Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Κανέλλη: «Και ένα λεπτό να αφιερώσεις στον Πάγκαλο είναι πολύ»

«Θύελλα» αντιδράσεων από τις δηλώσεις του πρώην υπουργού.Ο Θόδωρος Πάγκαλος αποκάλεσε «νούμερο» τον Μανώλη Γλέζο αλλά και «βρoμερή φάτσα» τη Ρένα Δούρου«Θύελλα» αντιδράσεων προκάλεσε με τις χθεσινές του δηλώσεις στο ΒΗΜΑ FM ο Θόδωρος Πάγκαλος, αποκαλώντας «νούμερο» τον Μανώλη Γλέζο αλλά και «βρoμερή φάτσα» τη Ρένα Δούρου.

Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρώην υπουργός και βουλευτής, η Λιάνα Κανέλλη, η οποία ήταν σήμερα καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, είπε ότι ακόμη και ένα λεπτό να αφιερώσει κανείς στον Πάγκαλο είναι πολύ.

«Τον ξέρουμε όλοι τον Πάγκαλο. Και να του αφιερώσεις ένα λεπτό είναι πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

<span itemprop="name" content="paggalosss"></span> <span itemprop="description" content=""></span> <span itemprop="duration" content="84"></span> <span itemprop="thumbnail" content="http://pthemavodp.edgesuite.net/p/787781/sp/78778100/thumbnail/entry_id/1_ef2r68hs/version/100000/acv/121"></span> <span itemprop="width" content="640"></span> <span itemprop="height" content="480"></span>

Στην εκπομπή ήταν καλεσμένος και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τσουκαλάς, ο οποίος αναφέρθηκε στις δηλώσεις Πάγκαλου, λέγοντας ότι όλοι σήμερα βρίζουν τον Γλέζο και πως η κυρία Δούρου δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα για να αναφέρεται κάποιος με τέτοιους χαρακτηρισμούς για εκείνη.

«Ο Πάγκαλος παίζει το ρόλο του. Κάθε Τρίτη παίρνει εντολή να βγαίνει να λέει όποια χυδαιότητα θέλει. Εξυπηρετεί ένα σύστημα», είπε ο κ. Τσουκαλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου