Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ Α. ΜΑΡΚΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ Α. ΜΑΡΚΟΥ
ΣΤΟΝ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΟΥ
«Οι εκλογές τελείωσαν και το αποτέλεσμα τους ανέδειξε ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ
τον κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΟΥ.
Θα ήθελα κατ΄αρχήν να συγχαρώ τον κ. Δημήτρη Μάρκου, για την καθαρή εκλογική του νίκη και να του ευχηθώ ειλικρινά κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που τον περιμένει τα πέντε χρόνια που ακολουθούν.
Παραδίδουμε στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο, έναν Δήμο οικονομικά εύρωστο και οργανωτικά εκσυγχρονισμένο με δεκάδες μελέτες έργων έτοιμες για χρηματοδότηση και εφαρμογή.
Του ευχόμαστε όλοι μας, καλή θητεία και δημιουργική.
Το αποτέλεσμα των εκλογών, δυστυχώς για εμάς , δεν κατέγραψε τις προσπάθειες, που καταβάλλαμε επί τριάμισι χρόνια για να ξεχρεώσουμε το Δήμο από τα χρέη του παρελθόντος και να δημιουργήσουμε ένα αποθεματικό, που θα χρηματοδοτήσει τώρα την ανάπτυξη.
Όπως επίσης το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης δεν κατέγραψε το έργο υποδομής που έγινε σε διάφορους τομείς της αυτοδιοικητικής δράσης όπως για παράδειγμα στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής.
Δυστυχώς υστερήσαμε στο μέρος της αντιμετώπισης της καθημερινότητας του πολίτη και την υστέρηση αυτή την πληρώσαμε εκλογικά.

Και πάλι θα ήθελα, για άλλη μια φορά να συγχαρώ τον νέο ΔΗΜΑΡΧΟ Σπάτων – Αρτέμιδας για την εκλογή του και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στο έργο του.
Ταυτόχρονα θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύνολο των ψηφοφόρων, που εμπιστεύτηκαν την «ΝΕΑ ΠΟΛΗ» στις δύο ψηφοφορίες της αναμέτρησης καθώς και τα στελέχη του συνδυασμού μου και τα μέλη της Δημοτικής μας παράταξης για τον συνεπή, καθαρό και τίμιο εκλογικό αγώνα που έδωσαν».
Δήλωσε ο Δήμαρχος Σπάτων - Αρτέμιδας Χρήστος Α. Μάρκου μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων το βράδυ της Κυριακής.

3 σχόλια:

  1. Aποθεματικό που δημιούργησες από τα υπέρογκα τέλη ύδρευσης που δεν επέστρεψες στους δύστυχους δημότες και από ανεξήγητο ανεξόφλητο δάνειο 4,5 εκατομμύρια και ληξιπρόθεσμα χρέη σε προμηθευτές.Στα οικονομικά φάνηκε η τέλεια ανπάρκεια της δημοτικής αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να δούμε,θα γίνει η πρἀξη εφαρμογής σχεδἰου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν σε φτύνουν νοιώθεις ότι ψυχαλίζει.
    Πόσο Κατσαλίρος πρέπει να είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου