Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Προαγωγές στον βαθμό του αρεοπαγίτη, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, προέδρου Εφετών και Εφέτη

Προήχθει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Π. Καραγιάννης.Στον βαθμό του εισαγγελέα Εφετών ο αντεισαγγελέας Εφετών Δημήτρης Ασπρογέρακας και τοποθετείται στο Εφετείο Αθηνών.

Σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου προήχθει ο νεοεκλεγείς προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Παναγιώτης Καραγιάννης, ενώ παράλληλα έγιναν προαγωγές στον βαθμό του αρεοπαγίτη, του προέδρου Εφετών και του Εφέτη.










Ειδικότερα, με αποφάσεις του 15μελούς και 11μελούς Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης προάγονται στο βαθμό του αρεοπαγίτη, οι πρόεδροι Εφετών Σοφία Καρυστηναίου και Δήμητρα Κοκοτίνη, ενώ στο βαθμό του αντεισαγγελέα ΑΠ προήχθει ο Παναγιώτης Καραγιάννης.



Παράλληλα, στο βαθμό του προέδρου Εφετών προήχθησαν οι Εφέτες Άννα Πελεκούδα και τοποθετείται στο Εφετείο Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Παπαδημητρίου και τοποθετείται στο Εφετείο Ευβοίας και Ελισάβετ Τσιρακίδου και τοποθετείται στο Εφετείο Πατρών.



Με άλλη απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου προάγεται στον βαθμό του εισαγγελέα Εφετών ο αντεισαγγελέας Εφετών Δημήτρης Ασπρογέρακας και τοποθετείται στο Εφετείο Αθηνών.



Επίσης, προάγονται στον βαθμό του Εφέτη οι εξής εννέα πρόεδροι Πρωτοδικών: Εμμανουέλα Τσίτσου, Βασιλική Ταφύλη, Μαρία Πετρίδου, Παναγιώτης Μολυβδάς, Ελένη Μούρτζη, Μαρία Σακελλαροπούλου, Βήλη Χρηστίδου, Κυριακή Φελεκίδου και Αναστάσιος Αναστασίου.



Τέλος, μετατίθενται στο Εφετείο Αθηνών ο πρόεδρος Εφετών Γρηγόρης Κουτσοκώστας και στο Εφετείο Θεσσαλονίκη η ομοιόβαθμος του Ανδρονίκη Τυραννίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου