Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ανδρέας Μικρούτσικος: Από εκεί που είχα εξασφαλίσει το μέλλον μου, τα έχασα όλα

 
 «Βρέθηκα στην καταστροφή όχι μετά από πτώση. Βρέθηκα από την κορυφή κάτω. Εκεί επάνω, μέχρι να το συνειδητοποιήσω, ήθελα χρόνο»Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του
«Your Song», του νέου σόου στο Mega Κύπρου που θα παρουσιάσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή του κυπριακού καναλιού για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε.

«Δεν ήταν δίπλα μου άνθρωποι, επειδή δεν ήθελα. Επειδή ένας άνθρωπος που τα έχει όλα, κάνοντας κάποιες κινήσεις στήριξης, ξαφνικά από τη μία μέρα στην άλλη βάζοντας δύο υπογραφές, βρίσκεται να τον κυνηγάει η οικονομική οικουμένη της Αθήνας. Από εκεί που είχε εξασφαλίσει και το μέλλον του, επειδή δούλευε σκληρά, βρίσκεται χωρίς τίποτα στα χέρια, χάνοντας τα πάντα. Βρέθηκα στην καταστροφή όχι μετά από πτώση. Βρέθηκα από την κορυφή κάτω. Εκεί επάνω, μέχρι να το συνειδητοποιήσω, ήθελα χρόνο. Ευτυχώς δεν έπεσα σε κατάθλιψη», είπε αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε και στον ρόλο του αδελφού του, Θάνου, χωρίς να ξέρει ότι εκείνος βρίσκεται ζωντανά στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής σύνδεσης: «Ο Θάνος ήταν και είναι φύλακας άγγελός μου» εξομολογήθηκε και συγκινήθηκε, όταν άκουσε τον αδερφό του να μιλάει για εκείνον στον αέρα της εκπομπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου