Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Κοινωνικό Φροντιστήριο - Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνα


Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Μαραθώνος, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση
να σας ανακοινώσει ότι, στην προσπάθεια ίδρυσης του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο Γυμνάσιο του Μαραθώνα, συμμετέχουν εθελοντικά οι καθηγητές,




1) Βάρσος Λεωνίδας, Φυσικός.
2) Γεωργακούλια Μαρία,, Φιλόλογος, Δντρια Λυκείου Μαραθώνα.
3) Γρούμας Παναγιώτης, Μαθηματικός Λυκείου Μαραθώνα.
4) Μάμαλη Παναγιώτα (Γιώτα), Φιλόλογος Λυκείου Μαραθώνα. 
5) Καλαμπαλή Ελευθερία, Οικονομολόγος
6) Κατσαντώνη Νικολέτα, Φιλόλογος 
7) Φωτεινή Στάμου Φιλόλογος
8) Ρούσος Ανδρέας, Οικονομολόγος
9) Κεχαγιαδάκης Νίκος, Καθηγητής Τεχνικής Εκπαίδευσης (ΕΠΑΛ)
10) Στάμος Σπύρος, Εκπαιιδευτικός, Παιδοψυχολόγος, 
11) Τσούτσουρα Ειρήνη, Ψυχολόγος
Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 9 Οκτωβρίου 2015, η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή σε τακτική της συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα την διάθεση αιθουσών για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο Γυμνάσιο του Μαραθώνα.
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο, θα υποστηρίζεται όλες τις ημέρες και ώρες της λειτουργίας του από Γραμματεία στελεχωμένη με επιλεγμένους Εθελοντές. Επιπλέον, θα λειτουργήσει Τμήμα Συμβουλευτικής Γονέων, Παιδιών και Ενηλίκων.
Ευχαριστούμε θερμά τους παραπάνω καθηγητές για την άμεση, ανιδιοτελή και ανεκτίμητη προσφορά τους στην υλοποίηση αυτού του ευγενικού σκοπού.
Επειδή όμως εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη περαιτέρω στελέχωσης από διδακτικό προσωπικό για την κάλυψη των αναγκών ενισχυτικής διδασκαλίας σε μαθητές όλων των τάξεων του Γυμνασίου και του Λυκείου, παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με τον συντονιστή του Προγράμματος Ευάγγελο Κυπαρίσση (πρόεδρο της Ένωσης), στα τηλ.: 6983506747 ή 22940-67551, mail: e. Kyparisis@gmail.com
Θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις ονομάτων διδακτικού προσωπικού και στη συνέχεια θα αρχίσουν οι εγγραφές, μετά από την έκδοση σαφών οδηγιών για την διευκόλυνση των υποψηφίων.
Συνεχίζουμε εντατικά και αποφασιστικά για την επιτυχή έκβαση αυτού του οραματικού στόχου, έχοντας υπόψη μας ότι η καθιέρωση του θεσμού προϋποθέτει τη συνεχή επιδίωξη όλων των εμπλεκομένων.

Περισσότερα: Rafina Pikermi News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου