Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Παιανία - Ναρκωτικά σε Δημοτικό χώρο με ανοχή Δημάρχου;

Βρήκαν αποθήκη γεμάτη απ' άκρη σ' άκρη με ναρκωτικά! Ο υπ' αριθμόν ένα καταζητούμενος στην Ευρώπη Αλβανός «βαρόνος» των ναρκωτικών έκρυβε ένα τόνο χασίς
σε αποθηκευτικό χώρο στην Παιανία, συσκευασμένο σε οικοσκευές και κρυμμένο μέσα σε... ντιβάνια, πασπαλισμένο μάλιστα με καφέ για να μην το μυρίζουν τα εκπαιδευμένα σκυλιά της ΕΛ.ΑΣ.!

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε τρεις Αλβανούς οι οποίοι έστελναν κάθε μήνα έναν τόνο χασίς στην Αγγλία και τη Δυτική Ευρώπη! Ανάμεσά τους και ο εν λόγω «βαρόνος», που καταζητείτο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της εκτεταμένης εμπορίας ναρκωτικών.

Στο φωτορεπορτάζ που παρουσιάζει η «Espresso» από την κρυψώνα των μαφιόζων στην περιοχή της Παιανίας, φαίνεται ότι έβαζαν το χασίς μέσα σε... ασκούς για κρασί και στη συνέχεια τους έκρυβαν μέσα σε έπιπλα, φοριαμούς ή κομοδίνα προκειμένου να τα εξάγουν στους «αντιπροσώπους» της μαφίας στη Γηραιά ήπειρο.
Συνολικά, οι αστυνομικοί της Δίωξης βρήκαν και κατάσχεσαν κάτι λιγότερο από ένα τόνο χασίς. Μάλιστα, διαπιστώθηκε πως ο μισός τόνος χασίς είχε ήδη συσκευαστεί μέσα στους ασκούς και είχε τοποθετηθεί σε έπιπλα, τα οποία προορίζονταν για εξαγωγή σε Ευρώπη και Βρετανία.
Η μεταφορά των επίπλων που έκρυβαν το χασίς γινόταν με φορτηγά αλβανικής εταιρίας. Πλέον η έρευνα των αστυνομικών έχει επεκταθεί ώστε να διαπιστωθεί εάν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης γνώριζαν το περιεχόμενο των φορτίων.

Οι άντρες της Δίωξης είχαν πληροφορίες εδώ και αρκετό καιρό για ένα «κεφάλι» της αλβανικής μαφίας το οποίο έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε διαμετακομιστικό σταθμό μεγάλων ποσοτήτων χασίς, που έχουν προορισμό χώρες της Ε.Ε. Αμέσως ξεκίνησε έρευνα για να διαπιστωθεί η βασιμότητα της πληροφορίας, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τον έναν από τους δράστες. Από την παρακολούθηση που πραγματοποίησαν, διαπίστωσαν πως το συγκεκριμένο πρόσωπο επισκεπτόταν συχνά μεγάλη αποθήκη στην περιοχή της Παιανίας.

Το βράδυ της Τρίτης πάνοπλοι αστυνομικοί εισέβαλαν στην αποθήκη και έπιασαν τους τρεις Αλβανούς στα πράσα, την ώρα δηλαδή που έβαζαν μέσα στα έπιπλα όπου είχαν κρύψει το χασίς καφέ και οδοντόκρεμες, ώστε τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά τα οποία υπάρχουν στα τελωνεία να μην μπορούν να μυρίσουν τα κρυμμένα ναρκωτικά.

Όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες, οι Αλβανοί μαφιόζοι εισήγαγαν τμηματικά το χασίς με Ι.Χ. αυτοκίνητα, στα οποία έκρυβαν 60 με 100 κιλά τη φορά, περνώντας τα ελληνοαλβανικά σύνορα από κρυφά περάσματα. Στην συνέχεια άνθρωποι του καρτέλ στα Ιωάννινα παραλάμβαναν το φορτίο και το έφερναν στην Αθήνα, όπου το έβαζαν στην αποθήκη προκειμένου να το συσκευάσουν και να το εξάγουν.
Άρθρο του  ΘΕΟΔΟΣΗ Π.ΠΑΝΟΥ στην www.espressonews.gr

Αναγνώστης μας, όμως επισημαίνει ότι η αποθήκη ανήκει στο Δήμο Παιανίας και οι Αλβανοί έμεναν εκεί χωρίς κανείς να ξέρει με ποιανού την άδεια...
Ο αναγνώστης, πάντως, ξέρει πολύ καλά, ότι παρότι τα σπίτια είναι απαλλοτριωμένα με χρήματα πολιτών, ο δήμαρχος τα έχει αφήσει να τα εκμεταλλεύεται νοικιάζοντας τα ο παλαιός του ιδιοκτήτης που προφανώς είναι "ημέτερος" και παίρνει νοίκια μαύρα για κάτι που δεν του ανήκει. 
Κολλητά στο οίκημα αυτό υπάρχει άλλο ένα νοικιασμένο που όμως οι νοικάρηδες δεν έχουν φύγει παρά την απαλλοτρίωση και ακόμα πληρώνουν μαύρα νοίκια όπως και οι έμποροι ναρκωτικών μέχρι πριν ένα μήνα..
Ο δήμαρχος λέει ψέμματα πως το έχει παραχωρήσει ο ίδιος σε απόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου