Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Η Βαλαβάνη ξανά ασφαλίστρια

Επιστροφή στα παλιά της λημέρια - Άνοιξε πάλι το γραφείο της στα Εξάρχεια
Δεν δίστασε καθόλου, ούτε φυσικά πάσχει από κάποια κρίση μεγαλείου που θα την απέτρεπε από το να επιστρέψει στην παλιά της δουλειά, καίτοι το προηγούμενο διάστημα πέρασε από
την πανίσχυρη θέση της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών.
Η Νάντια Βαλαβάνη είναι και πάλι ασφαλιστική σύμβουλος, επάγγελμα που ασκεί από το 1992. Ετσι ενεργοποίησε ξανά το γραφείο της στα Εξάρχεια, δίνοντας καθημερινή μάχη σε έναν δύσκολο κλάδο παροχής υπηρεσιών. Επειδή λόγω της υπουργικής της ιδιότητας είχε κάνει διακοπή, έτρεχε τις προηγούμενες ημέρες στην Εφορία για την επανέναρξη του επαγγέλματος, ενώ ήδη επικοινωνεί και με τους πελάτες της για να ανανεώσει τα συμβόλαιά τους.




«Πάω καθημερινά στην εργασία μου από νωρίς και προσπαθώ να επανέλθω στους ρυθμούς του επαγγέλματος. Τα πρώτα μου ραντεβού τα έχω κιόλας κλείσει», μας λέει. «Δεν έλειψα για μεγάλο χρονικό διάστημα από την εργασία μου και δεν μπορώ να πω ότι άφησα μεγάλα κενά», δηλώνει ανακουφισμένη μάλλον επειδή... έφυγε νωρίς από την κυβέρνηση. «Η ιδιωτική ασφάλιση χρειάζεται γιατί η μοίρα του Ασφαλιστικού είναι προδιαγεγραμμένη και σύντομα οι συντάξεις θα υποχωρήσουν δραματικά», επισημαίνει. Τάσσεται πάντως υπέρ ενός ισχυρού δημόσιου συστήματος ασφάλισης, όπου ο ιδιωτικός κλάδος θα πρέπει να έχει αποκλειστικά συμπληρωματικό χαρακτήρα. «Αν θέλουμε να μιλήσουμε με όρους ιδιωτικής ασφάλισης, η κυβέρνηση πρέπει να κάνει ένα πρόγραμμα ζωής με εξειδικευμένα προγράμματα υγείας αλλά και συνταξιοδοτικά για τον κάθε πολίτη», λέει στο «ΘΕΜΑ».

Οσο για την πολιτική, συμμετέχει ενεργά στη Λαϊκή Ενότητα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου