Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Το φόρεμα της Cotillard φτιάχτηκε από... κουτάκια μπύρας

Πανέμορφη... ανακύκλωση.Ο οίκος Maison Martin Margiela είναι γνωστός για τις πρωτοποριακές του ιδέες. Άλλωστε είναι μαζί με δύο τρεις άλλους Βέλγους σχεδιαστές, από τα brands που άλλαξαν την μόδα κατά την δεκαετία του '90. Και όμως συνεχίζει να μας εκπλήσει με τη νέα του δημιουργία για τη Marion Cotillardαντικείμενα από τα σκουπίδια δεν περιμέναμε ποτέ να είναι τόσο όμορφα
Aντικείμενα από τα σκουπίδια δεν περιμέναμε ποτέ να είναι τόσο όμορφα, αλλά ο οίκος Margiela έχει το ταλέντο να μας εκπλήσσει.

Το φόρεμα της Marion Cotillard που σχεδίασε ο οίκος, εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς (αυτή τη φορά μόδας) ίσως τόσο, όσο η ερμηνεία της στο «Δύο ημέρες, μια νύχτα», την ταινία που ψιθυρίζεται για τον Χρυσό Φοίνικα.

Μια προσεκτική ματιά στο φόρεμα της ηθοποιού στο photocall για την ταινία, δείχνει οτι αποτελείται από χιλιάδες μικροαντικείμενα που έχουν βρεθεί σε υπαίθριες αγορές και μαγαζιά μεταχειρισμένων ειδών σε Βρυξέλλες και Παρίσι.

Πολλές στυλίστριες χαρακτήρισαν την εμφάνιση της “την πιο ενδιαφέρουσα στο Φεστιβάλ”.
Το φόρεμα παρουσιάστηκε στην κολεξιόν άνοιξη/καλοκαίρι 2014 τον Ιανουάριο στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Το φόρεμα φτιάχτηκε πάνω στο σώμα της Marion, και έχει επάνω τους δεκάδες αντικείμενα όπως βίδες, χάντρες, κουμπιά, κομμάτια από κουτάκια μπύρας κ.α. Για να ολοκληρωθεί χρειάστηκαν 67 ώρες ραψίματος.

Η ηθοποιός που έχει κερδίσει ένα Όσκαρ για την ταινία με την ζωή της Edith Piaf και έχει παίξει σε μπλοκμπάστερς όπως τα Inception και The Dark Knight Rises, είχε ίσως μια από τις καλύτερες μέρες της καριέρας της και ενδυματολογικά και ερμηνευτικά κέρδισε τις καλύτερες κριτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου