Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Η εμπλοκή του όπλου απέτρεψε το μακελειό

«Άγιο» είχε ο 41χρονος υπεύθυνος ενός καφενείου στην περιοχή των Ιτεών στην Πάτρα, όταν βρέθηκε να κοιτάζει «παγωμένος» τη σκοτεινή κάννη του περιστρόφου ενός 64χρονου
ο οποίος μάλιστα πάτησε δυο φορές τη σκανδάλη! Για καλή του τύχη, το όπλο δεν εκπυρσοκρότησε πιθανότατα λόγω εμπλοκής!
Ο ένοπλος, που λίγο νωρίτερα διαπληκτίστηκε για ασήμαντη αφορμή με άλλο θαμώνα, είχε φύγει από το καφενείο αλλά επέστρεψε οπλισμένος και πυροβόλησε μια φορά στο δάπεδο. Η σφαίρα εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε ελαφρά στο αριστερό πόδι έναν 48χρονο θαμώνα του καταστήματος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Όμως, ο 64χρονος πλησίασε τον υπεύθυνο και τον σημάδεψε στο κεφάλι με πρόθεση να4 τον πυροβολήσει από κοντινή απόσταση!

Όταν είδε ότι το περίστροφο δεν πυροβολούσε, τα έχασε και ακινητοποιήθηκε από θαμώνες οι οποίοι τον παρέδωσαν σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν αμέσως. Οι αστυνομικοί βρήκαν έξι πλήρη φυσίγγια και έναν κάλυκα στο περίστροφο, ενώ ο δράστης είχε στη τσέπη του μπουφάν του άλλες πέντε σφαίρες!

Στο σπίτι του 64χρονου κατέσχεσαν ένα σπρέι εκτόξευσης χημικών ουσιών, δυο κουτιά με 138 κροτίδες και ένα ακόμα φυσίγγιο. Ο «πιστολέρο» οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοκατοχή και κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή την Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου