Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Με 160χλμ/ωρα έτρεχε ο Paul Walker πριν τη μοιραία πρόσκρουση

Σύμφωνα με την έκθεση αυτοψίας του ιατροδικαστή - Διαβάστε πως περιγράφει τη στιγμή του δυστυχήματος.Με περισσότερα από 160χλμ/ώρα έτρεχε η Πόρσε στην οποία επέβαινε ο
Paul Walker το μοιραίο μεσημέρι της 30ης Νοεμβρίου.Αυτό υποστηρίζει, τουλάχιστον, στην έκθεση αυτοψίας ο ιατροδικαστής του Λος Άντζελες που ασχολήθηκε με την υπόθεση.
Σύμφωνα με την ίδια έκθεση ο Roger Rodas που οδηγούσε το αυτοκίνητο, έχασε τον έλεγχο «για άγνωστο λόγο» με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να περιστραφεί και να χτυπήσει κατά σειρά ένα κράσπεδο, ένα δέντρο και ένα φανάρι.

Λόγω της τελευταίας πρόσκρουσης το αυτοκίνητο περιστράφηκε κατά 180 μοίρες, με αποτέλεσμα η πλευρά του συνεπιβάτη να χτυπήσει σε δέντρο και το αυτοκίνητο να αναφλεγεί.

Ήταν τόσο ισχυρή η πρόσκρουση που τα συντρίμμια, σύμφωνα με την έκθεση, διασκορπίστηκαν και στις τέσσερις λωρίδες της λεωφόρου Σάντα Κλαρίτα στην οποία κινούνταν το αυτοκίνητο.

Παράλληλα δεν βρέθηκε ίχνος αλκοόλ στον οργανισμό του Ρόντας, ο οποίος έχασε τη ζωή του από «πολλαπλά τραύματα».

Αντίθετα ο 40χρονος Walker έχασε τη ζωή του από τραύματα και εγκαύματα ενώ στον οργανισμό του δεν βρέθηκε ίχνος αλκοόλ και ναρκωτικής ουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου