Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Τουρκία: Έχει τριάντα δύο παιδιά και τέσσερις συζύγους!

Τουρκία: Έχει τριάντα δύο παιδιά και τέσσερις συζύγους!
Περιμένει να ζήσει από κοινωνικά επιδόματα
Ένας άντρας στην Τουρκία έχει τριάντα δύο παιδιά από τέσσερις συζύγους, επειδή προφανώς πήρε στα πολύ σοβαρά την προτροπή του προέδρου Ερντογάν, η κάθε οικογένεια στη χώρα να αποκτά τουλάχιστον τρία παιδιά.Ο Halit Tekin, κατοικεί στην νότια επαρχία Χατάι και έδωσε συνέντευξη στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, δηλώνοντας ότι είναι πολύ ευτυχισμένος με τα 32 παιδιά του και τις τέσσερις συζύγους του. Ο άντρας δήλωσε ότι παντρεύτηκε για πρώτη φορά το 1982 την 15χρονη τότε Νιχάλ, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να κάνει και άλλους τρεις θρησκευτικούς γάμους, οι οποίοι δεν αναγνωρίζονται από την πολιτεία, αφού η πολυγαμία απαγορεύεται στη χώρα.

Ο Tekin ανέφερε ότι η οικογένειά του αποτελείται συνολικά από 60 άτομα, αφού πέντε από τα παιδιά του έχουν ήδη παντρευτεί και έχει αποκτήσει 18 εγγόνια. Ο ίδιος υποστήριξε ότι ανάμεσα στις τέσσερις συζύγους του δεν υπάρχουν ζήλιες και καβγάδες, η κάθε σύζυγος με τα παιδιά της ζει σε ξεχωριστό σπίτι και εκείνος προσπαθεί να κερδίσει τα προς το ζειν τραγουδώντας σε τοπικά πανηγύρια.

Ο άντρας παραδέχθηκε ότι τα χρήματα που κερδίζει δεν φτάνουν για να συντηρήσει την πολυπληθή οικογένειά του και είπε ότι περιμένει από τα κοινωνικά επιδόματα του κράτους και της τοπικής κυβέρνησης για να ζήσουν. Ο 54χρονος Τούρκος φαίνεται ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες, σκοπεύει να αυξήσει περαιτέρω τα μέλη της οικογένειάς του και πρόσθεσε ότι στόχος του είναι να αποκτήσει 50 παιδιά!

Στην Τουρκία τουλάχιστον 372.000 άντρες έχουν παραπάνω από μία συζύγους και σύμφωνα με έρευνα της Βουλής, που έγινε το 2013, η νοτιοανατολική επαρχία Σανλιούρφα κατέχει τα σκήπτρα στους πολυγαμικούς γάμους με ποσοστό 7,4% του συνόλου των οικογενειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου