Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Απίστευτο! Το βότανο που σας απαλλάσσει από τις μυρμηγκιές

Θα πρέπει να αντικαθιστάτε το κατάπλασμα κάθε μέρα, κατά τη διάρκεια μιας περιόδου δύο εβδομάδων, προκειμένου να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από αυτή τη θεραπεία.
Το σκόρδο είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες για πάρα πολλά θέματα υγιείας, αλλά εκτός από τη βασική του λειτουργία για την προστασία έναντι βακτηριδίων, μυκήτων και τη μόλυνση, έχει και μία ακόμη δράση, η οποία είναι λιγότερο γνωστή, αλλά εξίσου αποτελεσματική.




Αν βάλετε ένα κομμάτι του σκόρδου σαν έμπλαστρο, ίσως με την βοήθεια τραυμαπλάστ, και το κολλήσετε στο δέρμα, ή ακριβέστερα, στα σημεία όπου υπάρχουν μυρμηγκιές (κονδυλώματα) που προκαλούνται από τον ιό HPV, θα θεραπεύσει το σημείο εκείνο του δέρματος.

Είναι απαραίτητο να αλλάζετε το κατάπλασμά σας τακτικά κάθε μέρα για δύο εβδομάδες, προκειμένου να πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα κονδυλώματα θα αρχίσουν να υποχωρούν σε μία ή δύο εβδομάδες, αλλά συνεχίστε να βάζετε σκόρδο μέχρι να εξαφανιστεί η μυρμηγκιά. Μπορείτε, επίσης, να καλύπτετε τα κονδυλώματα με λάδι σκόρδου μία ή δύο φορές την ημέρα για ένα μήνα.

Το σκόρδο έχει πάνω από 400 ενεργά συστατικά, και είναι μια πλούσια πηγή των βιταμινών Α, Β1, Β2 και C. Περιέχει επίσης και ανόργανα συστατικά, ίνες, αμινοξέα, αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια, ένζυμα, σίδηρο, ιώδιο, ασβέστιο, κάλιο, θείο, σελήνιο, φώσφορο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου