Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ο.Π.Α.Σ. - Η Αστυνομία διέκοψε αυθαίρετες εργασίες στην Αρτέμιδα

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σήμερα το πρωί (28.5.2014) η αστυνομία διέκοψε αυθαίρετες εργασίες που άρχισαν στο παράνομο γήπεδο της Αρτέμιδος, στη Β.1. Ζώνη απολύτου προστασίας τοπίου και
αρχαιολογικού χώρου. Η απερχόμενη δημοτική αρχή και οι συνοδοιπόροι της δεν το βάζουν ακόμα κάτω. Πιστοί στις δεσμεύσεις τους, συνεχίζουν κόντρα στο νόμο και στο δημόσιο συμφέρον γιατί με τις ενέργειές τους αυτές έρχονται εμμέσως να βοηθήσουν τους 49 καταπατητές της δημόσιας – κοινόχρηστης γης στην παραλία της Αρτέμιδος και τους παρακείμενους αυθαιρετούντες (σύμφωνα με τα υπ’ αριθ. πρωτ: 8291/1806/6.12.2013 και 8153/1746/3.12.2013 έγγραφα της Κτηματικής Υπηρεσίας Ανατ. Αττικής του Υπουργείου Οικονομικών)
Το συνεργείο άφησε στη μέση τα υλικά και τα εργαλεία για να διαφύγει όπως – όπως και να αποφύγει το αυτόφωρο.
Αυτοί είναι, έτσι θέλουν να συνεχίσουν, με αυθαιρεσίες - ακραίες παρανομίες και ψέματα, αντί να μελετήσουν – σχεδιάσουν βιώσιμες αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αρτέμιδα.
ΠΡΟΣΟΧΗ, οι ολιγάριθμοι μεγαλοπαραβάτες της παραλιακής ζώνης Αρτέμιδος, ζημιώνουν κάθε συνετό επαγγελματία της πόλης μας (πλειοψηφία), ο οποίος υφίσταται τις δυσμενείς συνέπειες του αθέμιτου ανταγωνισμού στο χώρο των επαγγελματιών υγειονομικού ενδιαφέροντος.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
Στις 18.5.2014 και 25.5.2014 οι δημότες επέλεξαν άλλη πορεία, με νομιμότητα, διαφάνεια, σεβασμό στο περιβάλλον και στη δημόσια περιουσία
Δείτε τι λέει το Υπουργείο Οικονομικών (ιδιοκτήτης της έκτασης του γηπέδου) για να αντικρούσετε τα ψέματα που ακούτε σε βάρος μας από τους παρανομούντες της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής και όχι μόνο (π.χ. υπηρεσιακούς παράγοντες, τοπικούς αθλητικούς παράγοντες, καταπατητές, κλπ)
Θέμα: Ρύθμιση αυθαιρέτου γηπέδου εντός του δημοσίου ακινήτου με ΑΒΚ 168 Αλυκή Αρτέμιδος (πρώην ΑΒΚ 705), σύμφωνα με το Ν. 4014/2011
Σχετ: 1) Το υπ’ αριθμ. 496/18-1-2013 έγγραφό σας προς τον δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος
2) Το υττ’ αριθμ. 3548/1430/22-06-2012 έγγραφό μας προς την υπηρεσία σας
3) Το υπ’ αριθμ. 39980/31-10-2013 έγγραφο της Δ/νσης Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος προς συνολικά έξι αποδέκτες (συμπεριλαμβανομένης της Υπηρεσίας μας)
4) Το υπ’ αριθμ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΑΠΚ/Β’ΕΠΚΑ/162151/86004/6825/09-10-2013 έγγραφο της Β’ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων προς την Υπηρεσία μας.
5) Το υπ’ αριθμ. 9045/Τ1/1330/14-11-2011 έγγραφο της Δ/νσης Πολεοδομίας, Τμήμα Χωροταξίας, πολεοδομικών και Τοπογραφικών Σχεδίων και Εφαρμογών.
Η Υπηρεσία μας με το παρόν έγγραφο ανακαλεί το υπ’ αριθμ. 3548/1430/22-06-2012 έγγραφο προς την ΕΤΑΔ Α.Ε. (σχετ. 2) λόγω των κάτωθι στοιχείων:
Σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΑΠΚ/Β’ΕΠΚΑ/162151/86004/
6825/09-10-2013 έγγραφο της Β’ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων προς την Υπηρεσία μας (σχετ. 4), για κάθε παραχώρηση χρήσης εντός της θεσμοθετημένης περιοχής Β1 απολύτου προστασίας τοπίου, αρχαιολογικών χώρων και μνημείων, απαιτείται η έγκριση της ως άνω Εφορείας.
Σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 9045/Τ1/1330/14-11-2011 έγγραφο της Δ/νσης Πολεοδομίας, Τμήμα Χωροταξίας, πολεοδομικών και Τοπογραφικών Σχεδίων και Εφαρμογών (σχετ. 5) η περιοχή Β1 είναι απολύτου προστασίας τοπίο αρχαιολογικών χώρων και μνημείων και στις περιοχές αυτές απαγορεύεται κάθε δόμηση και κατασκευή, καθώς και η αλλοίωση του εδάφους.
Πρόσφατα η Υπηρεσία μας έλαβε το υπ’ αριθμ. 39980/31-10-2013 έγγραφο της Δ/νσης Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος με το οποίο διαβιβάζονται Έκθεση Αυτοψίας και Διακοπή Οικοδομικών Εργασιών, καθόσον οι κατασκευές (γήπεδα καλαθοσφαίρισης & αντισφαίρισης κλπ) που υπάρχουν εντός του δημοσίου ακινήτου με ΑΒΚ 168 Αλυκή κρίνονται κατεδαφιστέες. Τα γήπεδα βρίσκονται στο ΒΑ τμήμα του ακινήτου ενώ το αυθαίρετο γήπεδο ποδοσφαίρου, του οποίου την τακτοποίηση ζητά ο Δήμος Αρτέμιδος, βρίσκεται στο ΝΔ τμήμα. Ωστόσο, ο χαρακτηρισμός ως περιοχή Β1 της ΖΟΕ Μεσογείων (ΦΕΚ 199/Δ/06-03-2003) αφορά ολόκληρο το δημόσιο ακίνητο και όχι μόνο τμήμα του.
Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλείσθε α) να μην προβείτε σε περαιτέρω ενέργειες τακτοποίησης του αυθαίρετου γηπέδου εντός του δημόσιου ακινήτου, β) να γίνει επανέλεγχος των όρων του παραχωρητηρίου προς τον Δήμο Αρτέμιδος ως προς την εφαρμογή των κείμενων διατάξεων που ισχύουν για την περιοχή.
Πίνακας συνημμένων:
  1. Το υπ’ αριθμ. 3548/1430/22-06-2012 έγγραφό μας προς την υπηρεσία σας
  2. Το υπ’ αριθμ. 39980/31-10-2013 έγγραφο της Δ/νσης Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος προς συνολικά έξι αποδέκτες (συμπεριλαμβανομένης της Υπηρεσίας μας)
  3. Το υπ’ αριθμ. ΥΠΠΟΑ /ΓΔΑΠΚ/ Β’ΕΠΚΑ/ 162151/86004/6825/09-10-2013 έγγραφο της Β’ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων προς την Υπηρεσία μας.
  4. Το υπ’ αριθμ. 9045/Τ1/1330/14-11-2011 έγγραφο της Δ/νσης Πολεοδομίας, Τμήμα Χωροταξίας, πολεοδομικών και Τοπογραφικών Σχεδίων και Εφαρμογών.

26 σχόλια:

  1. Ευχαριστω για την ενημερωση τον ΟΠΑΣ.
    Η ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ δεν αφορα μονον τον εν λογω ομιλο.ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΟΥΓΓΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ?ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑ ΑΣΕ ΜΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ?ΜΗΠΩΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΝ Ο.Π.Α.Σ. & ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΡΑΓΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΜΕΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΊΤΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Ο.Π.Α.Σ.????? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΌ Η' ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΣΤΈΛΝΕΤΕ ΡΑΦΗΝΑ Η ΟΠΟΥΔΉΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ, ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΕΣ Ε ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ κύριε των 120 ψήφων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΚΟ ΤΟ ΤΥΦΛΟ ΜΙΣΟΣ. ΚΑΙ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ "Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΡΑΠΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ". ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!. ΜΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΑΠΟ 3.12.2013 ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ;

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ στα παρανομα βαγονια ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ Να παρκαρεις πανω στην αμμο που εστρωσαν πισσα, ,να παιζεις βολλευ στα παρανομα δυχτια ,να κανεις μπανιο εκει που βγαινουν βρωμονερα και μετα το βραδυ, να ΧΟΡΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΑ.εεεε ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?
      φτανει να ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ τα παιδια ειπε ο καλος πατερας....ΕΓΡΑΨΕΣ ΩΣ ΠΑΤΕΡΑΣ....και καταλαβαμε......

      Διαγραφή
    3. Ο 12.52 ανήκει στην ίδια συνομοταξία με αυτούς που ψήφισαν, Ζαγοράκη, Μπέο, Μαρινάκη.
      Η σκοτεινή Ελλάδα, των χιλιάδων ψήφων δυστυχώς, που με πρόσχημα τον αθλητισμό, θεωρεί φυσιολογικά πράγματα τη ντόπα, τη νύχτα, την παρανομία.
      Το αίσχος μιας παραλίας βουτηγμένης στην ανομία, με πλήρη οικολογική καταστροφή. παράδοση στην άθλια ηχορύπανση και σε κάτι βρωμερά παράσιτα, δεν τον αφορά αυτόν και τους ομοίους του...
      Ξεχνάει κάτι πάντως. Είμαστε εδώ, παρόντες και κερδίσαμε μια μεγάλη μάχη. Βάλαμε στη γωνία τον γνωστό με τις 700 ψήφους, και έπεται συνέχεια, όπως είδε! Την καλημέρα μου!

      Διαγραφή
    4. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΟΝΕΙΣ), ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΗΠΕΔΑ. ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΚΛΑΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ! ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΛΙΟ! ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΤΕ ΕΝΑΣ Η ΔΥΟ. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΜΠΡΑΒΟ!

      Διαγραφή
  4. Παράνομα όλα τα γήπεδα στη β.1 ζώνη κύριοι. Μα δεν θέλετε να το καταλάβετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΕΧΑΣΑ ... ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ Κ 700 ΨΗΦΩΝ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην τσιμπας Αριστογειτων εκτός αν εχεις την μύγα .
    Το αυτοκίνητο μου κύριοι δεν ανήκει στην ζώνη Β1 γι αυτό μάλλον ο επαναστάτης ´´οικολογοσ´´ της ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ γέμισε τα παρμπρίζ με την φάτσα του τοποθετώντας προεκλογικές του κάρτες , αυτό τι ειναι ´´οικολογιά´´; Ας γελάσω. Και κάτι τελευταίο γιατί μπερδεύεται πάλι το θέμα σας, δεν με ενδιαφέρει καθόλου για τα μπουζουκομάγαζα αλλα όσο και για την διακίνηση πάρτε και κανένα τηλέφωνο στην αστυνομία όχι μόνο για τους τσιμεντόλιθους , εκεί θα σας παραδεχτώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απευθύνομαι στον Ποθουλάκη (του ΟΠΑΣ) και μόνο και αυτό για τον εξής σημαντικό λόγο, κύριοι και κυρίες μου.
    Ανεξάρτητα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς μαζί του βγαίνει και παίρνει δημόσια θέση και είναι πάντα διαβασμένος, πολιτισμένος και γιατί όχι αυστηρός.
    Στο θέμα του γηπέδου, μόνο αυτός έφερε στο φως την αλήθεια, την οποία μας έκρυβε και ο Δήμος και ο «ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ», ο Δήμαρχος δηλαδή και ο κ. Ραφτόπουλος για να μας πάρουν τους ψήφους. Μόνο αυτός είπε και δημοσίευσε χωρίς να σκέπτεται ψηφοθηρικά, ότι δεν μπορεί να γίνει νομιμοποίηση, κλπ, του γηπέδου, όπως γράφει το έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών που εκείνος και μόνο δημοσίευσε και όλοι οι άλλοι κάνουν ότι δεν γνωρίζουν, επιμένοντας σε μια ανέφικτη "λύση". Διαβάστε κύριοι το δημόσιο έγγραφο που δημοσιεύει παραπάνω και πείτε τι καταλαβαίνετε. Έχω άδικο; Να αφήσουμε τους 47 καταπατητές να οργιάζουν κρυπτόμενοι πίσω από το αίτημα για αθλητικό χώρο των παιδιών μας; Ο νέος δήμαρχος Δημ. Μάρκου καλά κάνει και έχει τον Ποθουλάκη μαζί του τόσα χρόνια. Η συνεργασία αυτή είναι δείγμα γραφής και γνωρίζουμε ότι ορισμένοι «κύκλοι» θα ήθελαν να τη χαλάσουν διαβάλλοντας τον έναν προς τον άλλο για να παίξουν το χαρτί της διάσπασης, προς όφελός τους. Νέε Δήμαρχε, προσοχή τους κόλακες και τους ανάξιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ Κ@Λ@ΧΑΡΤΑ.ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ,ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΜΙΠΑΡΑΝΟΜΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΕΤΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΜΟ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ,ΜΠΟΛΝΤΟΖΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΤΡΑ ΦΥΛΑΚΩΝ,Η ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ,ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΕΞΟΡΑΙΖΕΤΑΙ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ Β1 ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ,ΚΑΙ 800 ΜΕΤΡΑ ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΕΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΥΜΑ,ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΑΝΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΛΕΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΛΙΟΓΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΣ 6ΠΜ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΜΥΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ LOOSERS ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΊ ΤΙ ΕΣΤΙ ΝΟΜΙΜΟ! ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΩΡΑ... ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΤΑΙΑ ΓΚΑΡΙΖΕΤΕ. ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ.....

      Διαγραφή
  10. Να το θυμάστε φίλες και φίλοι μου. Δυο εκλεγμένοι του Δημήτρη Μάρκου συνομιλούν ήδη με τη διαφθορά της παραλίας. Οπότε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ενα γηπεδο της προκοπης θελουμε να παιζουμε μπαλα!!!!...ελεος πια!!!!!.... τα μαγαζια κ τα κτηρια που ειναι στην β1 δεν εστειλε κανενας την αστυνομια οταν κανανε εργασιες.....ξεκολληστε πια...το γηπεδο πρεπει να γινει παρανομο η οχι ,,ειναι για το κοινο καλοοοο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε αυτά τα υπαίθρια μπουζουκοκλαρινα μεγάλωσαν γενιες και γενιές κ. ΑΒΡΑΜΗ οποίος και να είσαι...και μέσα στο καρακατσουλιο είναι γιατί υπάρχεις εσύ και οι όμοιοι σου που ειναί μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού μου ...νόμιμο, παράνομο .... λέξεις απλές που ο εκάστοτε νομοθέτης τις κάνει δυνατές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άει βρες καμμιά τίμια δουλειά την ημέρα, που τόχεις ρίξει στα νυχτόβια παράνομα και έχεις και άποψη περί νομοθέτου, τρομάρα σου!

      Διαγραφή
    2. απο ποτε οποίος δουλεύει μέρα είναι και τίμιος ? ποιος το λέει αυτό ο ΟΠΑΣ ? Για πεσ μας εσύ τι δουλεια κανεις? μάλλον με οικοδομές ασχολείται ο κυριος 7:45 και σίγουρα κανει το καρφί

      Διαγραφή
    3. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΥΧΤΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΏΝΥΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ?ΕΓΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΑ.ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΝΥΧΤΑ 8,19 ΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ,ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΠΕΡΑ....ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ....

      Διαγραφή
    4. Ναι, είσαστε συνώνυμο.

      Διαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. Στα μπουζουκοκλαρινα πηγαίνουν οι κύριοι του ΟΠΑΣ και αν δεν εκφωνισουν την παρουσίας τους τσαμπουκαλευονται κιόλας, αλλά που ξέρετε από γήπεδα δεν ησασταν ποτε μέσα σε αυτά γι αυτό αυτό το κόμπλεξ ,ποτέ δεν ησασταν σε ένα σύνολο που λέγεται ΟΜΑΔΑ γιατι δεν ησασταν ποτε ικανοί να επιβιωσεται σε αυτό το χώρο,το μονο που σας ενδιαφέρει είναι να ησαστε αντίθετοι , καμια λύση έχουμε? άμεσα όμως, ποτε δεν πήρα απάντηση. και κάτι τελευταιο μην μπερδευεται το γήπεδο με τα καταστήματα .
    Ο Αριστογείτων εαν βρει στο δρόμο καμια μπάλα,θα την πάει στο Αστυνομικό Τμήμα για Βόμβα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περνά και από το Μακεδονία να κανεις το κήρυγμα στους θαυμαστές σου

      Διαγραφή
    2. Μοσχομύρισε πάλι το μπλογκ από νυχτερινή βρώμα της παραλίας... Απαιτούν με το έτσι θέλω, θρασύτατα και αναίσχυντα, παρανομίες!
      Όσο σκέφτομαι από τί γλυτώσαμε στις 25 Μαϊου...

      Διαγραφή
  15. πως γινεται αθλητισμος και ξενυχτι μυστηριο λουτσαιικο...Νταβαντζιλικι και αθλητισμος διακινηση και αθλητισμος καταπατηση και αθλητισμος......ΑΡΧΑΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΘΑΝΑΤΟΟΟΟ ΚΑΙ ΛΟΥΤΣΑ......ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΚΕΣ....γιαυτο δεν θα γινει ΠΟΤΕ ΑΡΤΕΜΙΣ.
    τρο καταλαβαμε μωρε ποσο διαπνεεστε απο αθλητικο πνευμα μην χτυπιεστε ετσι νυχτιατικα....ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου