Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Αφέθηκε ελεύθερος ο δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδας Δημήτρης Μάρκου

Αφέθηκε ελεύθερος ο δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδας Δημήτρης Μάρκου
Μετά από νυχτερινή παραμονή στο Αστυνομικό Τμήμα Γέρακα, ο δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδας Δημήτρης Μάρκου αφέθηκε ελεύθερος, μετά την απόφαση του δικαστηρίου στο
οποίο παραπέμφθηκε να δικαστεί για παρακώλυση συγκοινωνιών, απείθεια και παράβαση καθήκοντος.




Το δικαστήριο αποφάσισε η υπόθεση να εκδικαστεί τη Δευτέρα αλλά μέχρι τότε ο Δημ. Μάρκου μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του.

http://www.piratenews.gr

8 σχόλια:

  1. Σε ένδειξη συμπαράστασης και διαμαρτυρίας θα φορέσουμε όλοι γραβάτες και θα περάσουμε μπροστά απο το σπίτι του Τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να κανουμε αυτο επρεπε το καλοκαιρι να σκοτωσουμε στο βρισιδι κ το γιαουρτι ολη την δημοτικη αρχη που πουλησε ΟΛΗ την παραλια στα μαγαζα κ τον δημαρχο να τον παλουκωσουμε γιατι αρπαξε πολλααα λεφτα.Τωρα ετοιμαζει κ τα λυμματα εκει τι πρεπει να του κανουμε του δημαρχου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ Η ΚΑΡΑΦΛΗ ΜΑΙΜΟΥ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΤΟΛΟΥΤΣΑΣ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΟΧΟΧΟΧΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΑΛΙ ΜΠΑΜΠΑ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΣΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.Η ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΛΗΣΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΕ ΔΑΣΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΜΠΑΡΙΖΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ.ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΛΗΣΤΗ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ 40-50 ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για το ΚΕΛ για θυμηθείτε πριν τις πρώτες εκλογές απο το 2014 ο τότε καλός ΣΥΡΙΖΑ έλεγε οτι θα πρέπει να γίνει στην Λούτσα αυτή ήταν πάντοτε η θέση του το θέμα δεν είναι τοπικό αφορά ολόκληρη την Αττική. Βγάλατε Δούρου, βγάλατε Τσίπρα να τους γευτείτε, με οποιονδήποτε δήμαρχο το ίδιο πρόβλημα θα είχαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΛΙΟΓΕΡΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΕΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΟΚΟΤΟΠΟΥΛΑ

      Διαγραφή
  6. Μπορεί να έχετε και δίκιο αλλά με δήμαρχο έναν ψεύτη ,απατεώνα,ληστή και εντελώς βλάκα τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Αυτό το ζωντανό πτώμα ο λιγδιαρης που δεν μπορεί να αρθρώσει μια ολόκληρη πρόταση είναι δήμαρχος στον δήμο που έχει το σημαντικότερο έργο κοινής ωφέλειας και επικοινωνίας της Ελλάδας. Είναι περίπου ο απόλυτος κυρίαρχος όλης της Ελλάδας αν αποφασίσει να συγκρουστεί μετά προσωπικά του συμφέροντα όπως και ο προηγούμενος όπως και κάθε απατεώνας δήμαρχος.Οι δημαρχοι αντίπαλο δέος του Πειραια εχουν μόνο μπράβους και πάρα πολλά λεφτά, αλλά καμιά δύναμη να τσακίσουν ότι βρίσκεται μπροστά τους, γιατί σε όλο τον κόσμο Ο Δήμος που φιλοξενεί το αεροδρόμιο είναι ο κορυφαίος όλης της χώρας, ακόμα και σε κούρασα τη Νιγηρία. Τα βοθρολύματα και το ΚΕΛ έλεγε ο απατεώνας ψεύτης Δημήτριος Μάρκου μαζί με τον άλλο απατεώνα τον Σ.Γιαννάτο ότι δε θα γίνει ποτέ όσο αυτοι οι απατεώνες θα είναι σε θέσεις κλειδιά στον Δήμο αυτό. Δεν μπορούν δέχονται μεγάλες πιέσεις να παραιτηθούν και να πάνε στο διάολό αρκετά λεφτά άρπαξαν έγιναν ήδη πολύ εκατομμυριούχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΔΗΜΑΡΧΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου