Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Τι λέει για εσάς η απόχρωση του κραγιόν σας! Αποκτήστε το αγαπημένο σας

Από το κλασικό κόκκινο μέχρι το καυτό ροζ, μάθετε τι λέει το αγαπημένο σας χρώμα για εσάς...
Το χρώμα της επιλογής σας στο πρώτο ραντεβού «επικοινωνεί» περισσότερο από ό, τι φαντάζεστε!
Σε ό, τι αφορά τις ρομαντικές σας συναντήσεις, διαφορετικές αποχρώσεις μπορούν να στείλουν διαφορετικά μηνύματα σε αυτόν που βρίσκεται απέναντί σας. Έτσι, λοιπόν, το χρώμα που επιλέγετε να φορέσετε στο πρώτο ραντεβού μπορεί να είναι και ο λόγος που δεν σας πήρε πίσω τηλέφωνο ή ο λόγος για τον οποίο σας κάλεσε τελικά.




Το να περιμένετε το πρώτο ραντεβού μπορεί να είναι πολύ συναρπαστικό, αλλά είναι τόσα πολλά που μπορούν να πάνε στραβά. Αν θέλετε να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση μπορείτε με σωστή προετοιμασία να ξεπεράσετε όλες τις αναποδιές.

Αν θέλετε, λοιπόν, να διαβάσετε τα χείλη και κυριολεκτικά, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τη συνέχεια αυτού του άρθρου…

Από το κλασικό κόκκινο μέχρι το καυτό ροζ, μάθετε τι λέει το αγαπημένο σας χρώμα για εσάς… 
Κόκκινο
«Φορώντας κόκκινο χρώμα στα χείλη στέλνετε συναισθηματικά φορτισμένα μηνύματα, που συνδέονται με το πάθος, την ενέργεια και τη δράση. Είστε μία τολμηρή και με αυτοπεποίθηση γυναίκα!»
Nude (Μπεζ ή του δέρματος)
«Με αυτήν την απόχρωση, θέλετε σίγουρα αυτός που βρίσκεται απέναντί σας να σας δει σοβαρά. Δεν έχετε τίποτα να κρύψετε. Αντιθέτως, έχετε πολλά να δώσετε. Υπάρχει ένα θέμα ευαισθησίας και με το σωστό σύντροφο, μπορείτε να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματά σας.»
Ροζ
«Το ροζ είναι το χρώμα της αθωότητας, φορώντας το όμως στέλνετε ένα σύνθετο μήνυμα προσέγγισης-αποφυγής. Ίσως δεν είστε πολύ σίγουρη για τον εαυτό σας και αυτό αντικατοπτρίζεται επάνω σας.»
Κοραλί
«Φορώντας αυτό το χρώμα έχετε σίγουρα μία παιχνιδιάρικη διάθεση. Είστε πρόθυμοι να διασκεδάσετε και να παίξετε, αλλά δεν ξέρετε μέχρι πού ακριβώς θέλετε να φτάσετε.»
Φούξια
«Με αποχρώσεις του μοβ, εκπέμπετε μια εικόνα της κομψότητας και της μοναδικότητάς σας. Δείχνετε, επίσης, άκρως δημιουργικές.»
www.post4life.gr
Η AVON έχει την τέλεια προσφορά για να διαλέξετε το αγαπημένο σας:
 για παραγγελία καλέστε στο: 6909085004 ή στο 4lady4u@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου