Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Αφροδίτη Μαργέτη : Oφείλω να συμβάλω και να διεκδικήσω καλύτερη ποιότητα ζωής για το Δήμο μας!

Αποφάσισα να συνταχθώ με την Δημοτική Παράταξη «Νέα Εποχή» του Δημήτρη Μάρκου, γιατί
πιστεύω ότι πρέπει:
  • Να γίνουν ρήξεις στο κατεστημένο που κυριαρχεί χρόνια τώρα στο Δήμο και στις πελατειακές σχέσεις αδιαφάνειας και διαπλοκής που τον κρατούν στην υποβάθμιση.
  • Να διεκδικήσουμε υπεύθυνα και σοβαρά, Να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ, όλα τα αντισταθμιστικά που η Πολιτεία οφείλει στο Δήμο μας.
  • Να οργανώσουμε τις Υπηρεσίες του Δήμου με την αξιοποίηση σύγχρονων μεθόδων διοίκησης με στόχο να ανταποκρίνονται άμεσα και αποτελεσματικά για την εξυπηρέτηση του Δημότη, όπως οφείλουν.
  • Να διαμορφώσουμε ρεαλιστικές, πρωτοποριακές και βιώσιμες λύσεις ανάπτυξης των πόλεών μας που θα ενσωματώνουν την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική διάσταση.
Αποφάσισα να συνταχθώ με τη Δημοτική Παράταξη «Νέα Εποχή» του Δημήτρη Μάρκου, γιατί οφείλω να συμβάλω και να διεκδικήσω καλύτερη ποιότητα ζωής για το Δήμο μας, ένα Δήμο με εξαιρετικά συγκριτικά πλεονεκτήματα από τη θέση του στο περιβάλλον της Αττικής.




Αφροδίτη Μαργέτη


Αρχιτέκτων Μηχανικός

2 σχόλια:

  1. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ.ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΑΟΡΑΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ.ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ,ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΗΡΕ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟ.ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ,ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΟΥΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αααααα η κυρια που δεν εβλεπε τιποτα στον Αγ Νικολαο...Η ΔΙΔΥΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΣΕ ΜΑΗ....αυτες που σαλταρισαν τελευταια στιγμη στην σωσιβια λεμβο αφου τις σουταρε ο κατσαλιρος και μπορει να την βουλιαξουν απο το ΜΕΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ και το εδειξαν στο κατσαλιρειο εργο....
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΕ ΛΙΣΤΑ, ΠΑΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΧΑΣΙΑΡΗΔΕΣ..ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΑΥΠΝΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.......Αυτοι του μνημονιου με τον τσαλαπετεινο ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ?ΙΣΧΥΣΕ ΠΕΡΙΣΥ ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΑΚΙΑ.....μετα...ποιος ζει και ποιος πεθαινει.....ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΥΦΑΘΕΙ .....και οποιος σταυρωσει εχει ηδη τυφλωθει οποτε ΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ?
    ΑΜΝΗΣΙΑ που δινει ΑΜΝΗΣΤΙΑ ,ειναι σκετη ΑΝΟΗΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου