Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Σε πλήρη εγκατάλειψη τα φιλέτα της Αρτέμιδος

Πρώτη Δημοσίευση 18-10-2015
 Σε πλήρη εγκατάλειψη τα φιλέτα της Αρτέμιδος
Με πρωτοβουλία του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Αρτέμιδος, κ. Μανώλη Κάτση, ο βουλευτής του «Ποταμιού» κ. Γιώργος Μαυρωτάς, «ξεναγήθηκε» από το Δήμαρχο Σπάτων-
Αρτέμιδος κ. Δημήτρη Μάρκου και τον ίδιο, στους χορταριασμένους και σε πλήρη εγκατάλειψη «αθλητικούς» χώρους της Αρτέμιδος.




«Εν όψει των ενεργειών του δήμαρχου για δημιουργία αθλητικών χώρων στην Αρτέμιδα, προσπαθώ να ευαισθητοποιήσω ξεκινώντας από τον βουλευτή του «Ποταμιού» κ. Μαυρωτά, την Πολιτεία, να βρεθεί τρόπος να παρακαμφθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και να μας δοθεί άδεια ήπιας παρέμβασης σε χώρους που αυτή τη στιγμή βρίσκονται εγκαταλελειμμένοι και σε άθλια κατάσταση, να μετατραπούν σε προσβάσιμους και χρησιμοποιούμενους από τη νεολαία αθλητικούς χώρους, που τόσο έχει ανάγκη η πόλη μας», μας είπε ο κ. Κάτσης.

Ξεναγώντας τον κ. Μαυρωτά, ο Δήμαρχος εξήγησε, ότι ετοιμάζει πλήρη φάκελο τον οποίο σύντομα θα καταθέσει στο ΥΠΕΚΑ. Ο φάκελος περιλαμβάνει, αίτηση για νέα παραχώρηση του γηπέδου Αρτεμιδος, καθώς και αδειοδότηση, για τοποθέτηση του πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο και ανακατασκευή των υπαρχόντων βοηθητικών κτιρίων, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε άθλια κατάσταση. «Πιστεύω, κατέληξε ο κ. Μάρκου, πως μέσα από έναν ενεργό δήμο που συνεχώς αναπτύσσεται, οι πλατείες, τα πάρκα, οι χώροι αναψυχής και οι αθλητικές εγκαταστάσεις, μπορούν να δώσουν λύσεις και διέξοδο στην άθληση της νεολαίας, στην εμφάνιση της πόλης και στην αναψυχή των δημοτών και επισκεπτών».

Ο κ. Μαυρωτάς, εξέφρασε τη λύπη του που τόσο ωραίοι χώροι, «φιλέτα» τα χαρακτήρισε, παραμένουν αναξιοποίητοι και εγκαταλελειμμένοι. Υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να ενισχύσει την προσπάθεια του δήμαρχου, ενεργοποιώντας τη φωνή των συναδέλφων του.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τη σημερινή όψη των χώρων, που δεν είναι μόνο εγκαταλελειμμένοι, αλλά και επικίνδυνοι σε κάθε περιπατητή.





Ρεπορτάζ: Δημήτρης Πνευματικάτος

www.irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου