Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Πώς σχολίασε ο Χάρης Βαρθακούρης την αποχώρησή του από το J2US και τι τον ενόχλησε

Δείτε τι ανήρτησε στο facebook λίγες ώρες μετά την αποχώρησή τουΟ Χάρης Βαρθακούρης ήταν ο συμμετέχων με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο J2US, μιας και με όσα του συνέβαιναν, αλλά και τις αντιδράσεις του, κρατούσε το ενδιαφέρον του show. Μπορεί η παρτενέρ του, Τέτα να μην έχει καμία σχέση με το τραγούδι και ίσως και θέση σε ένα τέτοιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, ωστόσο ο έμπειρος τραγουδοποιός κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι των εντυπώσεων και να παίξει τελικά στο δικό του γήπεδο, «προκαλώντας» τα media.

Ιδού τι ανήρτησε στο facebook λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του, δείχνοντας την ενόχλησή και, ίσως, την ανακούφισή του;

«JUST the 4 of us… επιτέλους

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους!
Ξέρεις τι είναι να σηκώνεσαι και να ξέρεις ότι δεν έχεις το απόγευμα να πας να πεις σε μια κάμερα πώς σου φάνηκε “η χθεσινή βαθμολογία” και να χάνεις τη μισή σου μέρα για 30 δευτερόλεπτα τηλεοπτικού αέρα?? (ρητορική η ερώτηση)

Ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ (ρητορική απάντηση)!

Λοιπόν, πρέπει να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους μας ψήφισαν, όσους μας ανέχτηκαν, όσους μας έφαγαν στη μάπα, όσους μας άντεξαν, όσους αναγκάστηκαν να μας υποστούν, όσους μας άκουσαν, όσους μας είδαν, όσους μας σχολίασαν, όσους μας συζήτησαν, όσους μας “έθαψαν”, όσους μας “εκθείασαν”, άρα, τώρα που το σκέφτομαι, ευχαριστώ όλο τον κόσμο!

Μέχρι την επόμενη φορά…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου