Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΝΕΑ ΠΟΛΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για πρόσφατες ενέργειες «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ»

ΝΕΑ ΠΟΛΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λίγες ώρες πριν την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση και τη βέβαιη ήττα της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ» και του Δημήτρη Μάρκου, ανασύρονται από το οπλοστάσιο του παρελθόντος
μέθοδοι καταδικασμένες από το σύνολο των πολιτών.
Επιχειρείται σκόπιμα η ανάμειξη της παράταξης του Δημάρχου σε δημοσιεύματα εντύπου της περιοχής.
Το λέμε ξεκάθαρα προς κάθε κατεύθυνση ότι η «ΝΕΑ ΠΟΛΗ» ούτε αναμείχθηκε ούτε θα αναμειχθεί ποτέ σε αντιπαραθέσεις σκοπιμοτήτων. Καταδικάζουμε απερίφραστα τις μεθόδους της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ» και ταυτόχρονα καταδικάζουμε κάθε προσπάθεια φίμωσης και χειραγώγησης του ΤΥΠΟΥ.
Κύριοι της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ»,
Μαζεύτε τη λάσπη που ρίχνετε καθημερινά στο διαδίκτυο κ στους δρόμους. Μαζεύτε τους συμβούλους σας που το πρωί της Πέμπτης με απειλές και βανδαλισμούς επιτέθηκαν σε εργαζόμενους των Δημοτικών Ιατρείων της Αρτέμιδος. Σοβαρευτείτε κύριοι της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ» και αφήστε τον τύπο ελεύθερο.
Ο λαός έχει και κρίση και μνήμη! Μην αναζητείτε άλλοθι για την επικείμενη ήττα σας. Οι πολίτες της Αρτέμιδος και των Σπάτων οριστικά θα γυρίσουν την πλάτη στους αρχιτέκτονες της μιζέριας και της υπανάπτυξης του τόπου.

Από το γραφείο τύπου
της «ΝΕΑΣ ΠΟΛΗΣ»

11 σχόλια:

  1. Μιας και εσείς τα ξέρετε όλα θα παρακαλέσω να δημοσιεύσετε, η αλλιώς θα προκαλέσω φορολογικό έλεγχο για να δούμε αν έχετε κόψει όλα τα νόμιμα παραστατικά που χρειάζονται για τις καταχωρήσεις όλων των διαφημίσεων της ηλεκτρονικής σας σελίδας και των υποψήφιων συμβούλων που διαφημίζονται στην εφημερίδα σας. Για να δούμε ποιοι οι έντιμοι και ανέντιμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γεγονος οτι υποψηφιος δημοτικος συμβουλος της παραταξης της νεας πολης εχει κλειστει στο δημαρχειο για να αποφυγει το αυτοφωρο επειδη πιαστηκε επ' αυτοφωρο απο αστυνομικους του α.τ. σπατων με γεματο το φορτηγακι ΄΄εντυπα'' δεν να κανει με την αναμειξη του συνδιασμου του κ. χρηστου μαρκου??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΠΟΤΖΙΟΛΗΣ! ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΟΜΑΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί σας φοβίζει η δικαιοσύνη; Είναι αλήθεια ότι σύμβουλός σας κρύβεται μέσα στο δημαρχείο; Γιατί δεν το διαψεύδετε; Ντροπή Χρήστο Μάρκου. Κακούς συμβουλάτορες έχεις. Κρίμα.Ούτε καν καταδικάζεις παράνομες πράξεις σε βάρος αντιπάλων σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγανακτησμένος25 Μαΐου 2014 στις 1:15 π.μ.

    Κρίμα μεγάλο κρίμα για τον τόπο μας!! Αποδεικνύεται περίτρανα ότι είστε βλάχοι όλοι και γυρνάτε σε χωριάτικες μεθόδους 100 χρόνια πίσω.. Τυχαίνει να γνωρίζω άτομα αξιόλογα και από τις δυο παρατάξεις αλλά δυστυχώς χαντακώνονται όλοι γιατί όπως είπε και ο σοφός λαός όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες!!!!! Ντροπή σας!! Μεγάλη ξεφτίλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. που ειναι ο δημαρχος χρηστος μαρκου να ξεκλειδωσει την πορτα στο δημαρχειο του που τελει υπο καταληψη απο υποψηφιο δημοτικο συμβουλο της παραταξης του????εχασε τα κλειδια???μηπως κοιμαται (ειναι και περασμενη η ωρα)???μηπως δεν τα ξαναβρει????ΕΜΕΙΣ αποφασιζουμε αυριο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ.
    ΣΩΣΤΑ ΕΝΗΡΓΗΣΕ Ο ΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ! ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΜΑΚΑΡΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στις 2 15 ένας δυστυχής άνθρωπος ,πρόεδρος του Τοπικού Αρτέμιδας και ένας αλλοδαπός συνεργάτης του, κατεβαίνουν με χειροπέδες από την ομάδα ΔΙΑΣ από το δημαρχείο....Είναι ΑΙΣΧΟΣ για τον δειλό και ανύπαρκτο δήμαρχο ,η εγκατάλειψή του....ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΟΥΣ αντιθέτως τους κλείδωσαν μέσα στο δημαρχείο μάλλον περιμένοντας να περάσει το αυτοφωρο.....Ο ίδιος ο δήμαρχος θα διωχθεί για απείθεια κατά της αρχής ...διότι μη συνεργαζόμενος με την αστυνομία ,άνοιξαν το δημαρχείο με κλειδαρά....ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ,ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν ειναι απλος συμβουλος.ειναι ο προεδρος του συμβουλιου αρτεμιδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μέσα στο αυτοκίνητο του προέδρου, που κατεσχέθη υπήρχε εκλογικό υλικό, καθώς και πανό της Άννας Ραυτοπούλου που είχαν ξηλώσει για να αναρτήσουν το δικό τους. ΑΙΣΧΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο Δημητρης εδωσε το στιγμα του ,
    ΤΕΡΜΑ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.
    ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΣΙΓΓΟΥΝΑΡΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΣΚΑΣΕΣ.....ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ...ΦΑΝΕΡΟΣ.
    Δεν ειναι θεμα ελευθεροτυπιας να εκβοιαζονται οι υποψηφιοι.Δεν ειναι θεμα ελευθεροτυπιας ειναι θεμα ΜΠΟΧΑΣ.εΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ειτε ειναι νικητης ειτε ειναι αντιπολιτευση Αγαπησαμε την Ελευθεροτυπια του πασιγνωστου εκδοτη.....ελεος πια....
    ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ......και καποιοι θα τον ψηφισουν αλλα ΑΚΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου