Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

«Τα φάρμακα που έπαιρνε χρησιμοποιούνταν για πάχυνση αλόγων»

«Τα φάρμακα που έπαιρνε χρησιμοποιούνταν για πάχυνση αλόγων», λέει ο πατέρας του Νίκου Γιγουρτάκη
Πριν τρία χρόνια ο Νίκος Γιγουρτάκης έχασε ξαφνικά την ζωή του βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους φίλους του.

Σήμερα, ο Τάκης  Γιγουρτάκης μιλά στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή «Αυτοψία» για τον θάνατο του 30χρονου γιου του και τονίζει: «Είναι σίγουρο ότι ο Νίκος πέθανε από αναβολικά».

Ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού επιχειρηματία εξηγεί: «Δεν γνωρίζαμε τίποτα στην αρχή. Όταν είδα τα πρώτα σκευάσματα, τρελάθηκα. Εκείνος είχε πει αυτό που έλεγαν όλοι «δεν είναι τίποτα, τα παίρνουν όλα». Είχα όμως πλήρη άγνοια για το τι συμβαίνει».

Ο Τάκης Γιγουρτάκης τόνισε πως ο γιος του ήταν από τους ανθρώπους που πρόσεχαν ιδιαίτερα τη διατροφή τους λέγοντας: «Όταν ο άλλος κάνει καλή διατροφή, δεν πίνει, δεν καπνίζει, δεν περιμένεις να πάθει κάτι τέτοιο, δεν φοβάσαι τίποτα... Οι πρώτες υποψίες ήρθαν όταν οι κοπέλες στο σπίτι ανακάλυψαν διάφορα ενέσιμα, υποδόρια σκευάσματα. Τότε μας μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά».

Ο πατέρας του Νίκου Γιγουρτάκη εξηγεί πως ο γιος του έπαθε έμφραγμα από την χρήση αναβολικών και λέει στην εκπομπή του Alpha: «Είναι σίγουρο ότι ο Νίκος πέθανε από αναβολικά. Κάναμε αυτοψία. Κάποια στιγμή τον πίεσα να κάνει γενικές εξετάσεις. Και ενώ ήταν ένα παιδί που έκανε σωστή διατροφή, είχε χοληστερίνη 800. Μια νοσοκόμα μάλιστα, μου είπε ότι θα πάει από καρδιά το παιδί μου. Δεν είδα τίποτα στην υγεία του, ήταν μια χαρά, όπως και όταν έπαθε το έμφραγμα. Γιατί από έμφραγμα πέθανε. Είχε φουσκώσει η καρδιά του».

Τέλος, ο ίδιος ανέφερε πως: «Τα φάρμακα που έπαιρνε χρησιμοποιούνταν για πάχυνση αλόγων και βοοειδών. Βλέπεις νέα παιδιά που για να κάνουν γρήγορες γραμμώσεις μπαίνουν σε αυτό το τρυπάκι. Επηρεάζει τον εγκέφαλο, όπως είναι οι πλαστικές και είναι εθισμός. Αλλάζει όλη η φύση του εγκεφάλου. Πιστεύουν ότι δεν θα πάθουν τίποτα! Είναι σαν ναρκωτικά και σου λένε για το τσιγάρο και το αλκοόλ. Κάνουν παύσεις και λένε ότι είναι ελεγχόμενη διαδικασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατα Σχόλια

Αρχειοθήκη ιστολογίου