Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πιλοτικό πρόγραμμα Δημοτικής Συγκοινωνίας θέτει σε εφαρμογή ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου, ανταποκρινόμενος σε ένα πάγιο αίτημα των πολιτών της περιοχής. 
Το Πρόγραμμα ξεκινά την
Παρασκευή 10 Μαΐου και θα διαρκέσει έως και τις 10 Ιουνίου 2013. Στο διάστημα αυτό, σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Αττικής, θα εκτελούνται ενδοδημοτικά δρομολόγια που θα εξυπηρετούν όλες τις περιοχές του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Το εισιτήριο θα έχει αντίτιμο 1,5 ευρώ ανά διαδρομή και το ίδιο εισιτήριο θα ισχύει και για τη μεταφορά των επιβατών με τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ που εξυπηρετούν τις περιοχές του Δήμου και έχουν ανταπόκριση με το σταθμό του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στην Παλλήνη.

Για τις ανάγκες του προγράμματος, ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου θα παραχωρήσει στο ΚΤΕΛ Αττικής τα δύο ιδιόκτητα λεωφορεία που διαθέτει. Το ΚΤΕΛ Αττικής αναλαμβάνει το κόστος της αμοιβής των οδηγών και όχι μόνο, ενώ θα έχει και την ευθύνη για τη διάθεση και είσπραξη των εισιτηρίων.
Η πιλοτική εφαρμογή του Προγράμματος παρέχει τη δυνατότητα να γίνουν παρατηρήσεις και βελτιωτικές παρεμβάσεις, ώστε τα δρομολόγια να εξυπηρετούν όσο το δυνατόν καλύτερα τους κατοίκους του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, κ. Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε σχετικά:

«Η εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος Δημοτικής Συγκοινωνίας, σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Αττικής, είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών της δημοτικής αρχής για την αξιοποίηση των δύο οχημάτων ιδιοκτησίας του Δήμου. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, ώστε η πρωτοβουλία αυτή να υλοποιηθεί με επιτυχία και να συμβάλει στη διευκόλυνση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ακριβείς διαδρομές και τις ώρες διέλευσης των λεωφορείων, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου 22943-21001 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δήμου www.anat-attiki.gr 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ
7.20 ΡΑΦΗΝΑ - ΑΓ.ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ - ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑ - ΛΟΦΟΣ ΒΓΕΝΑ - ΚΑΛ/ΠΟΛΗ-ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΤ.ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΙΚΑ - Ν. ΒΟΥΤZΑΣ (ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ) - Κ. ΛΙΜΑΝΑΚΙ - ΡΑΦΗΝΑ
8.30 ΡΑΦΗΝΑ - ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ - ΠΙΚΕΡΜΙ - ΔΙΩΝΗ - ΝΤΡΑΦΙ - ΠΙΚΕΡΜΙ - ΡΑΦΗΝΑ
9.15 ΡΑΦΗΝΑ - ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΤ.ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΒΓΕΝΑ - ΚΑΛ/ΠΟΛΗ - ΛΟΦΟΣ ΒΓΕΝΑ - ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑ - ΔΡΟΣΙΑ - ΡΑΦΗΝΑ
10.40 ΡΑΦΗΝΑ - ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ - ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ - ΜΑΡΙΚΕΣ - ΡΑΦΗΝΑ
11.20 ΡΑΦΗΝΑ - ΠΕΥΚΩΝΑΣ - ΙΚΑ - Ν. ΒΟΥΤZΑΣ (ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ) - Κ. ΛΙΜΑΝΑΚΙ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) - ΡΑΦΗΝΑ
12.10 ΡΑΦΗΝΑ - ΑΓ. ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ - ΔΡΟΣΙΑ - ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑ - ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΤ.ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΡΑΦΗΝΑ
13.10 ΡΑΦΗΝΑ - Κ.ΛΙΜΑΝΑΚΙ - (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) - Ν. ΒΟΥΤZΑΣ - ΙΚΑ - ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ - ΛΟΦΟΣ ΒΓΕΝΑ - ΚΑΛ/ΠΟΛΗ - ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ - ΡΑΦΗΝΑ
14.10 ΡΑΦΗΝΑ - ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ - ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ - ΜΑΡΙΚΕΣ - ΡΑΦΗΝΑ
15.15 ΡΑΦΗΝΑ - ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ - ΠΙΚΕΡΜΙ - ΔΙΩΝΗ - ΝΤΡΑΦΙ - ΠΙΚΕΡΜΙ - ΡΑΦΗΝΑ
17.30 ΡΑΦΗΝΑ-ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ-ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ-ΜΑΡΙΚΕΣ-ΡΑΦΗΝΑ
18.30 ΡΑΦΗΝΑ - Κ.ΛΙΜΑΝΑΚΙ - (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) - N.ΒΟΥΤZΑΣ - ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ - ΚΑΛΛ/ΠΟΛΗ - ΠΙΚΕΡΜΙ - ΡΑΦΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου