Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!! ΧΡ.ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ αποκαλύπτει σοβαρό Σκάνδαλο

Όλοι γνωρίζουμε τον κ.Τσαντήλα. Είναι πολύ παλιός και έμπειρος στα κοινά του δήμου μας. Πολλοί τον έχουν κατηγορήσει για την ροπή που έχει στις κολοτούμπες και αυτό εξαιτίας
του τρόπου που έχει χειριστεί, κατά καιρούς, κάποια ζητήματα που έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει ή  να φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο για λύση.





Όλοι μας θυμόμαστε την αριστοτεχνική κολοτούμπα του στο καυτό θέμα του Υπερσύλλογου της Ομοσπονδίας και πως τελικά "έθαψε", αριστοτεχνικά το θέμα. Τι κέρδισε τότε με αυτή του την κίνηση; Μόνο εκείνος ξέρει και εμείς φανταζόμαστε!

Η εμπειρία έχει δείξει ότι όποιος έχει το χούι δύσκολα μπορεί να απαλλαχθεί από αυτό. Κάποια στιγμή θα το επαναλάβει.

Φυσικά, αυτή η τάση του δεν αθωώνει τους εμπλεκόμενους στο θέμα που εκθέτει με την «ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΥΠΟΜΝΗΜΑ» που έστειλε σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους!
Χωρίς αμφιβολία όσα εκθέτει σε αυτές τις σελίδες είναι ένα ακόμη σοβαρό σκάνδαλο. Ιδιαίτερα ο τρόπος χειρισμού των εμπλεκομένων και η ασέβειά τους για τις διαδικασίες που επιβάλει ο νόμος. Στο τέλος θα φτάσει να βρει τον μπελά της η πιο αθώα της υπόθεσης, η καθαρίστρια που ήταν υπεύθυνη του χώρου. Έτσι γίνεται πάντα. Αυτός που δεν ωφελείται  μπλέκει...
Όσο για τον Δήμαρχο, άλλη μια φορά έρχεται ένα περιστατικό να τεκμηριώσει την ανικανότητά, την επιπολαιότητα για να μην πω την διαφθορά και διαπλοκή που τον χαρακτηρίζει ο τρόπος χειρισμού των θεμάτων του Δήμου.

Ο κ.Τσαντήλας υποχρεούται, σύμφωνα με το νόμο, αυτές τις 10-12 πυκνογραμμένες σελίδες μπορούσε να τις καταθέσει στον εισαγγελέα και στην Περιφέρεια και να πάρει η υπόθεση το δρόμο της δικαιοσύνης.
Αυτή του η ενέργεια να στείλει αυτό το έγγραφο στον κάθε Δημοτικό Σύμβουλο με email Ποιο το όφελος; Τι θα μπορούσαν να κάνουν; Απλά να λάβουν γνώση; Και μετά;
Σκοπός του ήταν να πετάξει το μπαλάκι στους υπόλοιπους; Τους κατέστησε και αυτούς συνένοχους στην συγκάλυψη;
Όλοι αυτοί που εμπλέκονται τι θα γίνουν; 

Αν κάποιος μπορεί ας μας διαφωτίσει γιατί εμένα το μυαλό μου πάει αλλού... Και δεν είναι καθόλου έντιμοι οι λόγοι που φαντάζομαι ότι κρύβονται πίσω από αυτό τον χειρισμό.


Πατήστε στο κάτω μέρος την λέξη scribd και θα σας ανοίξει σε νέο παράθυρο όλο το έγγραφο. Μπορείτε ακόμη και να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.

Υ.Γ. Αυτός ο Υπάλληλος σίγουρα τους κρατάει τόσο καλά στο χέρι που το δικό τους "κόστος" θα είναι πολύ υψηλό. Αυτός, φαίνεται, είναι ο λόγος που δεν μπορούν να κινηθούν νόμιμα... Αυτή η συμπεριφορά και ο τρόπος χειρισμού δεν μπορεί με τίποτα να είναι αποτέλεσμα απλής επιπολαιότητας. 
Συνεχώς αυτή η Νέα Δημοτική Αρχή καλείται να εξαργυρώνει "επιταγές" υποσχέσεων με τον πιο ξεκάρφωτο τρόπο εκθέτοντας τον εαυτό τους ανεπανόρθωτα.

3 σχόλια:

  1. Κ Τσαντηλα εκανες ενσταση για το γνωστο οικοπεδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aθλιότητες χαρακτηριστικές του..θεσμού.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ Τσαντηλα σου υπενθυμιζω οτι δηλωσες στο Δ Σ οτι θα κανεις ενσταση για την αγορα του γνωστου οικοπεδου .ΑΝ δεν εκανες εισαι ενας δηλος ΨΕΥΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου