Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Β.ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Κύριε Βασιλόπουλε,
Είναι απεριόριστη η υπομονή μου και θα σας απαντήσω σε μια ακόμη επιστολή σας που αντιγράφει την προηγούμενη που σας απήντησα. Επαναλαμβάνεστε χωρίς να προσθέτετε τίποτα στον όποιον προβληματισμό θα μπορούσε να αναπτυχθεί. Παραμένετε πιστός στο δόγμα «αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση» και «επιστολές επί επιστολών» άνευ ουσίας για να μένει το όνομα σας στον «αφρό».

Μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι στα τοπικά media, αλλά μην με θεωρείτε συμπαίκτη σας σε αυτή την ανούσια κουβέντα που συνεχίζετε και κουράζει τον αναγνώστη. Όποια απάντηση αναζητάτε, παρακαλώ ξαναδιαβάστε την επιστολή της απάντησης μου. Δεν σημαίνει ότι δεν μας απάντησε κάποιος όταν αυτή η απάντηση δεν είναι της αρεσκείας σας.

Όσο για τις όποιες νομικές ενέργειες που δήθεν εγώ προχώρησα έτσι από μόνος μου ας πληροφορηθείτε σήμερα, ότι υπάρχει στους Δήμους -και στον δικό μας- επιτροπή με την ονομασία Οικονομική που αποφασίζει σχετικά. Έτσι όποια νομική ενέργεια έγινε, έγινε κατόπιν απόφασης της. Άλλωστε αν δεν υπάρχει αυτή η έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή1, δεν πληρώνεται ο δικηγόρος. Νομικούς σίγουρα γνωρίζετε ας τους ρωτάτε πριν γράψετε ότι σας έρχεται στο νου.

Με εκτίμηση
Βασίλης Πιστικίδης
Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου

1. Περισσότερες πληροφορίες στους Ν. 3463/06 και 3852/10 ( Καλλικράτης) και καλό ... διάβασμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου