Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ραφήνα, Πικέρμι - Απάντηση στις υποτιμητικές δηλώσεις του πρώην Κοινοτάρχη Πικερμίου

Με αφορμή το περιεχόμενο υποτιμητικών δηλώσεων του πρώην κοινοτάρχη Πικερμίου, σε βάρος του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου κ. Γ. Χριστόπουλου και των όσων αυτός ανέφερε
στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της κοπής της πίτας τ ου Δήμου, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:

Πρώτον, φαιδρός δεν είναι αυτός που λέει την αλήθεια για την πραγματική οικονομική κατάσταση της Κοινότητας Πικερμίου, αλλά εκείνος που αμφισβητεί τις εκθέσεις των ελεγκτικών μηχανισμών, που αποτύπωσαν τα χρέη που κληρονόμησε στο Νέο ενιαίο Δήμο, η πολιτική του πρώην Κοινοτάρχη.

Δεύτερον, αντί να μιλά ο πρώην κοινοτάρχης για φαιδρότητες, θα έπρεπε να είχε την ευθιξία να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες του Πικερμίου και της Ραφήνας για τα χρέη ύψους 3.405.028,28 ευρώ που άφησε στην Κοινότητα Πικερμίου.

Τρίτον, αντί ο πρώην κοινοτάρχης να επικαλείται δήθεν «αρχές και αξίες που σέβονται στον πολίτη και την αυτοδιοικητική του πορεία», θα έπρεπε να μας απαντήσει πάνω σε ποιες αρχές και αξίες στηρίχθηκαν τα πεπραγμένα του. Γιατί τα πεπραγμένα του πρώην κοινοτάρχη αποτελούνται από χρέη που κληρονόμησε στο Δήμο, από εκκρεμείς υποθέσεις της δικής του περιόδου που γενούν ακόμη και σήμερα νέα χρέη και υποχρεώσεις για το νέο Δήμο, από το γεγονός ότι άφησε ολόκληρες περιοχές του Πικερμίου χωρίς τις στοιχειώδεις υποδομές, από τη λειτουργία αυθαίρετου νεκροταφείου στο Πικέρμι και πολλά άλλα.

Τέταρτον, στις δύσκολες μέρες που διανύει η ελληνική κοινωνία και η Αυτοδιοίκηση, δεν αποτελεί φαιδρότητα αλλά τραγωδία, το γεγονός ότι φιλοδοξούν να επανέλθουν ξανά στα αυτοδιοικητικά, πρόσωπα που μας οδήγησαν στο φαύλο κύκλο των χρεών και των ελλειμμάτων του παρελθόντος.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι πολίτες της Ραφήνας και του Πικερμίου γνωρίζουν καλά πως ότι ΛΑΜΠΕΙ, δεν είναι χρυσός. Γι αυτό και δεν θα επιτρέψουν να επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος. Δεν θα επιτρέψουν στον πρώην κοινοτάρχη των χρεών και των αυθαιρεσιών να επαναλάβει την ίδια καταστροφική πολιτική και στη Ραφήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου