Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Στο αυτόφωρο υψηλόβαθμο στέλεχος της πολεοδομίας του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος

Χρειάστηκαν περίπου επτά μήνες από την εντολή στους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ για τον σχηματισμό δικογραφίας εναντίον όσων εμπλέκονται στην μη καταγραφή πολεοδομικών
παραβάσεων και στην μη είσπραξη προστίμων και παράλληλα τον έλεγχο του πόθεν έσχες όσων βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά, για να έρθουν τα πρώτα αποτελέσματα.

Η ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου των ερευνών έδειξε την εμπλοκή υψηλόβαθμου στελέχους της πολεοδομίας του πρώην Δήμου Σπάτων, για το οποίο φαίνεται να υπάρχουν και μεγάλες καταθέσεις σε τράπεζες του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Οι ενδείξεις αυτές ήταν αρκετές για τον εισαγγελέα προκειμένου να ενεργοποιήσει την αυτόφωρη διαδικασία για την σύλληψη του υπαλλήλου.

Στις άμεσες προτεραιότητες του εισαγγελέα μετά την σύλληψη του υπαλλήλου είναι, η ανακριτική διαδικασία που διεξάγεται να ρίξει φως και στην έρευνα της πρόσφατης φωτιάς στα υπόγεια του πνευματικού κέντρου Σπάτων όπου φυλάσσονταν το αρχείο της πολεοδομίας καθώς όπως όλα δείχνουν οι δύο υποθέσεις συνδέονται.

11 σχόλια:

  1. ''ΤΟ ΚΑΘΑΡΚΤΙΚΟ Σ.Α.''
    ''ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ''
    ΟΣΟΙ ΒΑΣΙΜΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΣΑΣΤΑΝ Ή ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΑΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΟΣΩΝ (ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ) ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΗΛ.ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΔΙΑΙΩΝΙΖΑΤΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΥΦΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΡΩΜΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ΕΚΑΝΕ ΑΣΩΤΗ ΖΩΗ
    ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΥΚΝΑ ΚΑΙ ΘΑΜΩΝΑΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΊ΄ΔΩΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ.
    ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ........
    ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΙ-ΓΙΑΝΝΙΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ14 Δεκεμβρίου 2013 στις 5:56 μ.μ.

    Θυμαστε τους ΥΠΑΛΛΗΛΕΟΥΣ που αμπελοφιλοσοφουσαν ΕΔΩ πριν λιγους μηνες?
    Μονος ΤΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙΠΟΤΑ.Εδω ο ΑΚΗΣ, που δεν μιλησε και αρχισαν να μαζευουν και αλλους της Ομαδας. στην Λουτσα εχει πολυ βοθρο ακομα.ΚΑΨΑΝΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ χτισανε την Β1 ,ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ,ΤΡΑΦΙΚΙΝΓΚ ,ΑΔΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ,ΑΠ ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΧΤΣΕΣ.Για να δουμε ποσο θα την μαδησουν την Μαργαριτα ΛΟΥΤΣΑ ,που την νεμονται τα πουλακια.....

    Αρχισε το μαδημα ....απο τα χρυσαυγουλα και συνεχιζεται .....με τα ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ.....και τα βρωμοποδαρα ειδη του υδροβιοτοπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ''Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ"
    κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
    ΧΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΑΡΓΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΣΙΟΥ-ΤΣΙΟΥ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ.........
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΟΥ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝΕ ΟΜΗΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ Σ' ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΣΠΑΝΕ ΤΗ ΨΗΦΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΗ ΦΟΒΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΕ ΑΥΤΟ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. opoios k an to ekane na giasei to stomatou...mprabo giati exei parei polu kosmo sto lemo tou to lamogio...makari omws na ton pane bathia an k den to nomizw,ta lamogia panta thn glitonoun...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι και να γινει το μυνημα το ελαβαν.
      Τι λετε θα σκεφτουν ξανα υποψηφιοτητα για την μασσα;
      Τι ξεφτιλα αντι να ήταν υπηρετες του δημοτη ψηφοφορου αυτοι εστησαν παρεμποριο εντος.......

      Διαγραφή
  5. Ανωνυμα εσυ γιατι δε γραφεις το ονομα σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ευκολως εννοουμενα παραληπονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι έγινε ρε ? Τον είδα στα γραφεία του δήμου !!!! Τον ξαναπροσλάβανε στην υπηρεσία και μάλιστα στη θέση δ/ντη τεχνικών υπηρεσιών ? !!!!! Α ρε λαμόγια....ακόμα ένας λόγος για να ντρέπομαι που είμαι δημότης αυτού του δήμου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου