Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Καθαρίζουμε τις αφίσες μας από τους δρόμους των Σπάτων και της Αρτέμιδας

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27ης ΜΑΪΟΥ 2014 
Ολοκληρώσαμε μια πολύ κρίσιμη και δύσκολη εκλογική μάχη με όσα μέσα διαθέταμε και κυρίως με
τη δράση των εκατοντάδων μελών και φίλων της Δημοτικής Ριζοσπαστικής Ανανέωσης.


Προσπαθήσαμε κατά την προεκλογική περίοδο, με πολλούς τρόπους, να κάνουμε γνωστή την πρότασή μας για το δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος και να φτάσει η εκλογική μας διακήρυξη και το πρόγραμμα του συνδυασμού μας σε κάθε πολίτη και κάθε σπίτι. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε το κενό που δημιουργήθηκε από την έλλειψη δυνατότητας προβολής μέσω του τοπικού Τύπου, δεδομένου ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μεροληπτούν υπέρ των συνδυασμών ή των προσώπων που προβάλλονται μέσω πληρωμένων καταχωρήσεων.

Αντιμετωπίσαμε το μεγάλο αυτό έλλειμμα ενημέρωσης στην περιοχή μας, με την ακούραστη δράση των φίλων και μελών της παράταξης μας, με τη διανομή των εντύπων μας και την ανάρτηση των αφισών μας.
Οι εκλογές έγιναν και δυο μέρες μετά τις εκλογές, συνεργείο αποτελούμενο από μέλη της δημοτικής παράταξης και την επικεφαλής Λία Ντελάκη, προέβη στην αυτονόητη απομάκρυνση των ταμπλό και των αφισών, ξεκινώντας από τους κεντρικούς δρόμους των πόλεων μας. Ζητάμε την ανοχή των δημοτών μας για λίγες μέρες ακόμα, έως ότου μπορέσουμε να απομακρύνουμε όλο το προεκλογικό μας υλικό.

Ο στόχος που θέτουμε είναι, η παρουσία της Δημοτικής Ριζοσπαστικής Ανανέωσης να καταγράφεται στις δράσεις και τις προτάσεις μας κατά τέτοιο τρόπο, ώστε στο μέλλον, να καταστεί περιττό οποιοδήποτε άλλο μέσο προβολής.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

3 σχόλια:

  1. Ηταν η μοναδικη παραταξη που εκανε αφισοκοληση σε κολωνες εκτος των κεντρικων πλαισιων που ειχαν στηθει ειδικα για αυτο τον λογο. Αυτο εκανε ασχημη εντυπωση και σχολιαστηκε. Τωρα δηλωνουν οτι τα μαζευουν τουλαχιστον τα πλαισια για να δουμε θα καθαρισουν και τις κολωνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα αυτα τα λετε απο τη λυσσα που σας διακατεχει βρωμιαρηδες!!!!Θανατος στη γαμημενη σπατανεολουτσιωτικη μπιχλα ρε μουνοπανα εδω και τωρα!!!!ΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ο λόγος που στην Ευρωβουλή ο ΣΥΡΙΖΑ σαν κόμμα πήρε τριπλάσιο ποσοστό από ότι σαν δημοτική παράταξη ΔΗΡΙΖΑ Αρτέμιδος Σπάτων. Το μήνυμα ήταν σαφές προς τους τοπάρχες του κόμματος! Ο κόσμος επιλέγει τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι εσάς εκτεθήκατε ανεπανόρθωτα ασκώντας την διοίκηση του δήμου τα τελευταία χρόνια! Ο παραπάνω σχολιαστής δείχνει και το ηθικό και πνευματικό ποιόν κάποιον από αυτούς! Το ότι ήταν η μοναδικοί που έκανα αφισοκόλληση σε κολώνες από τις δημοτικές παρατάξεις είναι αλήθεια και το λέω και εγώ που ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου