Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - ΕΚΛΟΓΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ και της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος, για πρώτη φορά στην ιστορία του, εξέλεξε Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στην συνεδρίαση της 29ης Οκτωβρίου 2014.

Με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες και με την πρώτη ψηφοφορία τα 2/3 των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος αποφάσισε να ορίσει τον κ. Ποθουλάκη Χρήστο, ως Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. Ο ρόλος του είναι διαμεσολαβητικός και εστιάζεται στην επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν από την κακοδιοίκηση κατά την ενάσκηση των αρμοδιοτήτων των δημοτικών υπηρεσιών. Είναι ένας νέος θεσμός στην ιστορία των Δήμων και στο επίκεντρο βρίσκεται ο πολίτης και η εξυπηρέτησή του.

Στόχος δεν είναι η επιβάρυνση με μια νέα γραφειοκρατική δομή και πρόσθετα έξοδα, αλλά αντιθέτως, η ταχεία, δίκαιη και δωρεάν επίλυση των προβλημάτων κακοδιοίκησης που αντιμετωπίζουν πολίτες και επιχειρήσεις στις σχέσεις τους με την διοίκηση του Δήμου μας.

Η νέα δημοτική αρχή δρα, αποφασίζει και λειτουργεί με κύριο γνώμονα το συμφέρον των πολιτών. Μαζί με τους πολίτες , για τους πολίτες.

6 σχόλια:

  1. ΒΡΕ Δημοκρατες ορισατε Σ Δ εναν υποψηφιο σας σε συνεργασια με τον πρωην δημαρχο,?Πρωτα βεβαια φροντισατε στις δυο κυριες επιτροπες του δημου να ορισετε δικους σας σε συνεργασια παντα με τον πρωην δημαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΑΝΑΣΣΑΣ....Ομοιος τον ομοιο και η κοπρια στα λαχανα....Τετοιο γελιο με επιστολες και ξεκατινιασματα ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ?Τωρα θα αρχισει ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ αναρτησεων Της ειπα μου ειπε δεν της το ειπα κλπ κλπ κλπ
    Προσεχως ΝΕΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλα; λογια να αγαπιομαστε.Τισχεση εχουν αυτα που γραφεις? Ειναι η δεν ειναι αληθινα αυτα που καταγγελει ο ανωτερω 9 50 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΩΤΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ
    ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΤΟΤΕ
    ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ στο γκονζιλομπλοκ ΑΛΛΑ ΚΑΛΛΙΟ ΓΑΙΔΟΥΡΟΔΕΝΕ ΠΑΡΑ ΓΑΙΔΟΥΡΟΓΥΡΕΥΕ
    Οθεν φατε τωρα τα ΒΛΗΤΑ ,,,στο τοπ τεν και γκονζιλογυρευε....Ημουν Ο ΜΟΝΟΣ που ειπα ΣΑΣ ΡΙΞΑΝΕ ΤΑ ΚΑΠΑΠΙΔΙΑ ....ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΜΩΣ τι μπροκολα τι λαχανα.....
    ΑΝΤΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ......σια την καταγγελια ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ .....τα ειπαμε ΤΟΟΟΟΟΟΤΕΕΕΕΕΕ
    ΕΕΕΕλοιπον θα υπογραψωω μονο και μονο για να την σπασω στο βαρεμενο ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το να ειναι καποιος υποψηφιος να να βαλει για συμπαραστατης ουτε ανηθικο ουτε παρανομο ειναι! Οσο για την ΑΝΑΣΣΑ ο σχολιστης εχει δικιο η υποψηφιοτητα που προτεινε την εξεθεσε με το υπομνημα που καταθεσε ακομα γελαμε. Αναγκαστηκε η Ραφτοπουλου να παρεμβει για να απαντησει και να δικαιολογηση εμεσα την επιλογη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την anatakti.gr δεν την εκφράζουν τα σχόλια. Αποκηρύσσει όλα τα υβριστικά, κακόβουλα και αισχρά σχόλια και παρακαλεί όλους τους σχολιαστές να χρησιμοποιούν κόσμια γλώσσα. Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποιο σχόλιο μπορεί να πατήσει <εδώ> ή στο αντίστοιχο σχετικό στο κάτω μέρος της σελίδας για να διαμαρτυρηθεί αναγράφοντας το άρθρο, την ημερομηνία και την ώρα του σχολίου που τον ενοχλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου