Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Δείτε τα 7 πιο τρομακτικά ζώα του πλανήτη

Μάλλον δεν θες να τα πετύχεις μπροστά σου... και όχι μόνο για αισθητικούς λόγους
Το Χαλοουίν έχει την τιμητική του σήμερα και τα ζώα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη συλλογή. Τα δέκα που ακολουθούν, θα σας κάνουν σίγουρα να ανατριχιάσετε.

1) Aye Aye Lemus

Είναι εξίσου ανατριχιαστικό, όσο και αηδιαστικό. Θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες φαντασίας. Αντί γι' αυτό όμως, ζει στη Μαδαγασκάρη και τρέφεται με προνύμφες.


2) Dolomedes triton

Η ικανότητα αυτού του αποκρουστικού εντόμου είναι εκπληκτική. Ρίχνει στα θύματά του οξύ και μέσω των δοντιών του τα δηλητηριάζει. Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε αυτή τη μικροσκοπική αράχνη, να πιάνει ψάρια μέχρι και πέντε φορές μεγαλύτερα από το μέγεθός της.


3) Amblypygi

Η φύση, θέλησε να ξεπεράσει τον εαυτό της, δημιουργώντας αυτό το «πανέμορφο» πλάσμα, που είναι κάτι μεταξύ σκαθαριού και αράχνης, αλλά στην ουσία ανήκει στο γένος των σκορπιών.


4) Sarcastic Fringehead
Δε νομίζω ότι χρειάζονται λόγια γι' αυτό το ψάρι. Φανταστείτε να το δείτε μπροστά σας!

5) Wolftrap Anglerfish

Μοιάζει με κοχύλι, με ασπόνδυλο, με κάτι από άλλη διάσταση. Όμως είναι ψάρι, από αυτά που ζουν στα απύθμενα βάθη του Ειρηνικού Ωκεανού. Το καλάμι στο κεφάλι του, προσελκύει ψάρια, τα οποία, στη συνέχεια, καταβροχθίζει, με το τεράστιο σαγόνι του.


6) Santino the chimp
Μοιάζει με κοινό χιμπατζή. Αλλά είναι έξυπνος. Πολύ έξυπνος! Τόσο έξυπνος που σχεδιάζει την παγκόσμια κυριαρχία. Όχι εντάξει, δεν ισχύει αυτό, αλλά είναι τόσο έξυπνος, που από το 2009 άρχισε να πετάει πέτρες στους επισκέπτες, και πλέον, έχει φτάσει σε σημείο να τις κρύβει πρώτα για να μην τον δουν. Και πετυχαίνει και το στόχο του, κάνοντας πιο ζωντανό, το σενάριο του «πλανήτη των πιθήκων».


7) Atretochoana eiselti


Εντάξει. Μην κοροϊδευόμαστε. Και μόνο το γεγονός πως μοιάζει με ένα τεράστιο ανδρικό μόριο, καθιστά αυτό το φίδι (!), που ανακαλύφθηκε το '60 στη Βραζιλία, πραγματικά τρομακτικό. Αν σε δαγκώσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου