Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Άννα Ραφτοπούλου… με «αέρα νίκης»

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ
Αέρας νίκης φυσά στον συνδυασμό «ΑΝΑΣΣΑ» της Άννας Ραφτοπούλου αφού τόσο η ανακοίνωση των υποψηφίων όσο κι η παρουσίαση του προγράμματος έγινε δεκτή με
ενθουσιασμό αποδεικνύοντας έμπρακτα πως στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν χρειάζονται κομματικές ταμπέλες παρά μόνο μεράκι και όρεξη για δουλειά. Κι η Άννα Ραφτοπούλου φαίνεται πως τα διαθέτει και τα δύο, προσθέτοντας μάλιστα ένα ακόμη σπάνιο χαρακτηριστικό. Μπορεί ισάξια να εκπροσωπήσει κάθε πολίτη αυτή της πόλης είτε μένει στην Αρτέμιδα είτε στα Σπάτα, αφού η «σκούφια της» κρατά και από τις δυο μεριές και το πρόγραμμα της ενισχύει τόσο την περιοχή που γεννήθηκε όσο και τη περιοχή που κατοικεί.
Όσο για τα χρόνια προβλήματα που μας φόρτωσαν σχεδόν όλοι οι «τέως» η ΑΝΑΣΣΑ κι η Άννα Ραφτοπούλου έχουν λογικές προτάσεις και απόλυτα ρεαλιστικές λύσεις. Για παράδειγμα το πάγιο αίτημα των δημοτών αυτής της πόλης «ΟΧΙ ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι» φαίνεται πως βρίσκει επιτέλους την προφανή του λύση. Τα λύματα οφείλουν να έχουν φυσικό προορισμό την Ψυτάλλεια και μόνον εκεί. Γι αυτό άλλωστε δημιουργήθηκε το έργο και για αυτόν μοσχοπληρώθηκε από την τσέπη του καθενός μας.
Η Άννα Ραφτοπούλου είχε το θάρρος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να εκφράσει δυναμικά την άποψη αυτή μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.
Τα «θα» πέθαναν.
Ο κόσμος πλέον μπορεί να καταλάβει πότε του λένε αλήθεια και πότε ψέματα. Κι έμαθε να εμπιστεύεται αυτό που λέει ο σοφός λαός… παπούτσι από τον τόπο σου.
Η Άννα Ραφτοπούλου είναι ένα πρόσωπο άφθαρτο και χωρίς δεσμεύσεις. Λόγο έχει να δώσει μόνο σε αυτούς που την εμπιστευτήκαν και θα την εμπιστευτούν. Ο κόσμος αυτό ήδη το γνωρίζει, για αυτό και στρέφει τη ψήφος του στην ΑΝΑΣΣΑ. Σε έναν νέον άνθρωπο με όρεξη για δουλειά που τον νιώθει δικό του… και παραμένει δικός του. Η πόλη έχει μείνει πολύ πίσω και πρέπει να ξεπεράσει όλες τις αγκυλώσεις του παρελθόντος μια ώρα αρχύτερα. Πρέπει να κοιτάξει μπροστά. Μόνο έτσι θα μπορέσει να εκπληρώσει τις προσδοκίες της.
Όλα τα στοιχεία εκεί συναινούν. Άλλωστε η Άννα Ραφτοπούλου είναι γνώστης των προβλημάτων της πόλης και μπορεί να τα λύσει.

6 σχόλια:

  1. Αννούλα, μήπως πήραν ΑΕΡΑ τα μυαλά σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oι ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΥ "ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ" , ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ , ΖΟΥΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΑΝΑΣΣΑ";;;;; ΝΑΙ ...ΣΙΓΟΥΡΑ..ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΦΡΟΥ -ΦΡΟΥ ΚΙ ΑΡΩΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΕ ΑΝΑΡΤΗΣΙΕΣ γιατι την μικρυνατε την ανασσα πανω πανω?μειωθηκε η πληρωμη?
    απαπα πα....εκει που ειχα συνηθισει τα μεγεθη.....
    και επαιρνα αερα νικης και αεριζομουνα μετα τις βαθειες ανασες πατσουλι, μου το χαλασατε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρόμαστε που είστε τόσο παρατηρητικός και λυπούμαστε που σας αλλάξαμε την συνήθεια...
      Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα...
      Υπήρχαν σοβαρές διαμαρτυρίες για κόλλημα στο κατέβασμα της σελίδας από αναγνώστες μας με αργή σύνδεση στο Internet.
      Να είστε πάντα καλά που μας βοηθάτε να διευκρινίζουμε πιθανές απορίες...

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου