Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Οικογένεια περιμένει το 13ο της παιδί... και τα άλλα 12 είναι αγόρια


Οικογένεια περιμένει το 13ο της παιδί... και τα άλλα 12 είναι αγόρια 
Θα έρθει η κόρη;
Η Κατερί και ο Τζέι Σβαντ πρέπει να έβαλαν στοίχημα, όταν ξεκινούσε ο γάμος τους, πως δεν θα σταματούσαν να κάνουν παιδιά μέχρι να πετύχουν την κόρη!

Πολλοί γονείς βάζουν τον ίδιο στόχο, αλλά το γεγονός πως η οικογένεια Σβαντ από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, έχει αισίως να θρέψει δώδεκα γιους, και η Κατερί περιμένει το υπ' αριθμόν 13 τέκνο, ξεπερνάει τα τετριμμένα.

Πέρσι, είχαν απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης, όταν και γεννήθηκε ο Τάκερ, ο δωδέκατος γιος τους, αλλά φέτος, το ερώτημα περιστρέφεται γύρω από το αν θα υπάρξει αλλαγή στην παράδοση. Η Κατερί δήλωσε: «Αν είναι να κάνουμε κορίτσι, θα είναι κάτι το σοκαριστικό».

Ο Τζέι, πάντως εκμυστηρεύτηκε, πως αν του έπεφτε λόγος στο θέμα, θα ήθελε να βιώσει και την αντίθετη πλευρά, καθώς η παρουσία αρσενικών στο σπίτι φτάνει και περισσεύει. Από την άλλη η σύζυγός του είναι πιο διστακτική: «Γιατί να αλλάξουμε τα πράγματα; Σε αυτή τη φάση, με ένα νέο κοριτσάκι, θα πρέπει να μάθουμε όλα τα πράγματα από την αρχή».

Η 39χρονη μητέρα, που έχει γιους σε μεγάλη ηλικιακή «γκάμα», από 15 μηνών, μέχρι 22 χρονών, περιμένει το 13ο παιδί της στις 9 Μαΐου, με τις έρευνες να δείχνουν πως το να κάνει μια μητέρα 13 αγόρια στη σειρά, ισοδυναμεί με 1 στις 8.000 περιπτώσεις, ακριβώς όσο και το να γεννήσει τρίδυμα, από φυσική γέννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου