Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

7ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδος και το Οικονομικό Σκάνδαλο

Οι γονείς έχουν αγωνία για την σχολική στέγη, και δικαιολογημένα, με τις τριτοκοσμικές συνθήκες στις οποίες είναι αναγκασμένα τα παιδιά τους να κάνουν μάθημα. Ιδιαίτερα το 7ο Δημοτικό Σχολείο είναι σε απαράδεκτη κατάσταση.
Ο Δήμαρχος με την παρέα του βρήκαν λύση!!! Μόνο που, δυστυχώς για τους γονείς, δεν ήταν λύση για την σχολική στέγη αλλά για την τσέπη του.




Οι γονείς αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους: «Ελπίζουμε ότι τελικά θα προχωρήσει η αγορά του 7ου Δημοτικού σχολείου...» δεν πρόσεξαν, όμως, ότι δεν πρόκειται για αγορά σχολείου ΑΛΛΑ για αγορά 3 οικοπέδων στα οποία δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να χτιστεί σχολείο!!
Τελικά τι τους ενδιαφέρει; Να έχουν τα παιδιά τους αξιοπρεπή σχολική στέγη ή  να κερδίσουν σκανδαλώδη ποσά κάποιοι επιτήδειοι;
Ο Δήμαρχος τους δουλεύει ψηλό γαζί. Είναι χειρότερος από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές. Εκείνοι δεν έκαναν τίποτα, απλά έταζαν. Ο Δήμαρχος έφερε και ψήφισε ένα σκάνδαλο αισχροκέρδειας πατώντας στο "λαϊκό αίσθημα" και την τεράστια ανάγκη μικρών παιδιών. Δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο. Επειδή μας γέλασε και μας "άρπαξε" την ψήφο -με το "ΌΧΙ ΚΕΛ, αλλά Ψηττάλεια"- ότι μπορεί να μας κοροϊδεύει και να κάνει ότι θέλει. Είναι σίγουρος ότι μπορεί να διαχειριστεί ακόμη και την δικαιοσύνη.
Είναι, όμως τραγικό να καταλήξουν στην φυλακή όσοι ψηφίζουν αυτά που φέρνει απλά γιατί πιστεύουν ότι πρόκειται για το καλό του τόπου. Μόνο που τελικά και φυλακή θα πάνε και καλό δεν θα γίνει στον τόπο και δεν θα έχουν και κανένα όφελος στην τσέπη τους, εν αντιθέση με τον Δήμαρχο και την στενή του κλίκα.
Αλλά, επειδή μπορεί να θεωρηθώ εμπαθής και υπερβολικός διαβάστε τι έχει να πει επί του θέματος ο ειδικός και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τσαντήλας:




5 σχόλια:

  1. δικαιωση του Δουρου η αποπομπη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψευτοδημαρχε απατεωνα σε τελειωσε ο ισυφος θα πας φυλακη κουφαλα κ θες να γλιτωσεις το σαπιοτομαρο σου και να στειλης αλλους φυλακη και να κατσειες να φας τα λεφτα μονος σου?απατεωνα ποσα εταξε στον αλητη να γραψει την διαμαρτυρια επι πληρωμη? η εφεση παραθυμι θα παει γκουβα και ελπιζω εσυ αργια πρωτα εισαγγελα μετα κ τελικα φυλακη.Ο μυτος ο γιανατος,λαμπρου,λαστιχας,νομικος,δασκαλος και τα υπολοιπα τσιρακια δεν πανε για εσενα παλιο ληστη λιγουρη ψευτη ξεφτιλισμενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ο0μως τον Δ Μαρκου τον δημαρχο δεν τον πηραν ακομα στις κλωτσιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.ΑΥΤΗ Η ΛΟΥΓΚΡΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ.ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΡΙΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ.Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΡΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΕΓΝΑ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΚΑΡΑΦΛΗ ΜΑΙΜΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι ιδιοι δημοτικοι συμβουλοι παντα
    μονο ο δημαρχος αλλαζει
    που απο αντιπολιτευση περνα στην θεση του δημαρχου
    μονο που τωρα κανουν κουμαντο και οι συζυγοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου