Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν σε νέες περιπέτειες: Πιλότος μαχητικού!

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν σε νέες περιπέτειες: Πιλότος μαχητικού!
Επανακάμπτει δυναμικά
Την παλιά του φόρμα ξαναβρίσκει ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας που φωτογραφήθηκε στο πιλοτήριο ενός μαχητικού αεροσκάφους γελαστός και ευδιάθετος
Μπορεί να ανησυχήσε όλη την Υφήλιο με τα ζητήματα της υγείας του, καθώς η πολυσυζητημένη εξαφάνισή του ήταν ανάμεσα στα πρώτα θέματα όλων των ΜΜΕ παγκοσμίως για καιρό, τώρα όμως που, όπως φαίνεται, το ξεπέρασε, ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει βαλθεί να πείσει φίλους και εχθρούς πως είναι όλα όπως παλιά.

Αφού λοιπόν, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ εκτέλεσε τουλάχιστον 10 ανώτερους αξιωματικούς γιατί προέβησαν στην κολάσιμη πράξη να δουν σαπουνόπερες στην τηλεόραση, και έδωσε έτσι ξανά το στίγμα του, τώρα επανήλθε σε ακόμα μια αγαπημένη του συνήθεια: Τις φωτογραφήσεις εν μέσω θαυμαστών του. Καθώς το σκηνικό ποτέ δεν επαναλαμβάνεται, τώρα που ο ηγέτης έχασε και μερικά κιλά, επέλεξε να φωτογραφηθεί στη μικροσκοπική θέση του πιλότου ενός ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους.



Μπορεί τελικά να μην... απογείωσε το μαχητικό, σίγουρα όμως απογείωσε το φρόνημα του ταλαιπωρημένου λαού της Βόρειας Κορέας, που δεν μπορεί παρά να εμπνεύστηκε θάρρος και δύναμη από αυτή την «ηρωική» φωτογράφηση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου