Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ - "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ"

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ
 ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ
Προς όλους τους εργαζόμενους, συνταξιούχους, επαγγελματίες, γυναίκες και νεολαία του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας
Η Λαϊκή Συσπείρωση θεωρεί καθήκον της να καταγγείλει την απαράδεκτη απόφαση της πλειοψηφίας
κατά την σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων Αρτέμιδας με την οποία παρέχονται διευκολύνσεις προς τους συνδυασμούς της ναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής κατά την διάρκεια των επικείμενων εκλογών.
Αυτή η απόφαση έρχεται να συμπληρώσει την άρνηση των άλλων δημοτικών παρατάξεων να αποδεχτούν ψήφισμα καταδίκης των εγκληματικών ενεργειών της Χ.Α. το οποίο είχε καταθέσει η Λαϊκή Συσπείρωση από τις 25/10/12, όταν είχαν ήδη είχαν εντοπιστεί οι εγκληματικές πράξεις της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης και πριν την δικαστική δίωξη του αρχηγού και των στελεχών της.
Αξίζει να επισημανθεί ότι η σημερινή συνεδρίαση έγινε ύστερα από την προχθεσινή αναβολή της και με οριακή απαρτία σήμερα το πρωί, γεγονός που προδίδει την προσπάθεια των άλλων δημοτικών παρατάξεων να υποβαθμίσουν το θέμα και να αποφύγουν να πάρουν θέση ενάντια στο φασιστικό μόρφωμα.
Όπως επισήμανε ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι είχαν δημοκρατική υποχρέωση να μην αθωώσουν με την παροχή διευκολύνσεων την εγκληματική δράση της Χ.Α., να μην προκαλέσουν τα δημοκρατικά αισθήματα των κατοίκων του Δήμου μας, να μην δώσουν άλλοθι νομιμοποίησης στην ναζιστική οργάνωση που ευθύνεται για μια σειρά εγκλημάτων σε βάρος του λαού μας σήμερα, αλλά και στο παρελθόν από τους ταγματασφαλίτες, να μην υποβαθμίσουν το ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου για μια ακόμα φορά ως εφαρμοστή των κυβερνητικών εγκυκλίων. Επί πλέον τόνισε ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ως εκπρόσωποι των δημοτών έχουν υποχρέωση να μην δώσουν λάθος μήνυμα προς τους δημότες ότι ανέχονται την ναζιστική αυτή οργάνωση, εξάλλου η παροχή διευκολύνσεων υποβαθμίζει και εξισώνει το σύνολο των συνδυασμών με αυτή την εγκληματική συμμορία. Η στάση ανοχής είναι συνενοχή, διότι ενθαρρύνει την εγκληματική δράση που είναι σύμφυτη με την ναζιστική ιδεολογία της Χ.Α.
Εκτός από τον Δημοτικό μας Σύμβουλο και άλλον έναν της αντιπολίτευσης όλοι οι άλλοι παρόντες απέρριψαν το σκεπτικό και την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης να μην παρασχεθούν διευκολύνσεις στην Χ.Α. Φάνηκε ξεκάθαρα πλέον ότι ο φασισμός τρέφεται από την ανοχή και την καιροσκοπική στάση αυτών που υποτίθεται εκπροσωπούν τον Λαό. Προτιμούν για χάρη της ψηφοθηρίας να ανέχονται την ναζιστική ιδεολογία που καλλιεργείται και φυτρώνει στο εκμεταλλευτικό σύστημα το οποίο υπηρετούν. Για χάρη των συσχετισμών και με πρόσχημα την κάλπικη δημοκρατικότητα ρίχνουν γέφυρες στο ναζιστικό χάος.
Ύστερα και από αυτή την ανεύθυνη καιροσκοπική στάση των άλλων συνδυασμών καλούμε τον Λαό του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδας να προβληματιστεί σοβαρά και να βγάλει τα συμπεράσματα του, βλέποντας αυτές τις δυνάμεις να συναγελάζονται με τους ναζιστές, δολοφόνους των εργατών. Γι’ αυτόν και για πολλούς ακόμα λόγους είναι ανάγκη να ενισχυθεί το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση θα είναι σταθερή και αμετάβλητη για τα λαϊκά συμφέροντα, δεν θα μεταλλάσσεται ανάλογα με τις προσωπικές επιδιώξεις, δεν θα υποχωρεί απέναντι σε οργανωμένα συμφέροντα, ούτε θα υποκύπτει σε αντιλαϊκές πολιτικές και κατευθύνσεις της όποιας κυβέρνησης.
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Oi νεοναζιστές αντιμετωπίζονται με πολιτικά και όχι με διοικητικά μέτρα.Ακόμα και στη Βουλή συμμετέχουν κανονικά χωρις καμιά διοικητική αντίδραση από ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.Τα εγκλημάταν ορισμένων στελεχών δεν δικαιολογούν διοικητικά μέτρα για αποκλεισμό των απόψεων των οπαδών τους και του ενδιαφέροντος τμήματος δημοτών γι αυτές.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΜΕ ΑΠΑΤΗΛΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου