Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΤΖΙΟΛΗΣ: Παραίτηση λόγω του κατήφορου που οδηγεί σε 'λύμματα'

Σύμφωνα με δήλωση του ιδίου όταν μας έδωσε την επιστολή για δημοσίευση, αυτό που τον απογοήτευσε περισσότερο είναι η τροπή που πήρε το θέμα του ΚΕΛ για τον Δήμο με τους άστατους χειρισμούς του Δημάρχου που είναι κάθετα αντίθετοι με τις προεκλογικές του Δεσμεύσεις.
Αποκαρδιωτικό ήταν επίσης, το γεγονός ότι ο τρόπος που χειρίζεται τα θέματα η συμπολίτευση δεν αφήνει κανένα περιθώριο
εκδήλωσης οποιασδήποτε αντίδρασης από μέρους της αντιπολίτευσης, μέχρι του σημείου να εκδηλώνονται ακόμη και πρακτικές εκφοβισμού.




6 σχόλια:

  1. TI MPOREI NA KRYBEI AYTH H PARAITHSH????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΌΤΙ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ. Ο ΜΠΟΤΖΩΛΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΕΨΗ.ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΚΕΨΗ? ΑΠΟ ΠΟΤΕ? ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ? Ο ΠΟΘΑΜΕΝΟΣ ΚΑΣΙΜΗΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥ. ΜΕΤΑ ΠΙΟ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ; Ο ΑΡΓΥΡΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματική έκπληξη ότι ο Μποτζιωλής παραιτήθηκε ! Μα δεν ήταν ποτέ .Κρίμα για τον Χ. Μάρκου , γιατί δεν του άξιζαν τέτοιοι σύμβουλοι.Ο Κασίμης για ριψάσπιδες ψάχνει ;Η εσωτερική πληροφόρηση του Κασίμη , επισης μπάζει ,γιατί είναι γνωστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημητρη επρεπε να μεινεις και να πολεμησης τον αχρηστο τον σπαταναιο Δ Μαρκου τον δημαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Κ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ Κ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΤΟΝ"ΦΙΛΑΩ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΣ ΠΟΔΙΕΣ Κ Κ.ΛΟΥΣ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ"ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕΖΙΛΙ Κ ΘΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΧΝΕ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ 15-20 ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΙΕΖΕΙ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΩΧΝΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΕΝΑΣ ΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΚΟΜΑ Κ Η ΧΟΝΤΡΗ ΙΩΑΝΝΑ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ.Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΩΣ Κ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ.Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΨΗΦΟ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οχι μονο κακιστη η εικονα της Δημ Αρχης αλλα και επικινδυνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου