Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Φωτογραφίες από την τρομερή συντριβή αεροσκάφους στο Άσπεν

 
Μεταξύ των αυτοπτών μαρτύρων ο γνωστός κωμικός Kevin Nealon και η τραγουδίστρια της country μουσικής LeAnn Rimes οι οποίοι τουίταραν συνεχώς τα όσα συνέβησαν μπροστά
τουςΈνα άτομο σκοτώθηκε και δύο τραυματίστηκαν όταν μικρό αεροσκάφος συνετρίβη τη στιγμή της προσγείωσης στο αεροδρόμιο του Άσπεν στο Κολοράντο των ΗΠΑ το βράδυ της Κυριακής.
Τη στιγμή του ατυχήματος, σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα Μέσα Ενημέρωσης των ΗΠΑ, οι καιρικές συνθήκες ήταν εξαιρετικά δυσμενείς με πολύ ισχυρούς ανέμους.
Νεκρός είναι ο δεύτερος πιλότος του αεροσκάφους, ο Μεξικανός Sergio Carranza Brabata, ηλικίας 54 ετών.Τα στοιχεία του άλλου πιλότου και του επιβάτη δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, εκτός του γεγονότος ότι κατάγονται και εκείνοι από το Μεξικό.
Το αεροσκάφος είχε επιχειρήσει να προσγειωθεί μια φορά χωρίς επιτυχία και συνετρίβη κατά τη δεύτερη απόπειρα προσγείωσης.
Μεταξύ των αυτοπτών μαρτύρων του δυστυχήματος, ήταν και ο γνωστός κωμικός και πρώην παρουσιαστής του «Saturday Night Live» Kevin Nealon αλλά και η γνωστή τραγουδίστρια της country μουσικής LeAnn Rimes. Οι αντιδράσεις τους άμεσες στο twitter. «Τρομερή συντριβή αεροσκάφους, εδώ στο αεροδρόμιο του Άσπεν. Συνετρίβη καθώς προσγειωνόταν. Νομίζω ότι ήταν ιδιωτικό τζετ» έγραψε ο Nealon στο twitter. O Nealon μάλιστα δεν σταμάτησε να «μεταδίδει» μέσω του κοινωνικού μέσου δικτύωσης τα όσα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του, αναρτώντας συνεχόμενα tweets. «Δεν νομίζω να υπάρχουν επιζώντες. Ωστόσο άκουσα ότι πιθανόν υπάρχει κάποιος επιζών» έγραψε σε άλλο tweet.
«Το αεροδρόμιο έχει κλείσει. Νομίζω θα αργήσω πολύ να επιστρέψω στο Λος Άντζελες».
Άμεση ήταν και η αντίδραση της Rimes η οποία έγραψε με τη σειρά της στο twitter « Μόλις συνέβη ένα φρικτό αεροπορικό δυστύχημα στο αεροδρόμιο του Άσπεν».
Σημειώνεται ότι το Άσπεν είναι από τους πλέον γνωστούς προορισμούς για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ και βρίσκεται περίπου 160 χλμ νοτιοδυτικά του Ντένβερ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου