Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Άρπαξε πλήθος κινητά, αλλά δεν βρέθηκαν

Άρπαξε πλήθος κινητά, αλλά δεν βρέθηκαν
Ο 38χρονος Έλληνας είχε ταυτοποιηθεί ως ο δράστης της κλοπής πλήθους κινητών, ενός φορητού υπολογιστή και 360 ευρώ, αλλά ελάχιστα από αυτά είχε στην κατοχή του
Μόνο ένα κινητό και 20 ευρώ βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός σεσημασμένου διαρρήκτη και ληστή που τους έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν, όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι του μετά την εξιχνίαση της διάρρηξης σε ένα γραφείο στην Αλεξανδρούπολη.




Ο 38χρονος Έλληνας είχε ταυτοποιηθεί ως ο δράστης της κλοπής πλήθους κινητών, ενός φορητού υπολογιστή και 360 ευρώ, αλλά ελάχιστα από αυτά είχε στην κατοχή του και ερευνάται αν διαθέτει κρυψώνα στην οποία τα μετέφερε ή είχε και συνεργούς οι οποίοι πήραν μαζί τους τα κλοπιμαία. Για τις έρευνες ζητήθηκε η συνδρομή αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών με εκπαιδευμένο σκύλο.

Ο τετράποδος ανιχνευτής ξετρύπωσε στο σπίτι του δράστη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5,5 γραμμαρίων, 205 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού, ένα τσιγαριλίκι και δυο ηλεκτρονικές συσκευές των οποίων η προέλευση ερευνάται. Ο 38χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Μάνος Τσαγκαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου