Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Ο Δήμαρχος Σπάτων, Αρτέμιδος συνελήφθη και κρατείται


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Δυναμικό παρόν έδωσε σήμερα, 29/10/2015, το πρωί ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος κ. Δημήτριος Σπ. Μάρκου και μέλη της Δημοτικής Αρχής καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες έτσι
ώστε να εμποδίσουν την προγραμματισμένη κατεδάφιση οικείας στην περιοχή του Πράσινου Λόφου της Αρτέμιδος.




Η παρουσία των κατοίκων ήταν εξίσου δυναμική προσπαθώντας με σύμμαχο τη Δημοτική Αρχή να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες κατά της απάνθρωπης πράξης της κατεδάφισης πιστεύοντας ότι αυτές τις ημέρες που η οικονομική κρίση μαστίζει όλη τη χώρα ο προγραμματισμός τέτοιων ενεργειών κρίνεται απαράδεκτος.
Ο Εισαγγελέας διέταξε την κατεδάφιση και μετά την επίμονη άρνηση του Δημάρχου διέταξε την κράτηση του στο Αστυνομικό Τμήμα Αρτέμιδος.
Αποτελεί πάγια τακτική του Δήμου μας και ιδιαίτερα του Δήμαρχου μας η προστασία κάθε κατοικίας αυθαίρετης ή μη από κατεδάφιση.»

Σύμφωνα ρεπορτάζ της anatakti: Έγινε μεταγωγή του Δημάρχου γύρω στις 14:00, στα δικαστήρια της Πρώην σχολής Ευελπίδων, στον Εισαγγελέα Υπηρεσίας με τις κατηγόριες:
  • απείθεια κατά της αρχής
  • παράβαση καθήκοντος
  • και παρακώλυση συγκοινωνιών
Αυτό έγινε διότι αρνήθηκε να υπακούσει στην Εισαγγελική Εντολή να απομακρύνει το μηχάνημα που έφραζε την πρόσβαση στο ακίνητο που επρόκειτο να κατεδαφιστεί.

Στο σημείο, μεταξύ άλλων παρόντες ήταν και ο Βουλευτής κ.Γ.Πάντζας και ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Φιλίππου.

14 σχόλια:

  1. Πιστευω αυτην την φορα οι συνιθεις υποπτοι να μην εχουν ορεξη για αρνιτικα τουλαχιστον προςτον δημαρχο σχολια να ειμαστε παντα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ αρκετά τράβηξε το παραμύθι ο μεγάλος εχθρός είναι ο Τσίπρας οι δήμαρχοι έχουν περιορισμένη εξουσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρυση μου ο Τσιπρας δεν υπηρχε οταν εγιναν τα εγκληματα.Μηπως πρεπει να ερθει ο Τσιπρας να ξηλωσει τα ομπρελοκαθισματα του καθαρματος δημορχου? ΕΧΘΡΟΣ της ΛΟΥΤΣΑΣ ειναι αυτο το πραμα που το παιζει Δημαρχος.

      Διαγραφή
  3. ΟΧΙ ΚΑΛΕΕΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΛΗΣΤΗ ΚΑΡΑΦΛΗ ΜΑΙΜΟΥ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ? ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ?ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ?ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΓΙΑΤΙ?ΠΗΓΕ ΕΝΑΣ ΚΑΟΚΟΠΟΙΟΣ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ.ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΙΣΟΒΙΑ Η ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ,Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΛΕΞΗΣ εδεσε για τα επομενα 10-20 χρονια δεν φευγει απο Πρωθυπουργος,εκτος αν εμφανιστει κατι πολυ καλυτερο,αλλα θελει κ αρκετο χρονο για να τον φαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιο πιθανό φαίνεται ο Δημήτρης Μάρκου να δέσει άλλα 10 - 20 χρόνια δήμαρχος επειδή αντιστάθηκε και φυλακίστηκε απο τον χειριστότερο πρωθυπουργό, πολύ επιλεκτικός ο κύριος Τσίπρας γκρεμίζει τα καλύβια των φτωχών ανθρώπων τα λαμόγια της παραλίας με τα ομπρελοκαθίσματα δεν τόλμησε να τα πειράξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναί ρε μακάκο πως μας ξέφυγε και δεν πήγαμε στον ΟΛΑΝΤ τώρα πού ήτανε εδώ να του πούμε οτι έχουμε κ ταβέρνα με το όνομα ΜΙΤΕΡΑΝ να έρθει να μας κάνει ΣΑΝ ΤΡΟΠΕ ενω ειμαστε μόνο ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΧΙ ΡΕ ΙΣΟΒΙΑ ΘΑ ΦΑΕΙ Ο ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ ΔΛΔ 20ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΕ ΕΝΑ-ΔΥΟ-ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ.ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΝΑ ΧΑΆΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΣΑ ΘΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλαρακο εσυ με τα μεγαλα γραματα ξερεις τι μπορω να σου σουρο εγω ως ανωνυμος




















































    Φιλαρακο ξερεις τι μπορω να σου σουρω εγω ως ανωνυμος τα δεκαπλα απ΄οτι το αροστιμενο σου μυαλο σκεφτετε δεν θα σου πω οτι γελιοπιεισαι δεν χριαζεται ουδεις γραφει στο μετοπο του την ταυτοτητα του ο λογος τον αυτοχαρακτιριζει προσεξε διοτι τα παντα εχου τα ορια τους και οι εισαγγελεις και του ηλεκτρονικου εγγληματοςτα ματια τους ανοιχτα στο ξαναλεω προσεξε πιθανον να υγγηκε η ωρα ο ΄ σου Δ.Σ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο στον δήμαρχο σπουδαίος άνθρωπος ενας τρελός περιθωριακός έχει βγεί που δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει να καραδοκεί στο ίντερνετ να τον βρίσει, την απάντηση του την δίνουν όλοι οι υπόλοιποι πολίτες του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δημαρχε με ολο τον σεβασμο που εχω για τον θεσμο,εσεις ειστε αισχρος ψευτης κ ανικανος.Προσπαθησατε ανεπιτυχως να εκμεταλευτητε μια δηθεν κοινωνικη αδικια κ λεω δηθεν γιατι τα σπιτια αυτα δεν ανηκουν σε ιδιωτες κατοικους αλλα εδω κ τουλαχιστον 20 χρονια ανηκουν στο Ελληνικο Δημοσιο.Αρα η παρασταση πυροτεχνημα που θελησατε να κανετε με τα πιστα οργανα σας ητανε εντελως παρανομη κ καταχρηστικη κ παρανομη αυθαιρεσια.Ο λογος που το κανατε ποιος ειναι? να καλυψετε την ανικανοτητα σας,να καλυψετε το σκανδαλο του καλοκαιριου,να ξαναποκτησετε λαικη στηριξη,οτι και να προσπαθησατε να κατι που μονο σας απογυμνωσε απο καθε φερετζε νομιμης εξουσιας και ελπιζω με αυτην την αυθαιρεσια σας η δικαιοσυνη να σας στειλει πρωτα στην οριστικη αργια κ μετα υπολοιπα γιατι αποδειχτηκατε σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα μεγαλος ψευτης κ ανικανος για τα παντα.
    Υ.Γ. Ελπιζω αυτο το νταβαντουρι να μην εγινε για να φυγει ο προβολεας απο τα μεγαλα προβληματα ΑΙΑ,ΚΕΛ,ΜΑΓΑΖΙΑ,ΘΟΡΥΒΟΣ,ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ κ να ειναι μια ακομα σπασμδικη ανοητη πραξη ενος ανικανου βλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά αν δεν σας αρέσει σε κάποιους στις άλλες δημοτικές εκλογές μην τον ξαναψηφίζετε ψηφίστε τον άλλον τον Χρήστο τον ξάδελφο του τώρα θα πρέπει να είστε μαζί του όχι για τον ίδιο αλλά για τους συνδημότες σας που χάνουν τα σπίτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΑΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ ΖΑΝΤΕΡ ΞΕΜΟΝΤΕΡ2 Νοεμβρίου 2015 στις 10:22 μ.μ.

      Οι εκλογες αργουν πολυ ακομη,αλλα ο δημαρχος μεχρι τον Φλεβαρη δεν θα ειναι πια αυτο το κρεας αλλα ο Λαστιχας...χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  12. Τοπικος Λουτσιιωτης2 Νοεμβρίου 2015 στις 10:11 μ.μ.

    Η φασιστική νοοτροπία σε ολη την κακουργματικη εκφραση.Τον Κατσαλιρο τον παραδωσαμε στα χέρια του Δ.Μαρκου να πραξει τα παρακατω μυνησεις αγωγες κ τελικα να αποφασισει η δικαιοσυνη τι θα κανει με εκεινον τον ληστη.Ο Δ.Μαρκου εχει φτασει κ εχει ξεπερασει τον Κατσαλιρο μεσα σε εναν χρονο θητειας Δημαρχος απλος ειναι εμεις τον εκλεξαμε κ μπορουμε να τον καταργησουμε οπως κ θα τον καταργησουμε πολυ συντομα.Οσο για τα σπιτια αυτα δεν ανηκουν σε κανενα φυσικο προσωπο ανηκουν στο Ελληνικο Δημοσιο.Αυτα τα κατινιστικα οτι απλοι ανθρωποι χανουν τα σπιτια τους αλλου.Απλοι δημοτες χασαμε την παραλια απο τον ανικανο δημαρχο που εγινε πλουσιος ξεπουλντας την παραλια στα μαγαζια και ανοιξε και δικο του μαγαζι σε ΟΛΗ την παραλια της Βραυρωνας που την γεμισε ξαπλωστρες και το εκανε ξενυχταδικο.Εδω ζουμε ΟΧΙ στον ΓΕΡΑΚΑ ουτε στο ΠΙΚΕΡΜΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου