το παραδακι και τι μας νοιαζει αν λεμε βλακειες?
      ΠΑΛΙ 48 ΩΡΟ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ Η ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΧΤΙ ΣΟΥ?
      ΕΓΩ ΤΑ ΡΙΧΝΩ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ Χαλαλι του......ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙΣ με τα καρφακια που βγαζει να κανουν show.....και να παιζει την μουγ κηηηηηηη....
      ΔΥΟ ΜΟΥΓΚΟΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΥΦΛΟ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ .....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΥΤΣΑ.....

      Διαγραφή
  29. το 61% ηταν πριν τις λαμογιες χα χα χα χα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΙΙΙΙΙΙΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΣΣΑ ?
    Και σε ριξανε και ψηφισες τον ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥΠΟΨΗΦΙΟ για συμπαραστατη?
    Βρε ο κατσαλιρος θα σου ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ?
    ΤΙ ΤΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΜΩΡΕ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ (ΨΙΝΑΚΗΣ) ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ (ΚΑΡΦΑΚΙ) ΚΑΙ ΠΟΤΕ?
    Εγω λεω μεχρι αυριο ο ψινακας το εχει σουταρει το καρφακι καθοτι το show το κατεχει .......
    ειναι μανατζερ τηλεοπτικος ενω ο αλλος ΕΧΕΙ ΗΛΙΘΙΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2019. ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΝΕΙΡΑ ΞΑΝΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Η ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΜΑΝΑΤΖΕΡ, ΤΩΝ ΓΚΟΤΖΙΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΚΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΦΑΚΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ?
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ?
    εβαλε τον σισυφο τωρα μαλλον το πανε εναλλαξ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΓΚΡΙΖΟΜΑΛΛΑ ΑΤΑΚΤΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. σε ξαναρωτησα
    οι αδελφες ειναι μεταφορικα η ρεαλιστικα?
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ εγω τα συμπερασματα μου τα εχω βγαλει .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Την anatakti.gr δεν την εκφράζουν τα σχόλια. Αποκηρύσσει όλα τα υβριστικά, κακόβουλα και αισχρά σχόλια και παρακαλεί όλους τους σχολιαστές να χρησιμοποιούν κόσμια γλώσσα. Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποιο σχόλιο μπορεί να πατήσει <εδώ> ή στο αντίστοιχο σχετικό στο κάτω μέρος της σελίδας για να διαμαρτυρηθεί αναγράφοντας το άρθρο, την ημερομηνία και την ώρα του σχολίου που τον ενοχλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου