Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Καλύβια. Αυτοί είναι οι απαγωγείς του 27χρονου

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες των επτά Πακιστανών που είχαν απαγάγει επί 48 ημέρες τον 27χρονο νεαρό στο πλαίσιο αναζήτησης συνεργών τουςΣτη
δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τις φωτογραφίες επτά Πακιστανών κακοποιών που εμπλέκονται στην απαγωγή του 27χρονου από τα Καλύβια της Αττικής, σε μια προσπάθεια εντοπισμού όλων των δραστών που συμμετείχαν στην εγκληματική ενέργεια.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί μετά από συντονισμένη επιχείρηση κατάφεραν να συλλάβουν τα τέσσερα από τα οκτώ μέλη της σπείρας που είχε απαγάγει επί 48 ημέρες τον 27χρονο νεαρό.

Η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και των οκτώ Πακιστανών που συμμετείχαν στην εγκληματική ενέργεια σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν και οι υπόλοιποι δράστες που συνέδραμαν τους Πακιστανούς αλλά παραμένουν ασύλληπτοι, ωστόσο διέθεσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες επτά εξ αυτών.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως πίσω από την απαγωγή του 27χρονου, που σημειώθηκε τον περασμένο Ιούλιο στα Καλύβια Αττικής, βρίσκεται μία πολυμελής εγκληματική οργάνωση που είχαν συστήσει Πακιστανοί και εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Αττικής.

Τα μέλη της οργάνωσης είχαν προκαθορισμένους και διακριτούς ρόλους μεταξύ τους, ενώ η συμμορία είχε χαρακτηριστικά δομημένης ομάδας, με ιεραρχία και εσωτερική διάρθρωση, διαρκή δράση και αποκλειστικό σκοπό τη διάπραξη εγκληματικών πράξεων.

Ο εφιάλτης για τον 27χρονο ξεκίνησε, σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της 5ης Ιουλίου, στα Καλύβια και εξελίχθηκε μέχρι το πρωί της 17ης Αυγούστου 2013, οπότε απελευθερώθηκε ο απαχθείς στην περιοχή των Ναυπηγείων της Ελευσίνας.


PATRAS Masih του Bashir Masih


QASER Mahmood του Mohammad Azam


SΗΑKEEL Wajid του Khdim Hussain


MASHI Yaqub του Anayt Mashi


SATTAR ή HAFIZ ABDUL Hafiz Abdul ή Satar του Karam Ali


ALI Raza του Barket


MIRZA Ghulam Abbas του Ghulam Hadir

Δεν έχει δημοσιοποιηθεί φωτογραφία του DITAR ή DITTA Alli ή Allah.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου